Yhteydenotto, Koneautomaatio
+358 20 7861 290
Yhteydenotto, Prosessiautomaatio
+358 20 7861 291

COVID-19

2020-03-18

Tiedote

Pepperl+Fuchs News on COVID-19

COVID-19 on aiheuttanut pandemian, mikä on johtanut vakaviin rajoituksiin maailmanlaajuisesti—sekä yksityisessä että ammatillisessa ympäristössä. Pepperl+Fuchs:n asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, palveluntarjoajien ja henkilökunnan terveys on ensisijainen tavoite. Pyrimme auttamaan pandemian hillitsemisessä sekä hidastamaan sen leviämistä. Tästä syystä seuraamme tarkkaan kunkin tytäryhtiömme tilannetta ja panemme välittömästi täytäntöön kaikki viranomaisten suositukset.

Olemme yhteydessä tärkeimpiin toimittajiimme ja analysoimme jatkuvasti globaalia toimitusketjuamme. Olemalla nopea ja ennakoiva olemme onnistuneen varmistamaan asiakkaiden toimitukset ja rajoittamaan toimitusviiveiden määrän toistaiseksi minimiin. Nykyisessä tilanteessa on kuitenkin mahdollista, että kohtaamme uusia haasteita tuote- ja palveluvalikoimamme ylläpitämisessä. Teemme parhaamme pitääksemme negatiiviset vaikutukset mahdollisimman pieninä.

Henkilökunta työskentelee etänä niin paljon kuin toimintaprosessit sen sallivat. Heidät tavoittaa kuitenkin edelleen sähköpostilla, puhelimitse ja ääni-/videoneuvotteluin. Molemminpuolisen turvallisuuden vuoksi emme tällä hetkellä salli asiakasvierailuja. Välttämättömät tapaamiset järjestetään ennakkoon sovittuna vain erittäin pätevän syyn nojalla. Toivomme ymmärtäväisyyttä asian tiimoilta.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne, mikäli niitä ilmenee.

 


e-news

Subscribe to our newsletter for news and interesting information from all around the world of automation.

Subscribe
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Discover our online magazine! Exciting success stories, application reports, interviews, and regional news are awaiting you.