Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

A jövőre készen: A Pepperl+Fuchs sikeres átalakulása SE vállalattá

2020-07-16

Werner Guthier, CFO Pepperl+Fuchs Group
Werner Guitier, a Pepperl+Fuchs-csoport CFO-ja

2020. július 13-tól a Pepperl+Fuchs anyavállalat Európai vállalatként (Societas Europea) kerül bejegyzésre. Ez a változás egy fokozatos átmenet végpontját jelenti, amely során az elmúlt egy évben a Pepperl+Fuchs GmbH vállalatból Pepperl+Fuchs AG lett. Az SE jogi formára történő váltás a vállalat hosszú távú növekedési stratégiáját támogatja, és további agilitást biztosít mind a fogyasztói, mind a tőkepiacokon.

„Az SE jogi forma egy modern keretrendszert biztosít a vállalati jogrendszeren belül, amelynek köszönhetően a jövő felé orientálhatjuk növekedési stratégiánkat” – magyarázza Werner Guthier, a Pepperl+Fuchs Group CFO-ja. „Az ipar 4.0 és a jelenleg is zajló koronavírus-járvány által fémjelzett, dinamikus piaci környezet miatt most még fontosabb, hogy agilisak maradjunk a változással szemben is.”

A Pepperl+Fuchs SE új jogi formájában is a jelenlegi, családi részvényesek tulajdonában marad.


Pepperl+Fuchs névjegye


A Pepperl+Fuchs székhelye a németországi Mannheimben

Világszerte 6300 munkavállalójával a Pepperl+Fuchs 715 millió eurós értékesítést mutatott fel 2019-ben. A csoport az egyik vezető vállalat az ipari érzékelőtechnológia és robbanás elleni védelem területén. Műszaki szakértelmének központja a vállalat Mannheimben található székhelye. A mérnökök és szakértők itt kutatják és fejlesztik a legújabb termékeket és technológiákat. A családi tulajdonban lévő vállalatot 1945-ben alapították, ma pedig már több mint 40 leányvállalattal rendelkezik világszerte. A globális jelenlétnek köszönhetően sikeresen ötvözi a két világ legnagyszerűbb jellemzőit, a magas műszaki színvonalat és a termelékeny, költséghatékony gyártási lehetőségeket. A Pepperl+Fuchs az automatizálási technológia felhasználóinak globális partnereként szerzett hírnevet, és a gyár- és folyamatautomatizáláshoz szükséges jól bevált alkatrészek legátfogóbb portfóliót nyújtja.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.