Tevékenység globalizálás.
Az integráció megkönnyítése.
Az adatáramlás egyszerűsítése.

F190 és F192

UHF RFID olvasó-/írófejek

Kiváló teljesítmény a világ minden részén

Globálisan működő vállalatok számára is

Globálisan működő vállalatok számára is

Az F190 és F192 UHF RFID olvasó-/írófejek jelentős előnyökkel járnak a nemzetközi tevékenységet folytató vállalatok számára. Mindkét sorozat elérhető Európában, Ázsiában és Amerikában a megfelelő frekvenciatartományokkal, valamint egyszerűen integrálhatók a meglévő termelési és logisztikai folyamatokba. RFID technológiánkkal átlépjük a határokat!
Magasfokú kompatibilitás az egyszerű rendszerintegráció teszt érdekében

Magasfokú kompatibilitás az egyszerű rendszerintegráció érdekében

Használatra kész funkcióblokkokat kínálunk a leggyakrabban használt PLC-vezérlők gyors csatlakoztatásához. Az előre beállított országspecifikus paraméterek megkönnyítik a programozást és a telepítést. Az IDENTControl rendszercsaláddal való kompatibilitás lehetővé teszi a már meglévő rendszerek egyszerű bővítését. Kezelje egyszerűen a rendszerintegrációt!
A kapcsolható antennapolarizáció rugalmasságot biztosít

A kapcsolható antennapolarizáció rugalmasságot biztosít

Az UHF olvasó-/írófejek beépített antennával és kapcsolható polarizációval rendelkeznek. A hardver módosítása nélkül egy adott alkalmazáshoz igazíthatja azt. Váltson a lineáris és a függőleges vízszintes polarizáció között, és használja mindkét olvasó-/írófejet igényeinek megfelelően. Használja ki a sokoldalúságot!
Gyors információgyűjtés többcímkés leolvasással

Gyors információgyűjtés többcímkés leolvasással

Az F190 és F192 UHF RFID olvasó-/írófejek lehetővé teszik több RFID jeladó egyidejű és megbízható érzékelését – egyetlen olvasási művelettel. Ez a többcímkés leolvasás felgyorsítja az információátvitelt, és csökkenti a különböző gyártási és logisztikai folyamatok elvégzéséhez szükséges időt. Nagyobb hatékonyság és termelékenység!

360°– Fedezze fel az F190 közepes távolságra tervezett verzióját

Hasznosan alkalmazott csúcstechnológia

Változtatható antennapolarizáció a biztonságos folyamatokhoz

Mindkét olvasó-/írófej alkalmazástól függő optimális polarizációs beállítást tesz lehetővé. Olyan alkalmazásoknál, ahol a címke tájolása állandó vagy ismert, a lineáris függőleges polarizáció az ideális. Az antenna polarizációjának beállítása finomhangolható a címkéhez, és csökkenthető a teljesítményszint. Ha a jeladó címke tájolása nem ismert vagy változhat, akkor a legjobb választás a két polarizáció automatikus kapcsolása. Ennek a megközelítésnek a használatával a megbízható érzékelés független a címkék tájolásától, például egy nem rendezett rakomány azonosításakor.

UHF RFID antennapolarizáció

Robusztus RFID technológia zord ipari környezetekhez

Az F190 és az F192 sorozat olvasó-/írófejei ideálisak kihívást jelentő környezeti körülmények közötti használathoz. Strapabíró külső borítás és a szigetelt elektronika megbízható módon védi mindkét sorozatot a mindenféle külső behatással szemben, beleértve a magas hőmérsékletet is. Az F190 és F192 sorozatú eszközök kialakításának köszönhetően többé nem jelentenek problémát a szűk helyek: az UHF antenna egy kompakt házban kapott helyet. Ezen megközelítés miatt nincs szükség extra alkatrészekre, ugyanakkor lehetővé teszi a szűk helyekre történő egyszerű telepítést.

Robusztus RFID technológia zord ipari környezetekhez

Felhasználási esetek

Anyagkezelési alkalmazások

A hatékonyság kiemelt fontosságú az intralogisztikában. Az árukat a rendeltetési helyükre gyorsan, biztonságosan és pontosan kell szállítani. Az F190 ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol a rögzítési hely szűkös, és a leolvasási távolság 1 m és 2 m közötti. Egyetlen csomagban történő adatátvitel esetén akár 40 címkeinformációi is továbbítható az olvasófejre egyetlen lépésben. 

F190 UHF RFID olvasó-/írófej lineáris polarizációval
A 2 m-nél nagyobb olvasási távolságok esetén az F192 kiemelkedő funkciókkal bővíti a termékcsaládot. Az akár 6 méteres hatótávolsággal ez az UHF olvasó-/írófej különösen alkalmas olyan alkalmazások esetén, ahol nagy távolságokat kell áthidalni. Egyszerre akár 200 címkét is képes olvasni és írni, ami rendkívül gyors adatátvitelt és jelentős hatékonyságnövekedést tesz lehetővé az anyagmozgatásban és az intralogisztikai folyamatokban.

UHF olvasó-/írófej, F192, több címke olvasására alkalmas

Autóipari alkalmazások

Az autógyártás a szállítóplatformokra vagy közvetlenül a járművekre szerelt jeladókkal felügyelhető. A járműazonosító leolvasásán kívül az írás funkció lehetővé teszi a jeladókon a későbbi gyártási lépésekhez szükséges adatok módosítását is. Még a kihívást jelentő környezetekben is, mint amilyenek a végső összeállítás során gyakran előfordulnak, mindkét UHF olvasó-/írófej sorozat rendkívüli megbízhatóságot és rugalmasságot biztosít.

F190 UHF RFID olvasó-/írófej az autóiparban
Kompakt kialakításának köszönhetően az F190 közepes távolsággal dolgozó alkalmazásokhoz, például karosszériák logisztikájához vagy a végső összeszerelési fázisban ideálisak, míg a hatalmas leolvasási tartománnyal rendelkező F192 nagyobb távolságokhoz ideális, például tesztpadokon vagy csarnokkapuknál történő használatra. Mindkét UHF olvasó-/írófej lehetővé teszi az olvasási tartomány szelektív finomhangolását, hogy a közeli folyamatok interferenciái ne zavarhassák a működésük, így biztosítva a gyártási folyamatot.

UHF RFID olvasó-/írófej az autóiparban

Kapcsolat

Egyszerűen küldjön nekünk egy e-mailt, és tudjon meg többet az F190 és F192 UHF RFID olvasó-/írófejekről és az RFID technológiáról.