Support Industrielle sensorer
Support Explosion Protection

Hvorfor vælge Pepperl+Fuchs?

For mange gode grunde..

Hos Pepperl+Fuchs arbejder 5900 mennesker til gavn for dig. Indsatsen, engagementet og opmærksomheden på detaljer, vi sætter i vores arbejde hver eneste dag bygger på en lang tradition, der kan føres tilbage til stifterne Walter Pepperl og Ludwig Fuchs. De engagerede sig for deres kunder - og nu, 60 år senere, gør vi det stadigvæk. Den viden og forståelse som vi har for vores kunders proces, har vi opnået over tid, og det er det fundament du bygger videre på når du vælger Pepperl+Fuchs. Med os får du:


Omfattende produktsortiment

Uanset om du høre til fabriks automation eller proces automation applikationer, tilbyder vi løsninger som netop opfylder dine krav. Vores brede produkt portefølje i industrielle sensorer og proces interfaces gør at vi kan opfylde alle typer af krav du har - alt fra levering af standard komponenter til design og fremstilling af komplekse applikationsløsninger.  

Højeste kvalitetsstandarder

Omfanget på vores portefølje er bakket op af den produkt kvalitet vi tilbyder. Vores globale fabrikationssteder er certificeret til ISO 14001, ISO 80079-34, eller ISO 9001 gennem tredje-parts certificering instanser. Vi forsætter med at optimere vores processer til at forsyne dig med den nyeste teknologi og kvalitets produkter du kan regne med.

Service uden lige

Automation er vores passion og vi tager stolthed i at finde på løsninger. Derfor kan du forvente at blive oplyst om detaljerig applikations analyses og teknisk ekspertise for hvert Pepperl+Fuchs produkt.

Global support

Pepperl+Fuchs startede i 1945 og har siden da forsat med at vokse. I slutningen af 1970erne, etablerede vi tilstedeværelse i Singapore, dette understregede vores globale tilgang selv da udtrykket "globalisering" ikke var nær så kendt som det er i dag. Nu er vi tilgængelige over hele verden med placering i mere end 80 større byer på 6 verdensdele.

amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Discover our online magazine! Exciting success stories, application reports, interviews, and regional news are awaiting you.

View press releases

In our press release section you will find an overview of top articles and product news prepared and avaible to publishers and editors.