Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

COVID-19 frissítés

2020-04-20

Még mindig elérhetőek vagyunk

Pepperl+Fuchs is still here for you ...

A COVID-19 világjárvány továbbra is uralja mindennapi életünket, magán- és szakmai szempontból egyaránt. Magától értetődik, hogy az ügyfelek, partnerek, szolgáltatók és alkalmazottak egészsége továbbra is kiemelt prioritás a Pepperl+Fuchs számára. Ezért az elmúlt hetekben számos intézkedést tettünk annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a járvány visszaszorításához és terjedésének lelassításához. Szerencsére ellátási láncunkat és szállítási képességünket alig befolyásolta a jelenlegi helyzet. Eddig sikerült fenntartani létesítményeink stabilitását, különösen gyártóüzemeinkben és disztribúciós központjainkban, hogy megfeleljünk az Ön megrendeléseinek, kívánságainak és követelményeinek.

Szoros kapcsolatban állunk beszállítóinkkal és partnereinkkel, annak érdekében, hogy rendszerszintű, fontos beszállítóként továbbra is az Ön számára biztosítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat. Ugyanakkor gondosan figyeljük és elemezzük az általános globális helyzetet és fejleményeket minden telephelyünkön. Proaktív módon képesek voltunk biztosítani termékeink szállítását és a szállítási késések számát a minimumra korlátozni. Biztos lehet benne, hogy az elkövetkező hetekben továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy minimalizáljuk a készleteinkre gyakorolt ​​negatív hatásokat. Ha a dinamikus helyzet miatt változások, szállítási késések adódnának, természetesen azonnal tájékoztatjuk.

Ahol működési folyamataink lehetővé teszik, alkalmazottaink továbbra is otthonról dolgoznak. Gondoskodunk arról, hogy továbbra is elérhetők legyenek e-mailben, telefonon és audió/videó konferencián. Természetesen a gyártásban és a logisztikán dolgozó kollégáink is az általánosan alkalmazandó irányelvek és ajánlások szerint dolgoznak.

Kérjük megértését, hogy mindenki biztonsága érdekében jelenleg ügyfél látogatásainkat mellőzzük. A helyszínen csak rendkívül korlátozottan, előzetes egyeztetés alapján találkozunk.

Kérdés esetén, szívesen állunk rendelkezésükre!

Jó egészséget kívánunk és #maradjotthon!


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.