Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

2018-es sajtóközlemények

Sajtóközlemény – SPS IPC Drives (Folyamatautomatizálási részleg, angol nyelvű) Sajtóközlemény – SPS IPC Drives (Folyamatautomatizálási részleg, angol nyelvű)

Ez a sajtóközlemény a problémamentes eszközintegrációt és adatfeldolgozást biztosító PROFINET kommunikációs modulra, a középkategóriás mobiltelefon- és táblagépsorozatra, valamint az új Bebco EPS® 7500 sorozatú Ex pzc/z típusú öblítőmegoldásra vonatkozó híreket tartalmazza.

(2018. november)

Sajtóközlemény – SPS IPC Drives (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű) Sajtóközlemény – SPS IPC Drives (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű)

Ez a sajtóközlemény az Industry 4.0 leendő világszintű szabványára, az IO-Link családra, az R200 és R201 fotoelektromos érzékelőkre, a PXV 2-D abszolút pozicionáló rendszerre, az RFID-t használó karbantartási folyamatok támogatására, valamint a Solution Park kiállításon szereplő Industry 4.0 technológiákra vonatkozó híreket tartalmazza.

(2018. november)

Az SAP és a Pepperl+Fuchs megerősíti együttműködését a folyamatipari IoT terén Az SAP és a Pepperl+Fuchs megerősíti együttműködését a folyamatipari IoT terén

Az SAP és a Pepperl+Fuchs tervei között szerepel, hogy megerősítik együttműködésüket az IoT terén a folyamatiparban. Ezt a Frankfurtban megrendezett ACHEMA kereskedelmi vásáron jelentette be a két vállalat. Az együttműködés a közös megoldások összehangolt fejlesztését célozza, valamint az értékesítés és a megvalósítás területére is vonatkozik.

(2018. június)

Sajtóközlemény – ACHEMA 2018 (Folyamatautomatizálási részleg, angol nyelvű) Sajtóközlemény – ACHEMA 2018 (Folyamatautomatizálási részleg, angol nyelvű)

Ez a sajtóanyag híreket tartalmaz az innovatív ipar 4.0 alkalmazásokkal ellátott állapotfigyelésről és a prediktív karbantartásról, az elektromos robbanásvédelmet szolgáló innovatív GRP házsorozatról, a kibővített és frissített VisuNet moduláris felügyeleti rendszerről, az ecom valós idejű mobil megoldásairól, a diagnosztikai biztonsági relékről és a jövőorientált PROFINET gateway interfészről.

(2018. június)

Sajtóközlemény ACHEMA 2018 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű) Sajtóközlemény ACHEMA 2018 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű)

Ez a sajtócsomag az F31K2 rendszerrel végzett szelephelyzet-visszajelzésről, egy összehangolt kábelvédelmi rendszerről, valamint a kis szelepmeghajtásokon és kézi szelepeken történő szelephelyzet-ellenőrzésre szolgáló F25 típusú kompakt nyitott megoldásról szóló közleményeket tartalmazza.

(2018. június)

Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2018 (Folyamatautomatizálási részleg, angol nyelvű) Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2018 (Folyamatautomatizálási részleg, angol nyelvű)

Ez a sajtóanyag az új, diagnosztikai funkcióval rendelkező K-System biztonsági relékre, a vezetékhiba-átláthatóságra és kettős redundanciára, a Pepperl+Fuchs csoporthoz tartozó ecom strapabíró, robusztus Tab-Ex 02® ipari táblagépére, valamint a kapcsolódobozok és helyi vezérlőegységek konfigurációs és szállítási lehetőségeire vonatkozó híreket tartalmazza.

(2018. április, Press-Kit-HMI-2018-PF-PA-ENG)

Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2018 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű) Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2018 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű)

Ez a sajtóanyag a nagyobb működési távolságot szolgáló új optikai érzékelőkről, a biztonsági alkalmazásokhoz készült abszolút pozicionáló rendszerekről, a mindennapi termeléshez szükséges I4.0 megoldásokról, az IO-Linkkel ellátott új RFID író-olvasó fejekről, továbbá általában a Pepperl+Fuchs IO-Linkről szóló híreket tartalmazza.

(2018. április, Press-Kit-HMI2018-PF-FA-ENG)

Sajtó- és médiaközpont

Töltse le a Pepperl+Fuchs vállalati profilját, továbbá a székhely és a termékportfóliók nagy felbontású képeit. Szabad felhasználású anyagok szerkesztőirodák és újságírók számára.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás