Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Befektetés az ipari kommunikációba

2019-02-18

Acquisition of Comtrol Corporation: Investing in industrial communication

MINNEAPOLIS, Minnesota – 2019. február 1. – Az automatizálási technológiák vezető fejlesztőjének számító Pepperl+Fuchs 2019. február 1-i hatállyal megvásárolja a Comtrol vállalatot. Az egyesült államokbeli székhelyű Comtrol vállalat az ipari Ethernet kommunikáció és az IO-Link kommunikációs modulok úttörője, amely többek között a RocketPort® termékcsaládról ismert. A Comtrol technológiái kiegészítik a Pepperl+Fuchs portfólióját, amely Sensorik4.0® érzékelőmegoldásokból, valamint AS-interfészeket, IO-Link mastereket és ipari csatlakoztathatóságot is magában foglaló interfésztechnológiákból áll. Az Ethernet kommunikációs termékekből és terepi interfész eszközökből álló választék bővítése a Pepperl+Fuchs Ipar 4.0 stratégiájának részét képezi, valamint lehetővé teszi, hogy a vállalat még több olyan megoldást nyújthasson, amely összeköti a terepi eszközöket a vezérlési szinttel.

Annak érdekében, hogy a Comtrol vásárlói továbbra is a szokásos módon szerezhessenek be termékeket és bonyolíthassák le ügyeiket, egy új vállalatot hoztunk létre Pepperl+Fuchs Comtrol Inc. néven. A Pepperl+Fuchs Comtrol Inc. Minneapolisban található. A Pepperl+Fuchs Comtrol Inc. vállalat Pepperl+Fuchs csoportba integrálása által a Comtrol vásárlói élvezhetik a csoport globális jelenlétét, és többféle automatizálási technológiához nyernek hozzáférést.

„A Pepperl+Fuchs kiegészített IO-Link termékkínálatával vásárlóink javítani tudják az adatáramlást a terepi eszközök, illetve a vezérlési szint és a felhő között. Vásárlóink egyetlen megbízható partnerhez fordulhatnak majd támogatásért legújabb digitális üzleti folyamataik fejlesztéséhez,” – nyilatkozott Reiner Müller, a Pepperl+Fuchs gyárautomatizálás részlegének igazgatója.


A Comtrol vállalatról


Az ipari Ethernet és az eszközcsatlakoztathatóság területeire specializálódott Comtrol vállalat több mint 35 éve gyárt és kínál minőségi hálózati és ipari adatkommunikációs termékeket.  Az Észak-Amerikában, EMEA-térségben, Ázsiában és Latin-Amerikában egyaránt jelenlévő Comtrol vállalat ipari szintű RocketLinx® Ethernet és Power over Ethernet kapcsolókat, IO-Link master ipari kommunikációs modulokat, DeviceMaster® Ethernet eszközkiszolgálókat és kommunikációs modulokat, valamint RocketPort® többportos soros kártyákat forgalmaz. A Comtrol a biztonsági, energia-, ipari automatizálási, forgalmi és szállítási alkalmazások széles köréhez fejleszt ki megoldásokat. Bővebb információkért lépjen kapcsolatba a Comtrol vállalattal a +1 763-957-6000 telefonszámon vagy keresse fel a www.comtrol.com weboldalt.


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

Comtrol termékkínálat

A Comtrol Corporation üzletágának felvásárlásával a Pepperl+Fuchs kibővíti a jövőt meghatározó Ipar 4.0 felhőalapú alkalmazásokhoz készült termékkínálatát.