Serviceline
Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

5 napon belül készen áll a szállításra: Személyre szabott kapcsolódobozok és vezérlőegységek

2018-04-12

Pepperl+Fuchs meets your demand for short lead times of terminal boxes, local control units, and safety switches
A Pepperl+Fuchs megfelel a kapcsolódobozokat, helyi vezérlőegységeket és biztonsági kapcsolókat érintő átfutási időkre vonatkozó igényeinek.

Berendezés- vagy gépgyártóként mindig a termékek rövid szállítási idejére kell törekednünk: a gyors szállítás a személyre szabott megoldások esetében éppen olyan fontos, mint a hagyományos, nem készleten lévő termékeknél.

A vezérlőegységek, kapcsolódobozok és a leválasztókapcsolók átfogó portfóliójának, valamint az óriási, valamennyi terméktípust tartalmazó kínálatnak köszönhetően a Pepperl+Fuchs megfelel rövid átfutási idővel kapcsolatos igényeinek.

Európán belül leadott rendelés esetén személyre szabott terméke már öt napon belül készen áll a szállításra!

Így Ön mindig bízhat abban, hogy a határidő előtt megkapja és üzembe helyezheti a gépeket az üzem korszerűsítésekor. Ráadásul, amikor a Pepperl+Fuchs-tól rendel, számíthat a legmegbízhatóbb terméktervezésre is – a robbanásvédelem és az ipari érzékelők területén tevékenykedő úttörők és szakértők segítségével büszkén kínáljuk Önnek minőségi megoldásainkat.

 


Vegye igénybe online eszközeinket a gyors rendelés érdekében


Spotlight: Six Questions for Herbert Schober

Pepperl+Fuchs provides customers with customized control units, terminal boxes as well as disconnect switches for hazardous areas, including certification, within just five days. Herbert Schober tells us more about this part of the electrical explosion protection equipment portfolio.