Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

2019-es sajtóközlemények

Sajtóközlemény – SPS smart production solutions 2019 (Folyamatautomatizálási részleg, angol nyelvű) Sajtóközlemény – SPS smart production solutions 2019 (Folyamatautomatizálási részleg, angol nyelvű)

Ez a sajtóanyag közleményeket tartalmaz az elektromos robbanás elleni védelemre szolgáló GRP burkolatról, a BTC14 ipari kialakítású vékonykliensről, a 6100 sorozatú motoros tisztító- és nyomáscsökkentő rendszerről, valamint a robbanásveszélyes területekre szánt okostelefonról és digitális szolgáltatásokról.
(2019. november)

Sajtóközlemény – SPS smart production solutions 2019 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű) Sajtóközlemény – SPS smart production solutions 2019 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű)

Ez a sajtóanyag közleményeket tartalmaz a töltési szint távvezérléséhez használható moduláris IoT-rendszerről, a megbízható tárgyfelismerést szolgáló 3D LiDAR többrétegű szkennerről, az OPC UA interfésszel ellátott IO-Link masterről, valamint egy szállítórendszer számára létrehozott személyre szabott megoldásról.
(2019. november)

Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2019 (Folyamatautomatizálási részleg, angol nyelvű) Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2019 (Folyamatautomatizálási részleg, angol nyelvű)

A sajtóközlemény az ecom portfóliójának legújabb bővítésével, egy problémamentes eszközintegrációt és adatfeldolgozást biztosító új PROFINET kommunikációs modullal, az M-LB-2000 túlfeszültségvédelmi rendszerrel és vékony kliens megoldásokkal, köztük a Zóna 1-el és a vezérlőteremmel kapcsolatos közleményeket tartalmaz. 

(2019. április)

Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2019 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű) Sajtóközlemény – HANNOVER MESSE 2019 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű)

A sajtóközlemény a Comtrol Corporation vállalat Pepperl+Fuchs általi felvásárlásával, az új induktív biztonsági érzékelőkkel, a Neoception Asset Tracker rendszerrel, az IO-Link intelligens kommunikációs interfésszel és a töltöttségi szint „dolgok internetén” belüli kezelésével kapcsolatos közleményeket tartalmaz. 

(2019. április)

Befektetés az ipari kommunikációba Befektetés az ipari kommunikációba

Az automatizálási technológiák vezető fejlesztőjének számító Pepperl+Fuchs 2019. február 1-i hatállyal megvásárolja a Comtrol vállalatot. Az USA-beli szélhelyű Comtrol vállalat az ipari Ethernet kommunikáció és az IO-Link kommunikációs modulok úttörője.

(2019. január)

Sajtóközlemény BAU 2019 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű) Sajtóközlemény BAU 2019 (Gyárautomatizálási részleg, angol nyelvű)

A sajtóközlemény a Pepperl+Fuchs DoorScan készülékkel (2 az 1-ben MotionScan érzékelő automatikusan záródó ajtókhoz), RAVE radaros mozgásérzékelővel, a TALLY számolórendszerrel, az ONLY ONE követési távolság betartását segítő érzékelővel és irányérzékeléssel kapcsolatos közleményeit tartalmazza. 

(2019. január)

Sajtó- és médiaközpont

Töltse le a Pepperl+Fuchs vállalati profilját, továbbá a székhely és a termékportfóliók nagy felbontású képeit. Szabad felhasználású anyagok szerkesztőirodák és újságírók számára.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás