Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

COVID-19

2020-03-18

Továbbra is elérhetőek vagyunk

Pepperl+Fuchs News on COVID-19

A COVID-19 által okozott világjárvány súlyos korlátozásokhoz vezetett világszerte, mind a magán, mind a szakmai környezetben. A Pepperl+Fuchs-nál az ügyfelek, partnerek, szolgáltatók és alkalmazottak egészsége mindig kiemelt prioritás. Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy megfékezzük a pandémiát és lelassítsuk annak terjedését. Ezért minden leányvállalatunknál gondosan figyelemmel kísérjük a helyzetet, és azonnal végrehajtjuk az illetékes hatóságok összes ajánlását.

Szoros kapcsolatban állunk a legfontosabb beszállítóinkkal és folyamatosan elemezzük globális ellátási láncunkat. Azonnali és proaktív módon sikeresen tudtuk biztosítani termékeink szállítását és eddig a minimumra korlátoztuk a szállítási késések számát. A jelenlegi helyzetre tekintettel azonban azt kell feltételeznünk, hogy további kihívásokkal kell szembesülnünk a termék- és szolgáltatásválasztékunk fenntartása érdekében. Biztos lehet benne, hogy mindent megteszünk a negatív hatások minimalizálása érdekében.

Ameddig folyamataink lehetővé teszik, kollégáink már otthonról dolgoznak. Gondoskodunk arról, hogy ők továbbra is elérhetők legyenek e-mailben, telefonon és audio/videó konferencián. A kölcsönös biztonság érdekében jelenleg szüneteltetjük ügyféllátogatásainkat. A helyszínen csak rendkívül korlátozottan, előzetes egyeztetés alapján találkozunk.

További kérdés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.