Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Tab-Ex® Pro—The World’s First 10-inch Android Tablet for Zone 2/22 and Div. 2

2020-08-24

Tab-Ex® Pro Android tablets
Tab-Ex® Pro Android tablets

For applications that require quick and easy data acquisition, companies are turning to tablet solutions. The advantages are obvious: the devices are easy to operate, intuitive to use, and enable users to enter data, take photos, and access important documents on the go.

To round out its tablet portfolio, the Pepperl+Fuchs brand ecom, in cooperation with Samsung, has launched the Tab-Ex® Pro—the world's first Android tablet with a 10-inch display for applications in Zone 2/22 and Div. 2 hazardous areas. The rugged, slim and lightweight tablet proves to be the ideal companion for mobile workers in the field and for implementing IIoT applications. Connected to a screen and keyboard, the Tab-Ex® Pro can even double as a desktop computer if desired. This provides companies with a cost-effective alternative to a standard desktop PC, offering the best of both worlds.


Mobil és asztali élmény egyetlen eszközben

A Samsung Galaxy Tab Active Pro-ra épülő Tab-Ex® Pro is rendelkezik Google ARCore funkcióval a kiterjesztettvalóság-alkalmazások használatához, támogatja az arcfelismerő funkciót és az egész rendszer egy erőteljes processzorra (Qualcomm SDM670, nyolcmagos, 64 bites, 2,0 GHz, 1,7 GHz) támaszkodik. Ezenfelül a Samsung KNOX biztonsági platform és a legújabb Android operációs rendszer biztosítja legmagasabb szintű adat- és eszközbiztonságot.

A nagy méretű, 10 hüvelykes, többérintéses kijelző kiválóan olvasható még közvetlen fényben is, és egy S Pen segítségével vagy akár kesztyűben is egyszerűen kezelhető. Ennek köszönhetően a Tab-Ex® Pro ideális olyan, kihívást jelentő alkalmazásokhoz, amelyek során webalapú tartalmakhoz, például tervrajokhoz kell hozzáférni vagy az alkalmazás nagy méretű kijelzőt igényel. Szükség esetén a táblagéphez a Samsung DeX funkción (asztali élmény funkció) keresztül csatlakoztatható egy nagy méretű képernyő és egy billentyűzet is, és ily módon a felhasználóknak teljeskörű asztali élményben lehet része.

A nagy kapacitású, cserélhető, Pogo csatlakozón keresztül tölthető, 7400 mAh-s akkumulátor akár 15 órányi üzemidőt is biztosíthat a Tab-Ex® Pro számára, hogy az soha ne hagyhassa cserben felhasználóját a terepen. A perifériákkal, például különböző headsetekkel, távoli mikrofonokkal vagy épp az ecom Smart-Ex Watch 01 okosórával történő csatlakoztathatósága nagy mértékben kibővíti a táblagép funkcionalitását. A Tab-Ex® Pro táblagépen programozható (vészhelyzeti) gombok is találhatók, valamint igény szerint kamera nélküli változat is elérhető.


Mobileszköz-kezelés egyszerűen


Highlights of the Tab-Ex® Pro

  • World's first Android tablet with 10-inch display for use in Zone 2/22 and Div. 2 (D2 version available starting September 2020; DZ2 version available starting October 2020)
  • Rugged but slim and lightweight tablet
  • 10-inch multi-touch display for demanding applications that require a large screen
  • Can be used as mobile tablet or desktop computer
  • Google ARCore enables the implementation of augmented reality applications
  • Programmable (emergency) buttons improve lone worker protection

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

Tab-Ex® 02 Marketing kezdőlap

Az új Tab-Ex® 02 táblagépsorozat a jól bevált funkciók mellett innovatív jellemzőket, például egy giroszkópot is kínál az Ipar 4.0/IIoT alkalmazások egyszerű bevezetését segítő kiterjesztettvalóság-alkalmazásokhoz...