Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Bezoek Pepperl+Fuchs op SPS in Neurenberg

2019-11-11

26-28 november in Neurenberg, hal 7A, stand 330

Find Pepperl+Fuchs at SPS in hall 7A, booth 330.
Je vindt Pepperl+Fuchs op SPS 2019 in hal 7A, stand 330.

In overeenstemming met haar nieuwe naam „SPS—Smart Production Solutions", is deze editie van de handelsbeurs een weergave van de digitale transformatie van de industrie en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. In het verlengde daarvan, stelt Pepperl+Fuchsop maat gemaakte oplossingen voor die beantwoorden aan de specifieke taken en eisen van onze klanten. Automatisering en explosiebeveiliging, alsook de bijbehorende reglementeringen, worden steeds ingewikkelder. Daarom werkt Pepperl+Fuchs nauw samen met haar klanten om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij hun verwachtingen. Een uitstekend voorbeeld hiervan is het met succes afgeronde project, ontwikkeld in samenwerking met onze klant montratec. Expertise op het gebied van sensortechnologie en intralogistiek werd gecombineerd om een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van shuttles voor transporttaken en assemblage te bereiken. Kom deze oplossing van dichtbij bekijken op onze stand.

Benieuwd? Bezoek ons van 26 tot 28 november op stand 330 in hal 7A, en leer meer over onze individuele oplossingen en vele andere blikvangers! Onze experts kijken al uit naar je bezoek!

 


Blikvangers in industriële sensoren


Blikvangers in explosiebeveiligingsapparatuur


Je persoonlijk beursticket


amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Ontdek ons online magazine! U vindt er tal van interessante succesverhalen, toepassingsrapporten, interviews en regionaal nieuws.

e-news

Abonneer je op onze nieuwsbrief om updates en interessante informatie uit de automatiseringswereld te ontvangen.

Abonneer je

Lees de meest recente editie van e-news:

  • Industriële sensoren
  • Explosiebeveiliging
Image of a Worker

With customized solutions, Pepperl+Fuchs supports customers in new challenges and tasks.