Support Industrielle sensorer
Support Explosion Protection

R2100 flerstrålede LED-scanner med Impulsbaseret afstandsmålingsteknologi

2013-11-14

Den nye optiske sensor til afstandsmåling

R2100 - Flerestrålede LED Scanner
R2100 - Flerestrålede LED Scanner

Den flerstrålede LED-scanner fra Pepperl+Fuchs, R2100, er en fotoelektrisk afstandsmåler, der kombinerer tre banebrydende teknologier i én revolutionerende enhed.


2-D måling med flerstrålede LED-scan – ingen bevægelige dele

Med flerstrålede LED-scan kan R2100 lave tydelige 2-D målinger. Denne banebrydende teknologi gør R2100 til en prisbillig løsning med ekstraordinær ydelse, fleksibilitet, og holdbarhed. R2100 opmåler et todimensionelt område i en vinkel på 88 grader vha. flere LED-lyskilder placeret ved siden af hinanden.


Robust 2-D måling

For første gang anvendes infrarøde LED’er som lyskilder i afstandsmålere, og dermed sikres det at øjet ikke bliver skadet. Uden at gå på kompromis med ydelse er disse infrarøde LED’er et alternativ til dyre temperaturfølsomme og skadelige laserscannere. Det er ikke nødvendigt at tilføje ekstra køleelementer ved høje temperaturer. R2100 er den første afstandsmåler som er udstyret med Ultra-IR LED teknologi, og har en rækkevidde på helt op til 8 meter uden brug af refleks. Ultra-IR LED’s producer et mindre afgrænset lysområde i forhold til laserstråler. Derved får R2100 scanneren en fordel sammenlignet med laserscannere, når den skal foretage målinger på vanskelige ujævne overflader.


Impulsbaseret afstandsmålingsteknologi – maksimum præcision og pålidelighed

Impulsbaseret afstandsmålingsteknologi (PRT, Pulse Ranging Technology), er den mest effektive teknologi for afstandsmålere på markedet i dag. Sensoren foretager præcise og pålidelige målinger over lange afstande, selv i vanskelige områder. Sensorer med PRT udsender en meget kort, højtintensivt lys puls og kalkulerer derved afstanden vha. tidsforsinkelsen på det reflekterede lys.

Banebrydende teknologi til banebrydende applikationer

R2100 Scanneren er en revolutionerende, 2-D afstandsmålingssensor, som kombiner PRT med innovative features. R2100 er den perfekte løsning til alsidige opgaver, så som objekt positionering, og på mobile robotter, til at undgå kollision eller til at navigere rundt på logistikområder.

Highlights

  • PRT giver pålidelige og præcise afstandsmålinger
  • Ultra-IR LEDs garanterer høj ydeevne og lang holdbarhed
  • Ingen bevægelige dele hvilket giver ekstra holdbarhed i vanskelige miljøer
  • 2D måling med flerstrålings scan
  • Flere bredstrålede lysimpulser sikrer pålidelige målinger uafhængig af overfladens tekstur
  • Lavt effektforbrug reducer energi omkostninger
  • Hurtig svartid sikrer hurtige processer

e-news

Tilmeld dig vores nyhedsblad, og modtage seneste nyt om vores produkter, applikationer og andre spændende historier.

 

Subscribe
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Discover our online magazine! Exciting success stories, application reports, interviews, and regional news are awaiting you.