Pepperl+Fuchs Comtrol

Volledige infrastructuur voor cloud-gestuurde IoT-toepassingen

Volledige infrastructuur voor IoT-toepassingen

Met de aanwinst van Comtrol Corporation, een Amerikaanse pionier op het gebied van industriële ethernetcommunicatie en IO-Link-masters, vervolledigt Pepperl+Fuchs haar portfolio toekomstgerichte Industrie 4.0-oplossingen.
Door haar gamma op ethernet gebaseerde communicatietoestellenen veldinterface-apparatuur uit te breiden met industriële ethernetschakelaars, seriële-aansluiting-naar-ethernet-gateways en IO-Link-masters met OPC UA-standaard beschikt Pepperl+Fuchs nu over een uitgebreide portfolio die naadloos in je bedrijf kan worden geïntegreerd en een vlotlopende gegevensstroom van veldapparatuur rechtstreeks naar de cloud mogelijk maakt.

Pepperl+Fuchs Comtrol Logo

Innovatieve technologieën

Volledige IoT-infrastructuur van eenzelfde leverancier
Naadloze integratie in bestaande toepassingen
IO-Link-masters met OPC UA voor cloud computing
MultiLink™ biedt gegevenstoegang tot meerdere controllers
Meer dan 30 jaar ervaring qua industrieel ethernet

Dé oplossing voor cloud-gestuurde toepassingen

IO-Link-master (IO-Link-naar-ethernet-gateways)

Pepperl+Fuchs Comtrol IO-Link-master (IO-Link-naar-ethernet-gateways)

Pepperl+Fuchs Comtrols IO-Link-mastergateways bieden de ruimst toepasbare, industriële IO-Link-masteroplossingen ter ondersteuning van de voornaamste industriële protocollen, waaronder EtherNet/IP, PROFINET en MODBUS TCP. De modules beschikken over een volledig internet-gestuurd configuratiemanagement, zonder nood aan bijkomende software of een overkoepelende PLC.
Samen met een ingebouwde OPC UA-interface, vormen de IO-Link-masters de ideale oplossing voor cloud-gestuurde toepassingen—wat de weg voor toekomstige Industrie 4.0-scenario’s vrij maakt.
OPC UA Logo

OPC UA, short for Open Platform Communications Unified Architecture, enables the platform-independentinteroperable, and cross-vendor collaboration of machines in production and makes communication between machines and systems possible—both in closed networks and via internet. OPC UA is more than just a communication protocol because the architecture also includes data models and interaction concepts.Seriële-aansluiting-naar-ethernet-gateways (DeviceMaster®)

Pepperl+Fuchs Comtrols seriële-aansluiting-naar-ethernet-gateways (DeviceMaster®)

De DeviceMaster® seriële-aansluiting-naar-ethernet-gateways bieden superieure netwerkmogelijkheden om RS232-/422-/485-seriële apparaten zoals barcodescanners, weegschalen en RFID-lezers met ethernet- of industriële ethernetnetwerken op basis van Ethernet/IP, MODBUS TCP of PROFINET te verbinden. Pepperl+Fuchs Comtrols DeviceMaster-gateways beschikken over verhoogde veiligheidsfeatures, inclusief SSL- & SSH-beheer en seriële SSL-gegevensstroomversleuteling. De producten zijn verkrijgbaar met verschillende aansluitopties en zijn geschikt voor DIN-rail, paneel- of rekmontage.

RocketLinx® beheerde en onbeheerde ethernetschakelaars

De Pepperl+Fuchs Comtrol RocketLinx®-serie beheerde en onbeheerde industriële ethernetschakelaars werd ontworpen om aan zowel prestatie- als omgevingseisen te voldoen. Ze zijn ideaal voor toepassingen die uiteenlopende werkingstemperaturen, robuuste behuizingen, kwalitatief hoogstaande communicatie en betrouwbare gegevensoverdracht vereisen. Gebruikers kunnen kiezen uit een uitgebreide selectie van Power-over-Ethernet- en gigabit-schakelaars die aan het volledige gamma klantenverwachtingen voldoen.

Voordelen van de RocketLinx®-schakelaars

  • Onbeheerde schakelaars vormen een kostenefficiënte netwerkoplossing zonder behoefte aan een ingewikkelde configuratie.
     
  • Voor de configuratie van meer complexe, industriële ethernetnetwerken zijn er beheerde schakelaars, die uitgebreide features en configuratiemogelijkheden bieden.
     
  • Om aan de verschillende klantenvereisten te voldoen, werden versies met een verschillend aantal poorten (van 5 tot 28) in een selectie van robuuste behuizingsstijlen ontwikkeld.

Over Pepperl+Fuchs Comtrol

Al meer dan 35 jaar, vervaardigt en levert Pepperl+Fuchs Comtrol netwerk- en industriële datacommunicatieproducten van hoge kwaliteit, met een specialisatie in industriële ethernetcommunicatie en apparaatconnectiviteit. Via dealernetwerken in Noord-Amerika, EMEA, Azië en Latijns-Amerika verkoopt Pepperl+Fuchs Comtrol haar RocketLinx® ethernet- en power-over-ethernetschakelaars voor zware industriële toepassingen, industriële IO-Link-mastergateways, DeviceMaster® ethernet device servers en gateways, alsook de RocketPort® multipoort seriële kaarten. De portfolio staat voor innovatieve, betrouwbare oplossingen voor een variëteit aan veiligheids-, energie-, industriële automatiserings-verkeers- en transporttoepassingen.

Pepperl+Fuchs Comtrol

Contact

Heb je vragen over de portfolio IO-Link-gateways, DeviceMaster®-gateways en schakelaars? Of wil je graag meer informatie ontvangen over onze industriële communicatie-oplossingen? Wij helpen je graag! Vul het contactformulier in om ons een vraag te sturen, of maak een afspraak met één van onze experts.