Gisteren en vandaag.

Nu en in de toekomst.

Drop-in vervangingscomponenten van Pepperl+Fuchs

Hou je bedrijf draaiende terwijl je je op de toekomst voorbereid.

Pepperl+Fuchs’ drop-in vervangingscomponenten beschermen de kapitaalinvestering terwijl je je installaties upgradet naar de allernieuwste technologieën en prestaties optimaliseert. We garanderen achterwaartse compatibiliteit zonder grote veranderingen. De voornaamste voordelen van drop-in vervangingscomponenten zijn meer efficiëntie en flexibiliteit en lagere bedrijfs- en infrastructuurkosten.

Smart-Ex-serie: tijd om Ex-toepassingen te digitaliseren.

Mobiele werknemers in het veld kunnen nu een robuuste, intrinsiekveilige smartphone of tablet gebruiken in plaats van een walkietalkie. Geïntegreerde push-to-talk via cellulaire technologie met specifieke knoppen vervangt radiosystemen volledig. Handige gegevensvergaringstoepassingen en videohulpmiddelen laten mobiele werknemers toe om snel data en foto’s naar collega's te versturen.

Bijkomende productinformatie

Voorstelling van de Smart-Ex 02 van ecom instruments, een Pepperl+Fuchs merk

Nu: Smart-Ex®-serie
Vroeger: PMR (Personal Mobile Radio)

Modulerek van het K-systeem: je verbinding naar de toekomst.

Vanaf 2020 zal het Eurocard-systeem niet langer beschikbaar zijn. Om productiestilstanden te voorkomen, heb je een nieuw systeem nodig voor de vereiste taken. Pepperl+Fuchs biedt klantspecifieke oplossingen die ter plekke op maat worden samengesteld: het modulerek van het K-systeem is de juiste interfacecomponent voor vrijwel elke toepassing, en biedt installatiegemak en maximale flexibiliteit.

Meer informatie

K-systeemmodules vervangen Eurocard-systeem

Nu: modulerek van het K-systeem
Vroeger: Eurocard-systeem

Meer features in een kleinere voetafdruk. FieldConnex—de nieuwe generatie.

De nieuwe segment couplers nemen net zo weinig - of minder - plaats in. Kabels blijven in de kabelgoot voor een eenvoudige heraansluiting. PROFIBUS DP- of PROFINET-protocollen zijn beschikbaar met optionele redundantie. De geavanceerde diagnostiek zorgt voor een efficiënte indienstname en biedt onmiddellijke en makkelijk verstaanbare tips voor het oplossen van problemen met verloren pv’s. Ideale producten voor vlotte migratieprojecten!

Basic segment coupler

Power hub

FieldConnex® segment couplers en power hubs bieden extra functionaliteiten in je veldbusinfrastructuur.

Nu: basic segment coupler en power hub
Vroeger: SK1 en SK2 segment couplers

Contact

Heb je vragen over Pepperl+Fuchs’ drop-in vervangingscomponenten? Wij helpen je graag! Stuur ons je vraag of maak een afspraak met één van onze experts.