Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Bouwmachines

Sensoroplossingen voor bouwmachines

Bouwmachines omvatten een brede waaier van mobiele machines die zijn ontworpen voor specifieke taken. Kiepwagens, betonmixers, graafmachines en hijskranen zijn slechts enkele van de bouwmachines die zwaar werk verrichten in zeer uitdagende omgevingsomstandigheden. De industriële sensoren die op dit soort zwaar materieel worden gebruikt, moeten vanuit mechanisch en elektrisch oogpunt robuust, betrouwbaar en nauwkeurig zijn.
 
In tegenstelling tot naderingssensoren, speciaal ontwikkeld voor magazijnen en productiefaciliteiten, werden deze industriële sensoren ontworpen om de mechanische uitdagingen van zware industriële toepassingen en de typische elektrische storingen van de bouwnijverheid te weerstaan. Pepperl+Fuchs vervaardigde net voor deze industrie de meest intensief geteste serie naderingssensoren. Alle apparatuur voor gebruik op bouwmachines voldoet aan ‘s werelds strengste prestatienormen, wat zelfs in de meest veeleisende omgevingen resulteert in een ongekende duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 
Elke mobiele machine in de bouwnijverheid heeft specifieke vereisten en Pepperl+Fuchs beschikt over de geschikte industriële sensoren die daaraan voldoen.


e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer u

Lees de meest recente editie van e-news:

  • Industriële sensoren
  • Explosiebeveiliging
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Ontdek ons online magazine! Vol interessante toepassingen, succesverhalen, interviews en lokaal nieuws.