Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

A Smart-Ex® 02 okostelefon megkapta a Google Android Enterprise Recommended ajánlást

2020-02-20

Az új szabvány megkönnyíti a mobileszközök és szolgáltatások kiválasztását a nagy igénybevételt jelentő ipari alkalmazásokhoz

Smart-Ex 02 smartphone with Android Enterprise Recommended logo
Új szabvány a speciálisan hitelesített Android eszközök és szolgáltatások számára.

Az üzemek egyre növekvő hálózatépítése és a mobilmegoldások iránti igénye kéz a kézben jár. Ez azt jelenti, hogy az adott alkalmazási területekhez megfelelő mobileszközök kiválasztása döntő fontosságú: Az eszközt kifejezetten robbanásveszélyes területekre tervezték? Megfelel az alkalmazottak és az üzem védelmére vonatkozó biztonsági követelményeknek? Érkeznek hozzá rendszeres biztonsági javítások és frissítések? A vállalat sikerének másik fontos tényezője, hogy az eszközök gyorsan és egyszerűen integrálhatók legyenek a meglévő folyamatokba, valamint a funkcionalitás és a hatékonyság szempontjából hozzáadott értéket hordozzanak. Pontosan ez a lényege a Google Android Enterprise Recommended ajánlásának: hogy a felhasználók könnyebben megtalálhassák a speciálisan hitelesített Android eszközöket és szolgáltatásokat.


A legmagasabb színvonalon, mindig naprakészen

Az Android Enterprise Recommended ajánlással a Google-nak az a célja, hogy megkönnyítse a megfelelő mobilmegoldások kiválasztását. Ezért az ajánlott eszközök és szolgáltatások a legmagasabb szintű szabványok szerint kerültek hitelesítésre. Ezek a Google által tervezett és tesztelt megoldások az ipari használatra vonatkozó legszigorúbb szabványoknak is megfelelnek.

Az Android Enterprise Recommended ajánlás a mobilmegoldások következetes, egyszerű telepítését és kezelését hardver- és operációsrendszer-támogatáson, garantált Android-frissítéseken és rendszeres biztonsági javításokon keresztül biztosítja. A felhasználók az eszközök idő- és költséghatékony biztosításán és karbantartásán felül a Google és a gyártók közötti szoros együttműködés, valamint az átfogó gyártói támogatási szolgáltatások előnyeit is élvezhetik. Ez magában foglalhatja a Pepperl+Fuchs németországi minőség-ellenőrzését, illetve globális támogatását is.A Smart-Ex® 02 megfelel a Google Android Enterprise Recommended szabvány követelményeinek.

Lenyűgöző teljesítmény még nehéz körülmények között is

A Smart-Ex® 02 az első Zóna 1/21 és Divízió 1 területeken történő használatra jóváhagyott okostelefon.
A Smart-Ex® 02 az első Zóna 1/21 és Divízió 1 területeken történő használatra jóváhagyott okostelefon.

Az első, Zóna 1/21 és Divízió 1 területeken történő használatra jóváhagyott, gyújtószikramentes Smart-Ex® 02 okostelefon megfelel a Google Android Enterprise Recommended szabvány követelményeinek. A -20 °C és +60 °C közötti hőmérsékleten történő használatra a tervezett Smart-Ex® 02 még szélsőséges körülmények között is használható. A strapabíró, ütés- és karcálló Gorilla® Glass kijelző még közvetlen fényben is könnyen leolvasható. A nagy teljesítményű, könnyen cserélhető 4400 mAh-s akkumulátor 24 órás használatot tesz lehetővé. A mágneses USB-port megóvja az érintkezőket a kopás és a sérülések ellen, és kiküszöböli a gyenge USB-kapcsolatot okozó problémákat.


Az Android Enterprise Recommended ajánlás fontosabb jellemzői

  • A Google által kifejlesztett és tesztelt megoldások a kihívást jelentő ipari környezetekben történő használatra vonatkozó legszigorúbb szabványoknak is megfelelnek
  • Szoros együttműködés a gyártók és a Google között 
  • Az Android mobileszközök és szolgáltatások egyszerűbb kezelése
  • Operációs rendszer támogatása, garantált Android-frissítések és rendszeres biztonsági javítások

 


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

Smart-Ex® 02 okostelefon

Nagyméretű 5 hüvelykes kijelzője, ergonomikus kialakítása, modern funkciói és optimalizált tartozékai révén a gyújtószikramentes Smart-Ex 02 okostelefon használatával világszerte javíthatók a robbanásveszélyes területeken és kihívást jelentő környezetekben zajló folyamatok.