R2300 3-D LiDAR -anturi

nabling 3-D perception.
Reimagining LiDAR.
Minimizing costs.

PRT-tekniikan (Pulse Ranging Technology) voima

Uusi R2300 3-D LiDAR -anturi hyödyntää PRT-tekniikkaa (Pulse Ranging Technology), joka takaa äärimmäisen luotettavat mittaukset tarkasti ja nopeasti. PRT mittaa jatkuvasti kohteen etäisyyttä käyttäen vakiona valonnopeutta. Anturi lähettää erittäin lyhyitä mutta voimakkaita valopulsseja ja laskee eron pulssin lähtöajan ja vastaanottoajan välillä. Lähetys- ja vastaanottoalueiden mekaaninen erottelu takaa poikkeuksellisen hyvän häiriönsiedon. Skannauslinjan 1 000 pistettä ja 50 kHz:n skannaustaajuus varmistavat, että 3-D LiDAR -anturi sopii moniin teollisen automaation sovelluksiin.

R2300 3-D LiDAR -anturi käyttää PRT-tekniikkaa (Pulse Ranging Technology)

Edut

Monipuolinen ja kustannustehokas

Monipuolinen ja kustannustehokas

R2300-sarja yhdistää neljä skannaustasoa yhteen LiDAR-anturiin. Näin anturi pystyy tuottamaan virtuaalisen 3D-skannauksen, joka antaa enemmän tietoa ja tarkempia mittaustuloksia kuin yhden kerroksen laitteet. Yhden anturin käyttäminen usean eri anturin sijasta vähentää hankinta-, johdotus- ja integrointikuluja.
Tarkkuutta ja joustavuutta eri sovelluksiin

Tarkkuutta ja joustavuutta eri sovelluksiin

Erittäin suuri 0,1 asteen kulmaresoluutio, korkea näytteenottotaajuus ja tarkka valopiste varmistavat, että valosähköinen anturi tunnistaa tarkasti ja luotettavasti pienimmätkin kohderakenteet ja -muodot. Lisäksi 100 asteen vaakasuuntaista mittausaluetta voidaan pienentää mihin kokoon tahansa, jotta käyttäjät saavat vain oman sovelluksen kannalta oleellista mittaustietoa.
Helppo asennus ja käyttöönotto

Helppo asennus ja käyttöönotto

R2300 sisältää integroidun ohjauslaserin, jonka avulla käyttäjä voi kohdistaa ja ottaa laitteen käyttöön ilman ylimääräisiä työkaluja. 3-D LiDAR -anturin voi asentaa yksittäin tai vierekkäin useamman anturin kanssa, jos tarvitaan suurempi tunnistusalue.
Kompakti ja kestävä kotelointi

Kompakti ja kestävä kotelointi

Puolijohde-elektroniikka tekee Pepperl+Fuchsin uudesta R2300 3-D LiDAR -anturista erityisen kestävän. Pitkä-ikäiseksi suunniteltu anturi kestää hyvin iskuja ja tärinää. Kompaktin koteloinnin ansiosta monikerroksinen anturi sopii erinomaisesti myös ahtaisiin asennuskohteisiin, kuten autonomisiin ajoneuvoihin.

R2300 lyhyesti

Tämä video esittelee lyhyesti 3-D LiDAR -anturin ja sen tärkeimmät edut ja toiminnot, kuten kääntyvän peilikuution ja mekaanisen konseptin.

Esineen havaitseminen 3D-tilassa

Tutustu anturin neljään skannaustasoon ja ohjauslaseriin, jonka voi kytkeä näkyviin asennuksen tueksi. Sovellusesimerkit esittelevät anturin etuja kahdessa sovelluksessa: autonomisen ajoneuvon törmäysten ehkäisyssä ja trukin taka-alueen valvonnassa.

R2300 – esittely messukojulla

Pepperl+Fuchsin tuotepäällikkö Thorsten Schroeder esittelee moniin eri käyttötarkoituksiin sopivan R2300 3-D LiDAR -anturin.

Käyttökohteet

Ohjaustuki ja törmäysten ehkäisy
Autonomisessa ajoneuvossa R2300 3-D LiDAR -anturia voidaan käyttää kohteen seurantaan, seuraa minua -toimintoon ja luotettavaan törmäysten ehkäisyyn. Valosähköiset anturit tarkkailevat aluetta ajoneuvon edessä – lattiasta henkilön jalkoihin. Näiden viitepisteiden avulla laite voi tunnistaa henkilön liikkeen suunnan ja seurata määritellyn etäisyyden päässä. Neljän skannaustason ja tarkan valopisteen ansiosta R2300 havaitsee pienimmätkin esteet ja varmistaa sulavat prosessit.
Kuljettimen havaitseminen robottisovelluksissa
Robottikäteen asennettu R2300 3-D LiDAR -anturi antaa tietoa kuorman kuljettimista, kuljettimien asemasta ja kuljetetuista kuormista. Anturin neljän skannaustason ansiosta robotti pystyy havaitsemaan kuljettimen ja sen kuorman välisen suhteellisen aseman ilman kiinteitä viiteasemia. Ratkaisun etuja ovat luotettavuus ja kustannustehokkuus.
Taka-alueen valvonta
R2300 3-D LiDAR -anturi voidaan asentaa haarukkatrukin taakse. Kun trukilla peruutetaan, valosähköinen anturi valvoo sen takana olevaa aluetta ajoneuvon ohjauskulmaan ja nopeuteen perustuen. R2300:n suuri näytteenottotaajuus ja mittaustiheys varmistavat kaiken kokoisten esineiden ja rakenteiden havaitsemisen. Esteen havaitseminen laukaisee hälytyssignaalin, jotta ajoneuvo voidaan pysäyttää.
Hyllyjen valvonta korkeavarastoissa
Hyllyn tai osaston sisällön tarkistaminen edellyttää useiden hyllysyvyyksien skannaamista. PRT-tekniikan ja neljän skannaustason ansiosta R2300 3-D LiDAR sopii tähän tehtävään täydellisesti. Tarkka valopiste mahdollistaa rakenteiden ja reunojen tunnistamisen. Lisäksi monikerroksinen anturi antaa arvokasta tietoa kuorman jakautumisesta lavalla. Tähän eivät muut anturiratkaisut pysty.

Contact Us

Onko sinulla kysyttävää R2300 3-D LiDAR -anturista? Haluaisitko saada lisätietoja?
Autamme mielellämme! Voit lähettää meille viestin täyttämällä yhteydenottolomakkeen.