Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Functionele updates voor VisuNet RM Shell 5 thin client-software en VisuNet Control Center

2019-09-25

Functionality Update

Er zijn nieuwe functionele updates beschikbaar voor de VisuNet RM Shell 5 thin client-software en VisuNet Control Center. Deze twee updates herstellen kleine fouten en integreren een aantal nieuwe features in de firmware voor Pepperl+Fuchs’ thin clients. Onder deze nieuw features vind je een aanpassing van de functie “sessie shadowen” en een verbetering van de optie “fabrieksinstellingen resetten” voor RM Shell 5, en nieuwe wizards voor het VisuNet Control Center. De updates komen niet enkel de veiligheid van je software en hardware ten goede, maar optimaliseren ook efficiëntie, prestaties en stabiliteit.


Verbeterde VisuNet RM Shell 5

Dankzij VisuNet RM Shell 5 genieten gebruikers al van de hoogste beveiliging van Windows 10 IoT Enterprise als basis, alsook van andere, ingebouwde veiligheidsmechanismen. Met deze nieuwe update, is de software echter nu nog veiliger: vanaf nu kunnen gebruikers een sessie shadowen—zowel in RM Shell 5 als in Control Center—op basis van hun eigen certificaten. Op deze manier kunnen ze snel en veilig op een Remote Monitor inloggen.


Bekijk de video en ontdek hoe je je eigen certificaat kan integreren en een verbinding tot stand kan brengen.

Dankzij de update halen gebruikers ook voordeel uit de verbeteringen aan de RM Shell 5-functie ”fabrieksinstellingen resetten”. Zo kunnen netwerkinstellingen bijvoorbeeld afzonderlijk worden aangepast in een nieuw scherm. Ook geeft de geoptimaliseerde gebruikersinterface de firmwareversie onmiddellijk weer en is de beeldselectie duidelijker bij reset. Gebruikers kunnen wachtwoorden toekennen en meer instellingen dan ooit tevoren aanpassen met behulp van de verbeterde start-up wizard van de RM Shell 5. De introductie van deze functionele update stelde Pepperl+Fuchs in staat om de resolutie en schaalgrootte voor 4K-monitors, alsook de weergave van “toast notifications” aan te passen, en om de stabiliteit te verbeteren bij het gebruik van RDP-aansluitingen in RM Shell 5.Verhoogde efficiëntie met het VisuNet Control Center

Als onderdeel van de functionele updates voor het VisuNet Control Center, introduceert Pepperl+Fuchs vier nieuwe wizards die thin client-management nog eenvoudiger maken. De “Clone Device Wizard” laat gebruikers toe een bepaalde configuratie snel en eenvoudig van één apparaat naar meerdere apparaten over te dragen zonder de werkplaats te betreden of elk apparaat individueel te programmeren. Hierdoor sparen gebruikers heel wat tijd. 


Bekijk de video en leer de Clone Device Wizard gebruiken.

Gebruikers zullen ook tijd besparen door firmware-updates op meerdere thin clients tegelijk te installeren met behulp van de overeenkomstige wizard. Als nodig blijkt dat verschillende apparaten tegelijk moeten worden afgesloten of opnieuw worden opgestart, bieden de shutdown en start-up wizards de nodige ondersteuning voor een snelle uitvoering.  

Pepperl+Fuchs heeft ook de gebruikersinterface van het Control Center geoptimaliseerd. De nieuwe tab-structuur en verbeteringen aan de tegelweergave verduidelijken het overzicht en verbeteren het gebruiksgemak. Nieuwe Microsoft-veiligheidsupdate

Microsoft® heeft een nieuwe veiligheidsupdate uitgebracht. Pepperl+Fuchs biedt gebruikers de gepaste update voor de VisuNet RM Shell 5-firmware aan.

Meer informatie over de Microsoft-update vind je op de Microsoft-website.


Updateservice

Als gebruiker van Pepperl+Fuchs’ thin client-software, kan je van onze nieuwe service genieten.

Abonneer je

Ontvang een melding zodra nieuwe software-updates beschikbaar zijn!

In our video, learn how to install an update using the firmware update wizard step-by-step. 

VisuNet RM Shell 5

Ontdek de nieuwste firmwaregeneratie en haar innovatieve features.