Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Az online szolgáltatásainkra vonatkozó adatvédelmi szabályzat

Felülvizsgálat dátuma: 2018. július 3.

A Pepperl+Fuchs különböző szolgáltatásokat kínál a webhelyek látogatói számára, amelyeket online igényelhet, és amelyekre online regisztrálhat. A lehető legjobb szolgáltatás biztosítása érdekében néhány szolgáltatásunk személyes adatokat gyűjt a felhasználókról. Ön, mint felhasználó bizonyos lehet abban, hogy nagyon komoly figyelmet fordítunk az adatai védelmére, és minden esetben a vonatkozó adatvédelmi előírásoknak megfelelően végezzük azok feldolgozását.


Az adatkezelő neve és elérhetősége

Az adatkezelő:

Pepperl+Fuchs Hungary
8200 VESZPRÉM
Kistó utca 16-18.
Magyarország

E-mail-cím: sales@hu.pepperl-fuchs.com
Telefonszám: +36 88 545 902
Fax: +36 88 560 472

Kapcsolattartó: A Pepperl+Fuchs adatvédelemmel foglalkozó kapcsolattartója a fent említett címen (FAO: Mr. Szabó megjelöléssel) vagy a következő e-mail-címen érhető el: atszabo@hu.pepperl-fuchs.com.


Személyes adatok gyűjtése és feldolgozása, valamint típusa és célja

A személyes adatok feldolgozására az online szolgáltatások működtetéséhez van szükség. Az adatok feldolgozására kizárólag a címzett hozzájárulása esetén került sor. A személyes adatok közé tartozik a megszólítás, a titulus, a vezeték- és keresztnév, a beosztás/osztály, a vállalat neve, az e-mail-cím és a postacím.

Az online szolgáltatások használatakor Ön, a felhasználó, beleegyezik abba, hogy a Pepperl+Fuchs GmbH feldolgozza az Ön által rendelkezésre bocsátott adatokat (például nevet, címet, telefonszámot) és azok esetleges módosításait. Ön, mint felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Pepperl+Fuchs az adatokat az Önnel való kapcsolatfelvételre, az érdeklődésének feldolgozására és a Pepperl+Fuchs GmbH Önt érdeklő termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos információk küldésére használja.

Az online szolgáltatások körébe tartozik:

 • Űrlapok kitöltése a következő célból:
  • Szakértői vélemény kérése
  • Általános jellegű kérdések feltétele
  • SIL-kalkuláció küldése e-mailben
 • Rendeléssel és értékesítéssel kapcsolatos tájékoztatás a következők által:
  • Rendelés állapotának lekérdezése
  • Hasonló termékek iránti érdeklődés
  • Tájékoztatók rendelése
 • Regisztrálás a következőkre:
  • Előadások
  • Kereskedelmi vásárok és események
  • Információforrások
  • Online portál
  • Online áruház

Az online szolgáltatások használata esetén az első automatikusan létrehozott megerősítő e-mail, valamint minden azt követő e-mail megnyitását követően a rendszer a következő információkat küldi el nekünk az űrlapon szereplő adatokon felül:

 • A küldött e-mailek megnyitási sebessége
 • A regisztráció dátuma, illetve adott esetben az, hogy előfizetők leiratkoztak-e az online szolgáltatásról
 • Adott esetben a visszaérkező e-mailek (pl. ha egy e-mail-fiók nem elérhető vagy a beérkező üzenetek mappa megtelt)

Az információkat a megfelelő online szolgáltatás menedzselésére használjuk fel. Az anonim adatokat kizárólag statisztikai célokból értékeljük ki azzal a céllal, hogy tovább optimalizáljuk az ajánlatainkat és szolgáltatásainkat. Az online szolgáltatás használatával Ön, mint felhasználó beleegyezik az említett adatok felhasználásába. A felhasználó adatait ettől eltérő célokra nem használjuk fel, és harmadik félnek való továbbításukra is csak abban az esetben kerül sor, ha a felhasználó ahhoz hozzájárult, vagy az jogilag indokolt.


A feldolgozás jogalapja

Személyes adatainak feldolgozását az Ön hozzájárulása alapján végezzük, amely a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének a) pontja szerint megfelelő jogalap.


Címzettek vagy a címzettek kategóriái

Az Ön adatait a vállalat kizárólag a jogszabályi előírásoknak megfelelően használja fel. Általános szabály, hogy az Ön adatait a Pepperl+Fuchs csak azon alkalmazottjai dolgozzák fel, akiknek szerződéses és jogi kötelezettségek teljesítéséhez van szükségük ezekre az adatokra. Ritka esetekben előfordulhat, hogy az adatokat az informatika vagy a marketing területén dolgozó külső szolgáltatók számára is át kell adnunk. Erre azonban kizárólag akkor kerül sor, ha a szolgáltató a mi megbízásunkból használja fel a személyes adatokat, és az ilyen esetekben megfelelő szerződést kötünk a feldolgozásról (az ilyen feleket a GDPR 28. cikkében szereplő definíció szerint „feldolgozónak” nevezzük).

Amennyiben erre online szolgáltatások biztosítása érdekében szükség van, az Ön személyes adatait a Pepperl+Fuchs vállalat partnerei közé tartozó vállalatokhoz is továbbíthatjuk; bizonyos esetekben ezek a vállalatok az Európai Unió (EU)/Európai Gazdasági Térség (EGT) területén kívüli országokban működnek. Az adatok ilyen módon történő továbbítását mindig a jogszabályi előírásoknak megfelelően hajtjuk végre, a partneri vállalkozások pedig a továbbított adatokat kizárólag a megadott célokra használhatják fel.


Rights Concerned

Of course, you have the possibility to revoke the consent you have given for the future at any time in accordance with Art. 7 para. 3 DSGVO. To do this, please click on the corresponding unsubscribe link that is included in every e-mail. As a result, we may no longer continue the data processing based on this consent in the future.

Furthermore, in accordance with the general provisions of Art. 12 DSGVO, you have the right to information pursuant to Art. 15 DSGVO, the right to correction pursuant to Art. 16 DSGVO, the right to deletion pursuant to Art. 17 DSGVO, the right to limitation of processing pursuant to Art. 18 DSGVO and the right to data transfer pursuant to Art. 20 DSGVO.

Pursuant to Art. 77 DSGVO, you have the right to complain to a supervisory authority.

If you require information or explanations, please contact our data protection officer by e-mail at mtimmins@gb.pepperl-fuchs.com.


A személyre szabásra vonatkozó speciális utasítások

Az integrált szolgáltatásokra vonatkozóan Önneklehetősége van járulékosan hozzájárulását adni azok használati mintáinak elemzéséhez. Ezzel elősegíti, hogy folyamatosan az igényeihez igazítsuk online ajánlatainkat. A beleegyezésével lehetővé teszi a Pepperl+Fuchs GmbH-nak, hogy feldolgozza és kiértékelje az elektronikus marketing e-mailek olvasása során tapasztalható használati mintáit, és azokat Önhöz, mint felhasználóhoz vagy az e-mail-címéhez kösse. A használati minták kiértékelésének elsősorban az képezi a részét, hogy a marketing jellegű e-mail mely területeit tekinti meg a felhasználó, mely hivatkozásokra kattint rá, mit tölt le, és mely oldalakra látogat el.

A kapott információkat a Pepperl+Fuchs GmbH személyre szabott piackutatási, elemzési és marketing célokra használja fel azzal a céllal, hogy az ajánlatát és szolgáltatásait a felhasználó igényeihez igazítsa. Az adatokat a postai, elektronikus és/vagy telefonos kapcsolatfelvételhez is felhasználjuk.

A felhasználó adatait ettől eltérő célokra nem használjuk fel, és harmadik félnek való továbbításukra is csak abban az esetben kerül sor, ha a felhasználó ahhoz hozzájárult, vagy az jogilag indokolt.

Önnek, mint felhasználónak természetesen lehetősége van visszavonni a beleegyezését a használati mintái jövőbeli elemzésébe. Ehhez kattintson a hivatkozásra, és módosítsa az elérhetőségeit a vonatkozó marketing e-mailben.

Kérjük, tekintse át a weboldalunkra vonatkozó általános adatvédelmi tájékoztatást is.