Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Többsugaras biztonsági optikai érzékelők megnövelt érzékelési tartománnyal és IP 67 védelemmel

2018-03-20

Multiple-Beam Safety Light Barriers
Élvezze az új SLCS és SLCT sorozatú többsugaras biztonsági optikai érzékelők előnyeit.

A Pepperl+Fuchs‘ többsugaras biztonsági optikai érzékelői a legszigorúbb minőségi előírásoknak is megfelelnek és megbízható védelmet nyújtanak a személyzet és a gépek számára. A biztonsági érzékelők egy akár 2400 mm  méretű, kétdimenziós érzékelési területet hoznak létre, amely alkalmazástól függően lehetővé teszi az ujjak, a kezek vagy a test védelmét. Ez biztosítja a nagyobb rugalmasságot többféle alkalmazás számára —emellett az új SLCS és SLCT sorozat része a standard IP 67 védelem a nagy igénybevételt jelentő környezeti tényezők ellen, valamint a megnövelt, akár 20 m-es érzékelési tartomány.


Tökéletes biztonság minden alkalmazás esetén

Többsugaras biztonsági optikai érzékelőink segítenek a munkahelyi biztonság fenntartásában a veszélyes dinamikus folyamatok során. Ezek a biztonsági érzékelők az embereket bizonyos területeken kívül tartják, megakadályozzák a bejutást, és biztosítják a határokat a csomagolástól kezdve a nyomtatókon át a függőleges és vízszintes körforgási rendszerekig az anyagkezelésben. A biztonsági optikai érzékelők portfóliója úgy lett kifejlesztve, hogy teljesítse a funkcionális biztonság követelményeit. Segít Önnek a beruházások megóvásában és a berendezések maximális rendelkezésre állásának megőrzésében.A többsugaras biztonsági optikai érzékelők ipari tárolóegységek védelmét szolgálják.

Gyors és kényelmes beépítés

keskeny kialakítású ház és a fecskefarkillesztés lehetővé teszi az SLCS és SLCTsorozatú többsugaras biztonsági optikai érzékelők három irányba történő beépítését. Az átfogó szerelő szett kényelmes megoldás az alkalmazások széles köréhez gépeken és a terepen.


Az SLCS és SLCT sorozatú többsugaras optikai érzékelők előnyei

  • Megbízható érzékelés megnövelt, akár 20 m-es távolságban
  • Maximális rendelkezésre állás még nagy igénybevételt jelentő környezeti tényezők mellett is az IP 67 védelemnek köszönhetően
  • Integrált jelértékelés helytakarékos kialakítású házban
  • Három oldal, rugalmas telepítés
  • Egyszerű telepítés az M12 dugaszos csatlakozásnak köszönhetően
  • Átfogó tartozékkínálat az alkalmazások széles köréhez
  • Nagyobb hőmérsékleti tartomány -35 °C és 60 °C között

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.