Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

A Pepperl+Fuchs bemutatja az ultrahangos duplaanyag-érzékelésről szóló ingyenes, PDF-formátumú kézikönyvét

2019-05-06

Pepperl+Fuchs offers two technology guides on ultrasonic sensor technology.
A Pepperl+Fuchs egy új, a duplaanyag-érzékeléssel kapcsolatos műszaki útmutatót adott ki …

A Pepperl+Fuchs elérhetővé tette az „Ultrahangos duplaanyag-érzékeléssel kapcsolatos műszaki útmutatót”ingyenesen letölthető PDF-formátumban. Ez az átfogó kézikönyv a Pepperl+Fuchs „Műszaki útmutató ultrahangos érzékelőkhöz” című dokumentumának nagy részét tartalmazza, de kiemelt figyelmet szentel a duplaanyag-érzékelés technológiájának. A „duplaanyag-érzékelés” kifejezés arra a gyakran alkalmazott érzékelési eljárásra utal, amely során ultrahangos érzékelők segítségével mérik az anyaghoz kötődő csillapítást a jeladó és a vevő között.


A duplalap-érzékelés jellemző alkalmazásai

A duplaanyag-érzékelés fizikai-műszaki alapjain felül ez az útmutató a technológia számos jellemző alkalmazási módját, többek között a nyomdaipar által alkalmazott duplalap-érzékelést is bemutatja. Az érzékelők feladata annak ellenőrzése, hogy a nyomtatók egy vagy több lapot húznak-e be. A műszaki útmutató emellett egyéb alkalmazási módok, például az ultrahangos ragasztásérzékelés és a címkefelügyelet részletes, egyértelmű ábrákkal és grafikonokkal ellátott leírását is tartalmazza.

Támogatás az érzékelő kiválasztásához

A műszaki útmutató sorra veszi azokat a tényezőket (környezet, anyag, beállítási pontosság), amelyek hatással vannak a duplaanyag-érzékelés mérési pontosságára. Ezenfelül a dokumentum egy teljes fejezete foglalkozik a megfelelő érzékelő kiválasztásának feltételeivel.

Carsten Heim termékmenedzser a következőképpen magyarázza a kiadvány célját: „A duplaanyag-érzékelés speciális szaktudást igényel. Az ultrahangos érzékelők területének piacvezető vállalataként több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a duplaanyag-érzékelési technológia kifejlesztésének és gyártásának terén. Örömünkre szolgál, hogy egy kiváló minőségű útmutató keretében megoszthatjuk átfogó tudásunkat az érdeklődőkkel.”

Az „Ultrahangos duplaanyag-érzékeléssel kapcsolatos műszaki útmutató” és a „Műszaki útmutató ultrahangos érzékelőkhöz” című kiadványok az oldal jobb felső sarkában található hivatkozáson keresztül tölthetők le.


Ingyenes PDF

Töltse le most!

Szerezze be ingyen a Duplaanyag-érzékelésről szóló útmutatót.