Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Optische sensoren in de verpakkingsindustrie—Betrouwbare vul-, sluit- en verpakkingsprocessen

2018-10-31

Photoelectric Sensors in Packaging Industry
De R201-serie optische sensoren garandeert betrouwbare processen op bottellijnen.

Optische sensoren worden ingezet bij tal van complexe taken in verpakkingsinstallaties. Eén voorbeeld hiervan is een hogecapaciteitsbottellijn in de dranken- en vulindustrie, waarbij elk uur tientallen duizenden flessen worden gevuld, afgesloten en verpakt. Het vlot en veilig verloop van deze zeer dynamische processen vereist krachtige, precieze en betrouwbare sensoren. Pepperl+Fuchs‘ R201-serie optische sensoren combineert al deze eigenschappen. Neem een kijkje op de bottellijn en ontdek de uiteenlopende toepassingsmogelijkheden van de R201-serie. 


Eén sensorserie, talloze toepassingen


Ultramodern productdesign—De R10x-serie en R20x-serie


Terwijl de nieuwe, middelgrote R200- en R201-series perfect zijn voor langere meetafstanden, beheersen de compacte R100-, R101- en R103-series korte meetbereiken. Beide series combineren verschillende optische sensorfamilies met doeltreffende technologieën in éénzelfde behuizingsstijl. Deze uitgebreide oplossing biedt een unieke flexibiliteit en opent een verscheidenheid aan mogelijke toepassingen.


e-news

Abonneer je op onze nieuwsbrief om updates en interessante informatie uit de automatiseringswereld te ontvangen.

Abonneer je

Lees de meest recente editie van e-news:

  • Industriële sensoren
  • Explosiebeveiliging
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Ontdek ons online magazine! U vindt er tal van interessante succesverhalen, toepassingsrapporten, interviews en regionaal nieuws.

De optische sensorseries R10x en R20x

Voor de eerste keer krijgen gebruikers een consistente oplossingsreeks van optische functionele principes en innovatieve technologieën in elke identieke behuizing. Ontdek de nieuwe R10x- en R20x-series…