Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Mobil kommunikációs portfóliónk nagy teljesítményű perifériákkal egészül ki

2019-08-23

New ecom Peripherals
A Pepperl+Fuchs ecom márkája három új perifériát kínál.

Gyújtószikramentes mobileszközökből álló portfólióján túl a Pepperl Fuchs márkacsaládba tartozó ecom immár három új perifériát kínál, amelyek megkönnyítik is kibővítik a kommunikációt a zord ipari környezetekben és a robbanásveszélyes területeken. A csatlakozó mobil munkatársakhoz tartozó megoldások köre a világ első gyújtószikramentes okosórájával, a Smart-Ex® Watch 01-el, a világ első Ex-tanúsítvánnyal rendelkező hordozható infravörös és HD kamerájával, az Ex-Camera CUBE 800-al, valamint a strapabíró RSM 01 és RSM-Ex 01 távoli hangszóró-mikrofonokkal bővül.
 


A Smart-Ex Watch 01 a világ első gyújtószikramentes okosórája a Zóna 2/22 és a Div. 2 területeihez

A világ első gyújtószikramentes okosórája.
A világ első gyújtószikramentes okosórája.

A Zóna 2/22 és a Div. 2 területein való használatra tanúsított Smart-Ex Watch 01 a Pepperl+Fuchs ecom márkájától olyan mobileszközökhöz csatlakoztatható, mint a Smart-Ex® 02 okostelefon és az Ex-Handy 10 középkategóriás telefon. Ez a nagy teljesítményű okosóraöt napos üzemidejű akkumulátorral és strapabíró, ütés- és rezgésálló kialakítással büszkélkedik. A forgó keret lehetővé teszi a mobil munkatársak számára az alkalmazások és utasítások közötti gyors és intuitív böngészést, még kesztyű viselete esetén is. A magasan fejlett hangvezérlés és csuklómozdulatok egy újfajta kéz nélküli kommunikációt és navigációt teremtenek meg, amely a folyamatkoordináció javítása által növeli a munkavállalók biztonságát és a működési hatékonyságot.
 


Hordozható CUBE 800 gyújtószikramentes kamera kéz nélküli kezeléshez

A CUBE 800 gyújtószikramentes kamera egy optikai és egy hőkamera kombinációja.
A CUBE 800 gyújtószikramentes kamera egy optikai és egy hőkamera kombinációja.

A CUBE 800 kettős kamerarendszer akár -20 °C és +55 °C között ellenálló a hőmérséklettel szemben, és a zord ipari környezetekben, valamint a Zóna 1/21 és a Div. 1 robbanásveszélyes területein való használatra tervezték. A felhasználók két különböző mód közül választhatnak, vagy kombinálhatják azokat: az egyik az optikai kamera, amely HD videók és nagyfelbontású képek rögzítésére egyaránt alkalmas, a másik a hőkamera, amely a forró pontok kijelzéséhez szolgáltat információkat. Az Onsight Connect kiterjesztett valóság platform használatával a felvételek titkosíthatók és valós időben megoszthatók, vagy távolról kezelhetők. A mágneses automatikus retesz segítségével a CUBE 800 gyújtószikramentes kamera könnyen és biztosan rögzíthető védősisakokra és homlokpántokra. A gyújtószikramentes kamerarendszer a nehezen elérhető helyeken végzett felvételhez egylábú állványon is rögzíthető, ami lehetővé teszi a kéz nélküli használatot és mindenekelőtt a biztonságos munkakörülményeket a terepen.


RSM 01 és RSM-Ex 01 távoli hangszóró-mikrofonok

Az RSM 01 és a RSM-Ex 01 leegyszerűsíti a kommunikációt.
Az RSM 01 és a RSM-Ex 01 leegyszerűsíti a kommunikációt.

A zord ipari környezetekhez tervezett RSM 01 távoli hangszóró-mikrofon és a robbanásveszélyes területekhez tervezett RSM-Ex 01 eszköz strapabíró, IP65/67 besorolású kivitelben kaphatóak. Mindkét eszköz biztosítja a tiszta hangjelzéseket, integrált zajcsökkentési funkcióval van ellátva, valamint egyénileg konfigurálható és kesztyűben is kezelhető többfunkciós gombokkal bír. A 2200 mAh-s lítiumion-akkumulátor akár 78 órás működés időt garantál.Az új perifériák kibővítik a csatlakozó mobil munkatárshoz kapcsolódó megoldások körét.

Az új perifériák fő előnyei

  • A Smart-Ex Watch 01 a világ első gyújtószikramentes okosórája hosszú akkumulátor-élettartammal a kéz nélküli kommunikációhoz, valamint a Zóna 2/22 és a Div. 2. robbanásveszélyes területein történő navigációhoz.
  • A CUBE 800 kettős kamerarendszer a világ első gyújtószikramentes kamerája beépített hőkamerával HD videók és képek rögzítéséhez, valamint a forró pontok kijelzéséhez zord környezetekben és a Zóna 1/21 és a Div. 1. robbanásveszélyes területein.
  • Az RSM 01 és az RSM-Ex 01 távoli hangszóró-mikrofonok integrált hangcsökkentési funkcióval és többfunkciós gombokkal egyszerűvé teszik a kommunikációt zord ipari környezetekben és akár a Zóna 1/21 és a Div. 1. robbanásveszélyes területein.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

Smart-Ex® 02 okostelefon

Nagyméretű 5 hüvelykes kijelzője, ergonomikus kialakítása, modern funkciói és optimalizált tartozékai révén a gyújtószikramentes Smart-Ex 02 okostelefon használatával világszerte javíthatók a robbanásveszélyes területeken és kihívást jelentő környezetekben zajló folyamatok.

 Ex-Handy 10 4G/LTE középkategóriás mobiltelefon

A sokoldalú Ex-Handy 10 készülék teljesen saját fejlesztésű, középkategóriás mobiltelefon, amely nagy teljesítményű akkumulátorral van felszerelve, továbbá a nyomógombos és az érintőképernyős használatot is lehetővé teszi ...