R2300 3-D LiDAR-sensor

Baner vejen for 3-D opfattelse.
LiDAR på en helt ny måde.
Minimering af omkostninger.

Drevet af impulsbaseret afstandsmålingsteknologi (PRT)

Den nye R2300 3-D LiDAR-sensor er udstyret med PRT (Pulse Ranging Technology), som giver pålidelige og ekstremt præcise målinger med høj nøjagtighed og korte reaktionstider. PRT måler kontinuerligt et måls afstand ved at bruge lysets hastighed som en konstant, mens det udsender ekstremt korte, men meget kraftige lysimpulser og beregner varigheden mellem det tidspunkt, hvor en impuls sendes, og det tidspunkt, hvor den modtages. Mekanisk separation mellem det udstrålende og det modtagende område betyder en usædvanligt høj signalforureningstolerance. Med 1000 punkter pr. scanningslinje og en scanningshastighed på 50 kHz mestrer 3D LiDAR-sensoren en lang række industrielle automatiseringsopgaver.

R2300 3-D LiDAR-sensoren anvender Pulse Ranging Technology

Fordele

Alsidighed og omkostningseffektivitet

Alsidighed og omkostningseffektivitet

R2300-serien integrerer fire scanningsplaner i én LiDAR-sensor. Sammenlignet med enkeltlagsenheder danner den stort set en 3D-scanning, som giver flere oplysninger og mere pålidelige måleresultater. Brugen af én sensor i stedet for flere reducerer anskaffelses-, kablings- og integrationsomkostningerne betydeligt.
Præcision og fleksibilitet i din applikation

Præcision og fleksibilitet i din applikation

Med en meget høj vinkelopløsning på 0,1°, en høj samplingfrekvens og et præcist lyselement registrerer den fotoelektriske sensor nøjagtigt og pålideligt selv de mindste objektstrukturer og konturer. Desuden kan det 100° vandrette måleområde reduceres til en hvilken som helst størrelse, så brugerne kun modtager de måledata, der er relevante for deres anvendelse.
Nem installation og idriftsættelse

Nem installation og idriftsættelse

En integreret pilotlaser kan tændes, så brugerne ubesværet kan justere og idriftsætte R2300 uden yderligere værktøjer. Desuden kan den nye 3-D LiDAR-sensor monteres individuelt, eller der kan monteres flere sensorer side om side afhængigt af det ønskede synsfelt.
Kompakt og robust hus

Kompakt og robust hus

Solid state-elektronik gør den nye R2300 3-D LiDAR-sensor fra Pepperl+Fuchs særligt holdbar. Sensoren er designet til lang levetid og kan modstå stød og vibrationer. Takket være det kompakte kabinetdesign er flerlagssensoren også velegnet til anvendelser på steder med begrænset plads, som f.eks. i automatiske styrede køretøjer (AGV'er).

R2300 i en nøddeskal

Denne appetitvækkervideo giver en kort introduktion til 3-D LiDAR -sensoren med de vigtigste fordele og funktioner som f.eks. den roterende spejlterning og det mekaniske koncept.

Rumlig objektdetektering i 3-D

Opdag sensorens fire scanningslag og den forenklede installation med den aktiverbare og synlige pilotlaser. To applikationseksempler forklarer fordelene ved sensoren i applikationen: Monteret på et automatisk styret køretøj til forebyggelse af kollisioner og til overvågning af den bagvedliggende zone.

R2300 – Forklaret på messestanden

Thorsten Schroeder, som er Product Manager hos Pepperl+Fuchs, introducerer R2300 3-D LiDAR-sensoren til en lang række applikationer.

Brugscases

Navigationssupport og kollisionsforebyggelse
Når R2300 3-D LiDAR-sensoren integreres i AGV'er, giver den mulighed for sporing af genstande, følg mig og pålidelig forebyggelse af kollisioner. Den fotoelektriske sensor overvåger området foran køretøjet – fra gulvet til en persons ben. Disse tjener som referencepunkter til genkendelse af personens bevægelsesretning og til at følge i en bestemt afstand. Takket være de fire scanningsplaner og det præcise lyspunkt registrerer R2300 selv de mindste forhindringer og sikrer uproblematiske processer.
Detektering af transportør i robotapplikationer
Hvis R2300 3-D LiDAR-sensoren monteres på en robotarm, kan den via de fire scanningsplaner levere data om lastholdere, deres position og den last, de transporterer. Det betyder, at robotten kan registrere den relative position mellem holderen og dens last uden behov for faste referencepositioner. Brugerne opnår fordele ved pålidelig detektering og en omkostningseffektiv løsning.
Overvågning af bagvedliggende zone
R2300 3-D LiDAR-sensoren kan monteres bag på en gaffeltruck. Når trucken bakker, overvåger den fotoelektriske sensor området bag gaffeltrucken baseret på køretøjets ratudslag og hastighed. Den høje samplinghastighed og måletæthed på R2300 sikrer, at genstande og strukturer af alle størrelser detekteres. Når der detekteres en forhindring, kan der udløses et advarselssignal, og køretøjet kan bringes til standsning.
Hyldeovervågning i højlagre
Når det skal kontrolleres, om en hylde eller et rum er optaget, skal der scannes flere hyldedybder. R2300 3-D LiDAR-sensoren er udstyret med PRT og fire scanningsplaner og er perfekt egnet til denne opgave. Det præcise lyspunkt gør det muligt at detektere strukturer og kanter. Derudover giver sensoren med flere lag værdifulde oplysninger om fordelingen af lasten på pallen. Dette er en væsentlig forbedring i forhold til andre sensorløsningers ydeevne.

Kontakt os

Har du spørgsmål om R2300 3-D-LiDAR-sensoren? Vil du gerne have flere oplysninger?
Vi hjælper gerne! Du skal blot udfylde kontaktformularen for at sende os en besked.