Henkilöstö

Juha-Pekka Pajusaari, Process Automation Sales Manager


JP vahvistaa yrityksen prosessiteollisuustuntemusta. Alun perin kotoisin Itä- Suomesta, mutta hyvin kotiutunut Pirkanmaalle. Asuinpaikkana Kangasala, koska siellä on Pirkanmaan parhaat hiihtoladut. Työhistoriaa pitkä siivu prosessiautomaatiosta, niin järjestelmistä kuin kenttälaitteistakin. Prosessiautomaation uusimmat tekniikatkin ovat tuttuja. Perusluonne vilkas, johon viittaavat myös liikunnalliset harrastukset, hiihto, laskettelu, maastopyöräily ja silloin tällöin suunnistus. Myös kalastus ja retkeily ovat lähellä sydäntä.  Mottona: ”autotalli on harrastusvälineitä varten”.

Yhteystiedot:
Puhelin 040-7038381
Sähköposti jpajusaari@fi.pepperl-fuchs.com


Aki Luukkainen, Factory Automation Sales Manager


Aki pitää konttoria Espoon Kauklahdessa, alueenaan Etelä-Suomi Hangosta Hyvinkään kautta Porvooseen. Perheeseen kuuluvat vaimo ja kaksi futista pelaavaa pojanviikaria. Akilla on teollisuusautomaation myynti- ja esimieskokemusta n.15 vuoden ajalta, asiakkainaan maamme merkittävimpiä teollisuusyrityksiä koko Suomen alueelta. Akin harrastuksiin kuuluu hiihto, kuntosali ja golf. Mottona työssä on, että "yhdessä saamme enemmän aikaan" ja "jokainen ihminen on laulun arvoinen". Vielä varoituksen sana, älä anna Akille karaokebaarissa mikrofonia jos et ole valmis kuulemaan Suomipoppia a:stä ö:hön.

Yhteystiedot:
Puhelin 050-5726268
Sähköposti aluukkainen@fi.pepperl-fuchs.com


Henna Kanerva, Factory Automation Inside Sales Engineer


Henna on toistaiseksi viettämässä äitiysvapaata. Rattoisia hetkiä Hennalle!

 

Henna tuo nuorta naisenergiaa Lempäälän konttorille. Aikaisemmin hän on työskennellyt laatujärjestelmien parissa sekä ratsastuksenopettajana. Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden insinööri. Perheeseen kuuluvat mies, koira ja hevonen. Vapaa-aika kuluu pääasiassa ratsastuksen, salin ja koiran kanssa lenkkeilemisen parissa. Kesäisin Henna viettää paljon aikaa mökillä rentoutuen. Henna tunnustautuu jääkiekkofaniksi ja on henkeen ja vereen Ilveksen nainen.

Yhteystiedot:
Puhelin 040-7501600
Sähköposti hkanerva@fi.pepperl-fuchs.com

 


Minna Lehtinen, Factory Automation Inside Sales Secretary


Minna on tupsahtanut Lempäälän konttoriin sihteeritoimista työterveydestä ja kiinteistöalalta. Taskusta löytyvät tradenomin paperit. Työtovereita kiusataan välillä askelkyykyillä, ja kotona ei vauhti hiljene kaksi- vuotiaan pojan kanssa.

 

Yhteystiedot:
Puhelin 050 326 1335
Sähköposti mlehtinen@fi.pepperl-fuchs.com


Juhamatti Rissa, Process Automation Inside Sales


Juhamatti on ollut talossa jo vuodesta 2004 lähtien. Toiminut vuosien varrella varastomiehenä, asentajana, teknisenä tukena ja nyt viimeisimpänä siirtynyt sisämyyntiin. Juhamatti on kiertänyt asennuksia tehdessä Suomen jo moneen kertaan ja Vironkin kahdesti. Tuotteet ovat suurilta osin ulkomuistissa ja ongelmanratkaisukykyä löytyy. Nykyään Juhamatti asustaa Tampereella vaimonsa ja kahden tyttärensä sekä lemmikkien (kissa ja koira) kanssa. Vapaa-ajan ongelmia ei ole, sillä kalenteri on aina täynnä. Siittä pitää perheen naiset huolen :). Juhamatin harrastuksiin kuuluu (ajan salliessa) mm. valokuvaaminen, elektroniikka, autot, erilaisten soitinten soittaminen ja konsolipelit. Vuosien varrella on tullut rakennettua jos jonkilaista aina ohjelmoitavista moottorinohjauksista piirilevystä lähtin ralliautoihin aina itsetehtyyn mallintavaan sähkökitaraan.

Juhamatti on energinen ja hyväntuulinen tarkka kaveri.

 

Yhteystiedot:

Puhelin 0400-688003
Sähköposti jrissa@fi.pepperl-fuchs.com

 

 

 


Pekka Öykkönen, Factory Automation Business Development Manager


Pekka on kokenut myyntimies, joka vastaa Hämeen, Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueesta. Työssään erittäin jämpti ja rauhallinen hämäläinen eli hitaus kuuluu verenperintöihin siis ei tahallista. Siviilissä Pekka on vannoutunut poikamies joten ruoanlaitto kuuluu pakollisiin harrastuksiin lisäksi hänet voi useasti bongata myös punttisalilta rautojen kimpusta. Maailmankuvaansa Pekka laajentaa runsaalla kaukomatkailulla, on kierretty niin Kuubaa, Brasiliaa, Thaimaata kuin kerran Kuopiotakin.

Yhteystiedot:
Puhelin 050-3314580
Sähköposti poykkonen@fi.pepperl-fuchs.com

 


Mikko Halttunen, Factory Automation Area Sales Manager


Mikko on Ylöjärveltä käsin Länsi-Suomea hallinnoiva myyntimies. Koulutukseltaan hän on automaatioinsinööri vuosimallia 2006. Työkokemusta on kertynyt niin teollisuuden kunnossapidosta kuin koneenrakennuksen ostotehtävistäkin. Mikon harrastuksiin kuuluu firman perinteiden mukaisesti kolopallo, mutta vain aurinkoisina ja lämpiminä kesäpäivinä. Talvisin lyönteihin haetaan pituutta punttisalilta.

Yhteystiedot:
Puhelin 0400-226508
Sähköposti mhalttunen@fi.pepperl-fuchs.com


Tero Närhi, Factory Automation Area Sales Manager


Tero on supliikki nuori kaveri, joka vastaa Itä-Suomen alueesta. Hän on erittäin motivoitunut palvelemaan asiakkaitaan ja löytää ratkaisut viipymättä heidän tarpeisiinsa. Edellisissä työtehtävissä Tero toimi automaatiosuunnittelijana ja ostajana, joten kokemusta on keräilty rutkasti lähivuosien varrella. Koulutukseltaan Tero on automaatioinsinööri. Talvella vapaa-aikaani kuluu punttisali ja lumilautailu. Kesät menevät hyvistä keleistä nauttiessa ja golfia lätkiessä, jossa tosin välillä lentää pallo ja välillä maila.

Yhteystiedot:
Puhelin 040-7315428
Sähköposti tnarhi@fi.pepperl-fuchs.com


Tony Weckström, Process Automation Area Sales Manager


Tony astui PA-puolen riviin helmikuussa 2017. Porvoossa konttoriaan pitävällä jannulla on myyntialan kokemusta vuodesta 2000. Sähkötukussa kahdeksan vuotta, kuusi vuotta teollisuuden parissa (atex viestintä) sekä liikenneturvallisuuden parissa. Tony on myös parisen vuotta palvellut kuluttajia kodinkoneiden parissa. Tonyn luonteeseen kuuluu sanavalmius, huumorintaju ja toki osaa olla hetken hiljaakin. Innostuu nopeasti autoaiheisista jutuista. Harrastuksiin kuuluu kokkailu, autot, nikkarointi sekä extemporee reissut.

Yhteystiedot:
Puhelin 045-1203589
Sähköposti tweckstrom@fi.pepperl-fuchs.com


Nina-Maija Geselle, Laskutus ja talous


FM Nina huolehtii Pepperl+Fuchs Oy:n taloushallinnosta. Satakunnasta Lempäälään Nina tiesi tulla härkätietä suuren rakkauden perässä. Harrastuksina rouvalla on yhdistystoimintaa, puutarhan hoitoa ja jatkuvaa uuden oppimista.

 

Yhteystiedot:

Puhelin 0400-198856

Sähköposti ngeselle@fi.pepperl-fuchs.com

 


 


Jukka-Pekka Vesalainen, Varastotoiminnot


Jukka on työelämänsä aikana monia varastoja kolunnut ja Jyväskylästä Tampereelle kotoutunut (naisen perässä tottakai) kahden pienen lapsen ylpeä ja väsynyt isä.Työkokemusta on vuosien saatossa kertynyt mm. alkoholitukusta huonekalujen ja elektroniikkateollisuuden yritysten kautta lopulta tänne Pirkanmaalle ja Pefun leipiin.Perhe-elämältä jäljelle jäävää aikaa Jukka kuluttaa pääasiassa kiltti päällä kiertäen ympäri Suomea soittelemassa oman kolmihenkisen ”pumppunsa” kanssa. Ja mikäpä voisi olla sen parempaa kuin keikalta kotiuduttua nautiskella lasillinen skottiviskiä kaikessa rauhassa... Myös kylmä, hanasta oikeaoppisesti kaadettu Guinnes kuuluu lempijuomiin.Ja mitä soittimiin tulee, niin niitähän Jukalla on jo aikamoinen liuta ja jatkuvasti on uusien mielenkiintoisten soittimien etsintä päällä, että kohta täytyy hommata isompi asunto niiden vuoksi.

Yhteystiedot:
                                             Puhelin 0400-198862
                                             Sähköposti jvesalainen@fi.pepperl-fuchs.com