Yhteydenotto, Koneautomaatio
+358 20 7861 290
Yhteydenotto, Prosessiautomaatio
+358 20 7861 291

Nopea mukautuspalvelu – mukautetut kaapeliratkaisut pienissä erissä

2022-03-08

Production of customized cables
Mukautetut kaapeliratkaisut kaikkiin käyttösovelluksiin

Erikoissovellukset tai kehitystyö saattavat joskus edellyttää kaapelilta erikoisliitäntäratkaisuja, joita vakiovalikoimassa ei ole tarjolla. Tästä syystä Pepperl+Fuchs tarjoaa nyt nopean kaapelien mukautuspalvelun eurooppalaisille asiakkailleen. Palvelun avulla saat yksilölliset kaapeliratkaisut jopa yhden kappaleen eristä alkaen – nopeasti, helposti ja tarkasti tarpeisiisi räätälöitynä.


Anturi- ja liitäntätekniikka yhdestä paikasta

Pepperl+Fuchs kehittää ja valmistaa mukautetut liitäntätekniikkaratkaisut pienissä erissä täysin vaatimustesi mukaisesti. Jos esimerkiksi haluat testata Pepperl+Fuchsin anturia, jota varten tarvitset erikoiskaapelin, valmistamme käsintehdyn prototyypin, jonka avulla voit asentaa anturin omaan laitokseesi. Jos anturi ja kaapeli osoittautuvat toimiviksi, Pepperl+Fuchs valmistaa tarvittavan liitäntätuotteen suurempana eränä. Näin saat anturitekniikan ja siihen sopivan liitäntätekniikan yhdestä paikasta.

Pepperl+Fuchsin liitäntäratkaisujen liiketoimintajohtaja Roland Gubbels kertoo, miltä yksilöllinen kaapeliratkaisu voi näyttää: ”Vakiovalikoimaamme kuuluu esimerkiksi yksipäinen M12-naarasjohdinsarja viiden metrin kaapelilla. Asiakas saattaa kuitenkin tarvita 3,75 metrin pituisen kaapelin ja toisen liittimen kaapelin liittämiseksi liikkuvaan laitteistoon. Lisäksi nastat 1 ja 3 pitäisi kiertää pariksi erisuuntaisen jännitteen vuoksi ja kokoonpanoon halutaan asentaa myös lisävastus.” Nämä asiakkaiden yksilölliset pyynnöt voidaan toteuttaa helposti nopean mukautuspalvelumme avulla.


Valmistettu Pepperl+Fuchsin Competence Centerissä Veszprémissä


Pepperl+Fuchsin Veszprémin tuotantolaitos on alusta lähtien erikoistunut liitäntätekniikkaan

Asiakaskohtaiset kaapeliratkaisut valmistetaan Veszprémissä, Unkarissa. Parikymmentä vuotta sitten perustettu tuotantolaitos on erikoistunut alusta asti liitäntätekniikan ratkaisuihin. Yli 240 Pepperl+Fuchsin työntekijää kehittää, valmistaa ja testaa Veszprémissä päivittäin lukemattomia kaapeliratkaisuja.

Yksilöllisten liitäntätuotteiden valmistusprosessi on nopea ja helppo: Yksinkertainen piirustus riittää valmistuksen perustaksi. Kaapelin pituus, liittimet, johdotusvaihtoehdot ja muut ominaisuudet voidaan mukauttaa sovelluskohtaisten vaatimusten mukaisesti.

Kun olet tehnyt tilauksen, yksilöllinen kaapeliratkaisu valmistetaan nopeasti Veszprémin tuotantolaitoksessa Unkarissa. Laitoksen sijainnin ansiosta hyödyt myös Euroopan sisäisistä lyhyistä toimitusajoista. Sinun ei siis tarvitse odottaa pitkään, että saat oikeanlaisen liitäntäratkaisun käyttöösi.

Uuden mukautuspalvelun edut

  • Mukautetut kaapeliratkaisut: kaapelin pituus, liittimet, johtimet ja muut vaihtoehdot mukautettavissa
  • Erikoisliitäntätekniikka pienissä erissä (1–10 kappaletta)
  • Nopea ja helppo palvelu eurooppalaisille asiakkaille
  • Valmistus Connectivity Competence Centerissä Veszprémissä, Unkarissa
  • Erinomainen valinta kehitysprosesseihin, joissa on erityiset vaatimukset soveltuvalle liitäntätekniikalle

Yhteydenotto

Oletko kiinnostunut yksilöllisistä kaapeliratkaisuista pienissä erissä? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Myyntiedustajamme ottaa sinuun pian yhteyttä.


e-news

Subscribe to our newsletter and receive regularly news and interesting information around the world of automation.

Subscribe
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Discover our online magazine! Exciting success stories, application reports, interviews, and regional news are awaiting you.