Het SC-systeem

Betrouwbaarheid in haar meest efficiënte vorm.

Met de nieuwe signaalconditioners van het SC-systeem hebben we onze jarenlange ervaring in explosiegevaarlijke omgevingen omgezet in oplossingen voor standaard industriële omgevingen. Het SC-systeem is optimaal aangepast voor specifieke toepassingsvereisten—zo krijg je de beste waarde voor je geld.

Kenmerken van de signaalconditioners

Plaatsbesparend behuizingsconcept

Plaatsbesparend behuizingsconcept

Met een breedte van slechts 6 mm en een hoogte van 97 mm beperkt de behuizing van deze signaalconditioners van het SC-systeem de vereiste ruimte in de schakelkast tot een minimum. Deze zeer compacte modules kunnen makkelijk in krappe ruimtes tussen kabelgoten worden geplaatst. Creëer meer ruimte in je schakelkast!
Groot temperatuurbereik

Groot temperatuurbereik

Het nieuwe productassortiment signaalconditioners van het SC-systeem is voorzien van een geavanceerd circuitontwerp met een zeer lage power-dissipatie. Meer flexibiliteit in een uitgebreid temperatuurbereik van -25 °C tot +70 °C!
Storingsvrije signaaloverdracht

Storingsvrije signaaloverdracht

Dankzij hun galvanische scheiding voorkomen de signaalconditioners van het SC-systeem overdracht- en besturingsfouten tussen het veld en de besturingszijde. Zorg voor een betrouwbaar communicatieproces in je productiefaciliteit!
Bescherming van personeel en apparatuur

Bescherming van personeel en apparatuur

Met hun hoge galvanische scheiding van 300 V voor bedrijfsspanning en 3,0 kV voor testspanning beschermen de signaalconditioners personeel en apparatuur tegen verwondingen of schade ten gevolge van gevaarlijke spanningspieken. Geniet van maximale veiligheid!

360° - Explore the SC-System

Ontdek de voordelen

De nieuwe serie signaalconditioners van het SC-systeem werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten en past naadloos in bestaande productieprocessen. Het gebruikersvriendelijke, dunne ontwerp zorgt voor een praktische en voordelige oplossing met:

  • een zeer hoge pakkingsdichtheid dankzij hun lage power-dissipatie
  • een duurzame investeringsbescherming
  • en nog veel meer

Betrouwbaar, efficiënt en compact. Overtuig jezelf.

Ontdek de voordelen

Wat is een signaalconditioner?

Signaalconditioners zorgen voor een vlotte communicatie tussen veldapparatuur en besturingssysteem op basis van galvanische isolatie. Ze beschermen personeel en apparatuur tegen hoge spanningen.

Ze meten, versterken en controleren signalen in meet- en regelcircuits en zetten veldsignalen om in standaard signalen.

Pepperl+Fuchs' signaalconditioners bieden een hoge signaalkwaliteit en een brede waaier van toepassingen. Zelfs in jouw productiefaciliteit!

Wat is een signaalconditioner?

Voeding en foutmelding in 1 pakket – elektrische voeding via power bus

De power bus is een inlegstuk voor DIN-rails. Ze levert geleiders voor de voeding van interfacemodules via een voedingsmodule en voor collectieve foutberichten.

Als alternatief voor een voeding via terminals in grotere toepassingen maakt de power bus het mogelijk om de elektrische voeding centraal te leveren – zonder eindeloze, tijdsintensieve doorlussing.

Een snelle, eenvoudige montage én minder bekabeling op de koop toe!

SC-systeem signaalconditioners, Power Bus, interfacetechnologie

Neem contact met ons op voor meer informatie

Het SC-systeem combineert de beste features van vergelijkbare apparaten in een enkele productfamilie. Pepperl+Fuchs' signaalconditioners zorgen voor een naadloze communicatie tussen het veld en de besturingszijde en beschermen personeel en apparatuur tegen hoge spanningen.

Kies voor een volledige ondersteuning—van individuele modules tot een complete systeemoplossing voor grootschalige installaties van Pepperl+Fuchs.