Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

A VisuNet RM Shell 5 vékonykliens szoftver és a VisuNet Control Center funkcionális frissítése

2019-09-25

Functionality Update

Új funkcionális frissítések állnak rendelkezésre a VisuNet RM Shell 5 vékonykliens szoftverhez és a VisuNet Control Centerhez. Ez a funkcionális frissítés kisebb hibák javítását tartalmazza, valamint számos új funkciót integrál a Pepperl+Fuchs vékonykliens firmware-ekbe. Ezek között az új funkciók között megtalálható a munkamenet-megfigyelés funkció adaptációja, amely az RM Shell 5 gyári alapbeállítások visszaállítása funkció továbbfejlesztett változata, valamint a VisuNet Control Center új varázslói. A frissítések a szoftver és a hardver biztonságával együtt a hatékonyságot, a teljesítményt és a stabilitást is növelik.


Továbbfejlesztett VisuNet RM Shell 5

A VisuNet RM Shell 5 alapszoftverként és több integrált biztonsági mechanizmusa révén eddig is a legmagasabb szintű biztonságot nyújtotta a Windows 10 IoT vállalat számára. Az új funkcionális frissítés segítségével a szoftver még biztonságosabb: a felhasználók mostantól saját tanúsítványukon alapuló munkamenet-megfigyelő kapcsolatot hozhatnak létre az RM Shell 5-ben és a Control Centerben egyaránt. Így a felhasználók biztonságosan csatlakozhatnak egy távoli monitorhoz.


A videó megtekintésével megtudhatja, hogyan integrálhatja saját tanúsítványát kapcsolat létrehozásához.

A frissítéssel a felhasználók az RM Shell 5 gyári alapbeállítások visszaállítása funkció számos módosításának előnyét is kihasználhatják. A hálózati beállítások például külön állíthatóak egy új képernyőn. Ezen kívül az optimalizált felhasználói felület segítségével a firmware verzió első pillantásra láthatóvá válik, továbbá a képválaszték újraindításkor tisztábban látható. Az RM Shell 5 továbbfejlesztett indítóvarázsló segítségével felhasználók az eddigieknél több jelszót adhatnak meg és több beállítást módosíthatnak, mint valaha. Ezen kívül a funkcionális frissítéssel a Pepperl+Fuchs állított a 4K monitorokhoz szükséges felbontásokon és méretarányokon, a felugró értesítések kijelzésén, valamint a stabilitáson az RDP kapcsolatok RM Shell 5 szoftverben történő használatán.Nagyobb hatékonyság a VisuNet Control Centerrel

A VisuNet Control Center funkcionális frissítésének részeként a Pepperl+Fuchs négy új varázslót vezet be a vékonykliens kezelés hatékonyságának további növeléséhez. A „Clone Device Wizard” (Eszköz klónozása varázsló) segítségével a felhasználó gyorsan és egyszerűen átviheti egy eszköz konfigurációját több eszközre a mezőbe történő belépés vagy az összes eszközhöz történő csatlakozás nélkül. Ez sok időt takarít meg a felhasználónak. 


Tekintse meg a videót a Clone Device Wizard (eszköz klónozása varázsló) használatának megismeréséhez.

A megfelelő varázsló segítségével a felhasználók időt takarítanak meg a firmware-frissítések több vékonykliensre történő egyidejű telepítésével. A leállítás és újraindítás varázslók segítségével egyszerre több eszköz leállítása vagy újraindítása is gyorsan elvégezhető.  

A Pepperl+Fuchs a Control Center felhasználói felületét is optimalizálta. A frissítéssel az új lapstruktúra és a továbbfejlesztett mozaik nézet segítségével a szoftver áttekinthetőbb és könnyen használhatóbb. Új Microsoft biztonsági frissítés

A Microsoft® egy újabb biztonsági frissítést adott ki. A Pepperl+Fuchs a VisuNet RM Shell 5 firmware megfelelő frissítését biztosítja a felhasználóknak.

A Microsoft frissítéssel kapcsolatos további tudnivalókat a Microsoft weboldalán találja.


Frissítési szolgáltatás

A Pepperl+Fuchs vékonykliens-szoftver felhasználójaként érdemes igénybe vennie új szolgáltatásunkat.

Feliratkozás

Azonnal értesítjük Önt, amint rendelkezésre áll az új szoftverfrissítés!

In our video, learn how to install an update using the firmware update wizard step-by-step. 

VisuNet RM Shell 5

Fedezze fel az új generációs firmware-t és annak innovatív funkcióit.