Serviceline
Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Elektronikus hírlevelekre vonatkozó adatvédelmi szabályzat

Felülvizsgálat dátuma: 2018. július 3.

A Pepperl+Fuchs különböző regisztrációs lehetőségeket kínál a webhelyek látogatói számára. A lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében személyes adatok gyűjtésére is sor kerül a hírlevelek olvasásakor. Ön, mint felhasználó bizonyos lehet abban, hogy nagyon komoly figyelmet fordítunk az adatai védelmére, és minden esetben a vonatkozó adatvédelmi előírásoknak megfelelően végezzük azok feldolgozását. A következő adatvédelmi közlemények az Általános Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelő jogairól tájékoztatják Önt, továbbá arról, hogy hogyan dolgozzuk fel az Ön személyes adatait.


Az adatkezelő neve és elérhetősége

Az adatkezelő:

Pepperl+Fuchs Hungary
8200 VESZPRÉM
Kistó utca 16-18.
Magyarország

E-mail-cím: sales@hu.pepperl-fuchs.com
Telefonszám: +36 88 545 902
Fax: +36 88 560 472

Kapcsolattartó: A Pepperl+Fuchs adatvédelemmel foglalkozó kapcsolattartója a fent említett címen (FAO: Mr. Szabó megjelöléssel) vagy a következő e-mail-címen érhető el: atszabo@hu.pepperl-fuchs.com.


Személyes adatok gyűjtése és feldolgozása, valamint típusa és célja

A személyes adatok feldolgozására a hírlevelekre való regisztráció működtetése érdekében van szükség. Az adatok feldolgozására kizárólag a címzett hozzájárulása esetén került sor. A személyes adatok közé tartozik a megszólítás, a keresztnév és a vezetéknév, valamint az e-mail-cím. A hírleveleink valamelyikére való regisztráláskor Ön, mint felhasználó beleegyezik abba, hogy a Pepperl+Fuchs GmbH feldolgozza az Ön által rendelkezésre bocsátott adatokat és azok módosításait (pl. nevet, e-mail-címet, előfizetést). Ön, mint felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Pepperl+Fuchs az adatokat az Önnel való kapcsolatfelvételre, az érdeklődésének feldolgozására és a Pepperl+Fuchs GmbH Önt érdeklő termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos információk küldésére használja.

Az elektronikus hírlevelek használata esetén az első automatikusan létrehozott megerősítő e-mail, valamint minden azt követő e-mail megnyitását követően a rendszer a következő információkat küldi el nekünk a regisztrációs adatokon felül:

  • Az adott hírlevél megnyitásának sebessége
  • Az elolvasott cikkek és azok olvasottsága
  • Regisztráció dátuma, illetve adott esetben az, hogy előfizetők leiratkoztak-e a hírlevélről
  • Adott esetben a visszaérkező e-mailek (pl. ha egy e-mail-fiók nem elérhető vagy a beérkező üzenetek mappa megtelt)

Az információkat az adott hírlevél menedzselésére használjuk fel. Az anonim adatokat kizárólag statisztikai célokból értékeljük ki azzal a céllal, hogy tovább optimalizáljuk az ajánlatainkat és szolgáltatásainkat. A hírlevél használatával Ön, mint felhasználó beleegyezik az említett adatok felhasználásába. A felhasználó adatait ettől eltérő célokra nem használjuk fel, és harmadik félnek való továbbításukra is csak abban az esetben kerül sor, ha a felhasználó ahhoz hozzájárult, vagy az jogilag indokolt.


A feldolgozás jogalapja

Személyes adatainak feldolgozását az Ön hozzájárulása alapján végezzük, amely a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének a) pontja szerint megfelelő jogalap.


Címzettek vagy a címzettek kategóriái

Az Ön adatait a vállalat kizárólag a jogszabályi előírásoknak megfelelően használja fel. Általános szabály, hogy az Ön adatait a Pepperl+Fuchs csak azon alkalmazottjai dolgozzák fel, akiknek szerződéses és jogi kötelezettségek teljesítéséhez van szükségük ezekre az adatokra. Ritka esetekben előfordulhat, hogy az adatokat az informatika vagy a marketing területén dolgozó külső szolgáltatók számára is át kell adnunk. Erre azonban kizárólag akkor kerül sor, ha a szolgáltató a mi megbízásunkból használja fel a személyes adatokat, és az ilyen esetekben megfelelő szerződést kötünk a feldolgozásról (az ilyen feleket a GDPR 28. cikkében szereplő definíció szerint „feldolgozónak” nevezzük).

Amennyiben erre a hírlevél kiküldése érdekében szükség van, az Ön személyes adatait a Pepperl+Fuchs vállalat partnerei közé tartozó vállalatokhoz is továbbíthatjuk, bizonyos esetekben ezek a vállalatok az Európai Unió (EU)/Európai Gazdasági Térség (EGT) területén kívüli országokban működnek. Az adatok ilyen módon történő továbbítását mindig a jogszabályi előírásoknak megfelelően hajtjuk végre, a partneri vállalkozások pedig a továbbított adatokat kizárólag a megadott célokra használhatják fel.


A tárolás időtartama, valamint az időtartam meghatározásának kritériumai

Személyes adatait addig dolgozzuk fel, amíg erre a hírlevél elküldéséhez szükség van, és a hozzájárulás visszavonása esetén töröljük őket, amennyiben az adatok feldolgozására nincs más jogalapunk.


A személyre szabásra vonatkozó speciális utasítások

Az integrált hírlevelekre vonatkozóan Önneklehetősége van járulékosan hozzájárulását adni azok használati mintáinak elemzéséhez. Ezzel elősegíti, hogy folyamatosan az igényeihez igazítsuk online ajánlatainkat. A beleegyezésével lehetővé teszi a Pepperl+Fuchs GmbH-nak, hogy feldolgozza és kiértékelje az elektronikus hírlevelek olvasása során tapasztalható használati mintáit, és azokat Önhöz, mint felhasználóhoz vagy az e-mail-címéhez kösse. A használati minták kiértékelésének elsősorban az képezi a részét, hogy a hírlevél mely területeit tekinti meg a felhasználó, mely hivatkozásokra kattint rá, mit tölt le és mely oldalakra látogat el.

A kapott információkat a Pepperl+Fuchs GmbH személyre szabott piackutatási, elemzési és marketing célokra használja fel azzal a céllal, hogy az ajánlatát és szolgáltatásait a felhasználó igényeihez igazítsa. Az adatokat a postai, elektronikus és/vagy telefonos kapcsolatfelvételhez is felhasználjuk.

A felhasználó adatait ettől eltérő célokra nem használjuk fel, és harmadik félnek való továbbításukra is csak abban az esetben kerül sor, ha a felhasználó ahhoz hozzájárult, vagy az jogilag indokolt.

Önnek, mint felhasználónak természetesen lehetősége van visszavonni a beleegyezését a használati mintái jövőbeli elemzésére vonatkozóan. Ehhez kattintson a hivatkozásra, és módosítsa az elérhetőségeit a vonatkozó e-mailben.

Kérjük, tekintse át a weboldalunkra vonatkozó általános adatvédelmi tájékoztatást is.