Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Megbízható felügyelet – Az új, eseményvezérelt ipari eseménykamera a triggeresemény és triggerjel előtti és utáni események rögzítését teszi lehetővé

2022-03-30

Industrial event camera
Ipari VOC eseménykamera

A Pepperl+Fuchs ipari képfeldolgozási portfóliója ipari VOC eseménykamerákkal bővül. A kamera a triggeresemény előtti és utáni 60 másodpercet is képes rögzíteni, így célzott és egyszerű távoli diagnosztikát és automatikus dokumentálást tesz lehetővé.

Egy meghibásodás, előre meghatározott állapot vagy folyamat indítja el a rögzítést. Egy automata parkolóházban például minden parkolási folyamatot dokumentálni kell annak érdekében, hogy probléma esetén gyorsan és könnyen bizonyítható legyen a jármű állapota. A felvétel minden alkalommal elindul, amikor egy új jármű hajt a parkolóba. Az automatikus időbélyegző és a dinamikus szövegátfedések felhasználói adatgram protokollja révén a felhasználók gyorsan és egyszerűen kereshetik meg a szükséges fájlokat.


Beépített gyűrűpuffer az optimalizált adattároláshoz

Amint egy esemény aktiválja a triggerjelet, a kamera folyamatos adatrekordként rögzíti a videofelvételt. Ez a trigger jel előtti és utáni 60 másodperces időszakot is tartalmazhatja. A beépített gyűrűpufferben ciklikus módon kerülnek rögzítésre a felvételek. Azáltal, hogy csak a releváns szituációkat rögzíti a kamera, a tárolt adatok mennyisége minimálisra csökken. Az adatok egy helyi, cserélhető, 8 GB-os SD-kártyán kerülnek elmentésre. A 24 órás videorögzítéshez képest itt nincs szükség bonyolult adatintegrációra vagy számítógépes hardverre. A beállított felbontásától, hosszúságtól és minőségétől függően az eseménykamera akár 10 000 eseményt is képes tárolni a kártyán. Az adattárolás további optimalizálása érdekében lehetőség van arra is, hogy a videofelvételek automatikusan törlésre kerüljenek egy adott időpontban, vagy a tárhely elfogyásakor az új adatok felülírják a legrégebbi adatokat.The event camera monitors a sensor-secured access area. If the machine or plant is stopped by the access guarding, a recording of the triggering event is available.

Egyszerű integráció informatikai rendszerekkel és szabványos HMI-kijelzőkkel a REST API és RTSP révén

A kamerabeállítások egyszerűen módosíthatók a webalapú, jelszóval védett felhasználói felületnek köszönhetően. HD minőségben jeleníti meg a kamera élőképét, így távolról, külső szoftver nélkül is egyszerűen konfigurálható. Emellett a REST API lehetővé teszi egy egyéni felhasználói felület létrehozását és a kamera közvetlen integrálását informatikai rendszerekbe. Információk olvasására és parancsok kiadására – például triggerjel – is képes. Az RTSP valós idejű adatfolyam-protokoll lehetővé teszi a szabványos HMI-kijelzőkkel történő egyszerű integrálást.


Rugalmas használat – beltéren és kültéren egyaránt

Az elektromos triggerjel, például az érzékelő kimenete a digitális hardverbemeneten keresztül csatlakozik a kamerához. Még nagyobb rugalmasságot biztosít: 0,5 m-től 10 m-ig terjedő nagy mélységélesség, a -30 °C és +50 °C közötti üzemi hőmérséklet-tartomány és nagy látómező. A normál, 2,5 m-es távolság és 0°/180°-os tájolás esetén a látómező 3,0 m x 1,7 m. Azonos tájolás és 10 m-es távolság esetén a látómező 12,1 m x 6,8 m. Ezenfelül a páralecsapódás elleni beépített fűtés, az alumínium ház és az IP65-ös védelmi besorolás révén az eseménykamera beltérben és kültéren is sokoldalúan használható.Az ipari eseménykamera nagy látómezővel rendelkezik.

Az ipari eseménykamera főbb jellemzői

  • Az eseményvezérelt videorögzítés révén a triggerjel előtt és után akár 60 mp is rögzíthető, az egyszerű távoli diagnosztika vagy automatikus dokumentálás érdekében.
  • Adott események időbélyegzővel és egyedi kiegészítő szöveggel történő rögzítése gyors elemzés érdekében
  • A REST API révén egyszerűen integrálható az informatikai rendszerekbe, az RSTP révén pedig hagyományos kijelzőkre.
  • Rugalmas használat a nagy látómezőnek, a magas üzemi hőmérséklet-tartománynak és az IP65-ös védettségi besorolásnak köszönhetően.
  • Nagy hatékonyság: alacsonyabb hálózati terhelés az optimalizált helyi adattárolásnak

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.