Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Robbanásvédelmi termékáttekintők


Általános áttekintések


Product and Technology Guide for the Process Automation Letöltés most

Ez a brosúra áttekintést ad a folyamatautomatizálási termékeinkkel, technológiáinkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatban. (2022. február; 7,0 MB)

Explosion Protection Product Overview Letöltés most

Ez a terméksorozat-lap gyors és hatékony áttekintést nyújt robbanásvédelmi termékválasztékunkról. (2022. június, 877 kB)


Az egyes termékek és technológiák szórólapjai és áttekintései


VisuNet FLX—the New Modular HMI Platform for Use up to Zone  2/22 and Div. 2 Letöltés most

Tökéletes megfelelés. Az alkalmazás követelményeinek tökéletesen megfelelő egyedülálló HMI-rendszer.

The Unique Smart Glasses—Smartphone Solution. Letöltés most

Jövőkép. Ipari minőségű Visor-Ex® 01 okosszemüveg – viselhető eszközök robbanásveszélyes területekre.

Explosion Protection from Pepperl+Fuchs Letöltés most

Maximális védelem és hatékonyság. Széles körű portfóliónk kiterjed minden szabványos védelmi típusra és nemzetközi tanúsítási követelményre, zónára és divízióra, gáz- és porjóváhagyással.

Guía de selección rápida de productos para interfaces de procesos Letöltés most

A Rövid termékválasztási útmutató az interfésztechnológiát, a FieldConnex® termékeket, valamint a távoli I/O csatlakozótechnológiákat mutatja be tapasztalt felhasználók, technikusok és mérnökök számára. Az útmutató gyárak tervezése során nyújt segítséget a megfelelő technológiák és rendszerek kiválasztásában. (2019 július; 7 MB)

pa_epe_ps1000_brochure Letöltés most

Az ipari tápegységek univerzálisan alkalmazhatók. Ideális megoldást nyújtanak a vezérlőszekrények belsejében elhelyezett eszközök üzemeltetésére. Az PS1000 sorozat akár 40 A-es, megszakításmentes tápegységet is biztosít. (2022. Október, 404 kB)

Produktübersicht Remote-I/O-Systeme Letöltés most

A távoli I/O rendszereket analóg interfészes terepi eszközök, például 4–20 mA-es NAMUR érzékelők vagy mágnesszelepek DCS digitális kommunikációjába történő integrálásához használják. Ebből a brosúrából többet is megtudhat azokról a megoldásainkról, amelyek a Zone 2/Div. 2 vagy Zone 1 robbanásveszélyes területeken található érzékelőkhöz közeli telepítésekkel kapcsolatosak. (2022 július; 4,15 MB)

EC_NP_SR_Series_Flyer_140px Letöltés most

Ebben a prospektusban felfedezheti a rozsdamentes acél EX e szekrények moduláris elemeit, amelyek tökéletes megoldást nyújtanak minden alkalmazás esetén – minden szinten. (2022. május, 404 KB)

Tab-Ex® 03 Tablet Series brochure cover Letöltés most

Ebben a prospektusban a 8”-es Tab-Ex® 03 sorozatú Android táblagépeket ismerheti meg, amelyeket Zóna 1/21, Div. 1 és Zóna 2/22, Div 2. területekre terveztek. A Samsung DeX megoldással a kompakt táblagép teljes értékű asztali számítógéppé alakítható; a kiegészítő tartozékok, perifériák, digitális termékek és szolgáltatások pedig maximális rugalmasságot biztosítanak. (2022. augusztus, 976 kB)

Tab-Ex Pro Broschürencover Letöltés most

Ez a kiadvány bemutatja a Tab-ex® Pro táblagépet, a világ első, 10 hüvelykes kijelzővel rendelkező, Zóna 2/22 és a Div. 2 alkalmazásokhoz is használható Android készülékét. A képernyőhöz és billentyűzethez csatlakoztatott strapabíró, vékony és könnyű táblagép asztali számítógépként is használható, így egyszerre kínál hordozható és asztali élményt, egyetlen eszközben. (2020. október, 927 kB)

Konstante Stromversorgung – Verfügbarkeit dank PS3500-Stromversorgungsmodul Letöltés most

Ez a brosúra a megbízható, szünetmentes áramot biztosító PS3500 tápegységet, annak működését, előnyeit és rendszerspecifikációit mutatja be. (2021. május, 0,5 MB)

Quick Selection Guide Electrical Explosion Protection Equipment Letöltés most

A Gyorsválasztó termékútmutató elektromos robbanásvédelmi berendezésekhez tapasztalt felhasználók, technikusok és mérnökök számára készült. A dokumentum átfogó áttekintést nyújt az Ex d, Ex e és Ex p védelmi módokon alapuló termék- és megoldáskínálatról. Továbbá segítséget nyújt az alkalmazástervezésnek megfelelő eszközök és rendszerek kiválasztásában. (2019 július; 9,79 MB)

Smart-Ex 02 Brochure Cover Letöltés most

A prospektus bemutatja a Smart-Ex® 02 okostelefon-sorozatot, amely akár a Zóna 1, Zóna 21 és a Divízió 1 robbanásveszélyes területeken is használható. Tudjon meg többet a gyújtószikramentes okostelefonról, amely 5”-es kijelzővel, ergonomikus kialakítással, 21 LTE-frekvenciasávval, globális tanúsítvánnyal és nagy teljesítményű operációs rendszerrel rendelkezik. (2019. június, 772 KB)

product overview for mobile computing and communications Letöltés most

A prospektus betekintést enged az ecom mobil számítástechnikai és kommunikációs portfóliójába. Tudjon meg többet az ecom mobil munkatárs koncepciójáról és ügyfélszolgálatáról. (2019. június, 3,25 MB)

Ex-Handy 10 feature phone series Letöltés most

A prospektus bemutatja a Zóna 1/Divízió 1 területein való használatra hitelesített 4G/LTE ipari mobiltelefont. Tudjon meg többet az Ex-Handy 10 mobiltelefonról, amely alkalmazások széles köréhez ideális: az egyszerű kommunikációtól kezdve az egyedül dolgozók védelméig és innovatív Ipar 4.0 alkalmazásokig terjedően. (2019. június, 666 kB)

Produktübersicht Interfacetechnik Letöltés most

Ebben a prospektusban a Pepperl+Fuchs interfész technológiájával ismerkedhetünk meg. A Pepperl+Fuchs több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik, ráadásul a gyújtószikramentes leválasztók feltalálója; jelenleg világelső a robbanásveszélyes területekre tervezett interfészek terén. Tudjon meg többet a piaci igényekhez igazított modulok és rendszerek széles választékáról. (2018. augusztus, 6,16 MB)

Klemmen- und Steuerkästen in GR-Serie in GFK-Gehäusen Letöltés most

A prospektus bemutatja a kapcsolódobozokhoz és vezérlőközpontokhoz kapható GR sorozatú GRP szekrényeket. Tudjon meg többet a különösen robusztus szekrénysorozatról, amely leegyszerűsíti a beépítést és a karbantartást. (2018 július; 549 KB)

VisuNet RM Shell 4.0 for Thin Client Workstations Letöltés most

Ebben a prospektusban a VisuNet RM Shell 5 következő generációs firmware-jével ismerkedhet meg, amelyet VisuNet távoli monitorokhoz terveztek. Ismerje meg, hogyan könnyíti meg a szoftver a távoli monitorok konfigurálását és karbantartását. (2018. április, 586 KB)

brochure safety relays Letöltés most

Ez az ismertető a jól bevált K-rendszer 1oo3 architektúrát, diagnosztikát, valamint vezetékhiba-átláthatóságot kínáló biztonsági reléit mutatja be. Ismerje meg, hogyan valósíthatja meg a megbízhatóság és teljesítmény új szintjét gyárában. (2018. április, 384 KB)

VisuNet GXP Remote Monitor Brochure Letöltés most

Ebben a prospektusban megismerkedhet a VisuNet GXP eszközzel, amely távoli monitor vagy asztali számítógép formájában érhető el. A kompakt, moduláris kialakításnak köszönhetően innovatív funkciókat biztosít a robbanásveszélyes területeken, így könnyű üzembe helyezést és karbantartást tesz lehetővé. (2017. november, 800 kB)

FieldConnex Fieldbus Brochure Letöltés most

Ez a prospektus áttekintést nyújt a terepi busz infrastruktúrákhoz szükséges komponensek átfogó portfóliójáról, a FieldConnex®-ről. (2016. szeptember, 3 MB)

Purging System Series 6500 Letöltés most

Ebben a prospektusban megismerkedhet a 6500 sorozatú öblítő- és nyomásfokozó rendszerrel. Ez az innovatív, kifejezetten Zóna 1/21. területekre tervezett automata rendszer minden olyan funkciót biztosít, amelyre a robbanásveszélyes helyek megbízható védelméhez szükség van; ráadásul egy kisméretű, remek formájú megoldásban. (2016 július; 1,2 MB)

Fill level control products summarized in a brochure Letöltés most

Ez a prospektus gyors és átfogó áttekintést nyújt a szintmérő termékcsaládunkról. Tájékozódjon a szintmérési technológiákkal szemben támasztott követelményekről, valamint a különböző mérési módszerekről és elvekről. (2016. május, 3,5 MB)

Product Overview Bebco EPS Purge and Pressurization Equipment Letöltés most

Ezzel a prospektussal áttekintheti a Pepperl+Fuchs Bebco EPS öblítő- és nyomásfokozó berendezését. Emellett az is megtudható belőle, hogyan választhatja ki egyszerűen az adott alkalmazáshoz megfelelő megoldást. (2015 július; 1,6 MB)

isolated barrier, universal barrier, flyer, THE BARRIER, the barrier, interface technology, product information Letöltés most

Ebben a prospektusban a THE BARRIER kerül bemutatásra. Ez az univerzális galvanikus leválasztó elsőként a világon teljes rugalmasságot kínál és követendő példát mutat, hiszen automatikusan alkalmazkodik gyakorlatilag bármilyen típusú terepi bemeneti jelhez és DCS/ESD rendszerű I/O-hoz.

Remote I/O Systems Produktübersicht Letöltés most

Ebben a prospektusban az egy- és többcsatornás I/O eszközök széles választékával ismerkedhet meg; az eszközök gyújtószikramentes és növelt biztonságú terepi csatlakozásokat kínálnak érzékelőkhöz és aktuátorokhoz. (2014. április, 5,7 MB)