A robbanásveszélyes területek digitalizálása.
A kapcsolat biztosítása.
A mobilitás fokozása.

Smart-Ex 02–a robbanásveszélyes területek számára kifejlesztett ultramodern okostelefon

Tapasztalja meg a kompromisszumok nélküli mobilitást

Az új Smart-Ex® 02 a Pepperl+Fuchs ecom márkájú, robusztus, a robbanásveszélyes és nagy igénybe vételt jelentő területeken használt gyújtószikramentes okostelefonjainak következő generációja. A teljesen házon belül fejlesztett okostelefon nagy, 5 hüvelykes kijelzővel, ergonomikus kialakítássalspeciális funkciókkal és optimalizált tartozékokkal rendelkezik, aminek köszönhetően a digitális alkalmazásokat a vállalat határain túl is mobillá teszi. Globális frekvenciasávok és tanúsítványok, valamint egy nagy teljesítményű operációs rendszer lehetővé teszik a felhasználók számára a széles körű alkalmazást világszerte.

Akár okostelefonról, PDA-ról, lapolvasóról vagy fényképezőgépről van szó, a Smart-Ex 02 egyszerűbbé teszi a mobil munkatársak mindennapi tevékenységét mindig és mindenhol. Tapasztalja meg a jövőbiztos megoldást, amely új lehetőségeket nyit az Ipar 4.0 alkalmazások számára.

A Smart-Ex 02 fő előnyei

Az első ATEX/IECEx tanúsítvánnyal rendelkező Zóna 1 okostelefon, amely megfelel az Android Enterprise Recommended szabványnak
Ultrarobusztus, öt hüvelykes kijelző és ergonomikus kialakítás a még nagyobb rugalmasságért
21 LTE képes, feloldott és SIM nélküli okostelefon a világszerte rugalmas használat érdekében
Nagy igénybe vételt jelentő ipari környezetekben és magasabb hőmérsékleten való használatra tervezve
Nagy teljesítmény Android 11 operációs rendszerrel és a piacon elérhető legerősebb, cserélhető 4400 mAh-es akkumulátorral.

Előnyök

Teljes mobilitás bárhol és bármikor

Teljes mobilitás mindig és mindenhol

A Smart-Ex 02 nagy, 5 hüvelykes, többérintéses kijelzőjű, amely strapabíró és karcálló Gorilla Glass® 2 üvegből készült. A nagy felbontású kijelző mindig egyszerűen használható, legyen szó piszkos kesztyűről vagy nedves ujjról. Még a megnövelt hőmérséklet-tartományok és a közvetlen napfény sem befolyásolja az olvashatóságot. Tegye mobilabbá digitális alkalmazásait minden körülmények között!
Nagyobb hatékonyság és termelékenység

Nagyobb hatékonyság és termelékenység

Google tanúsított Smart-Ex 02 okostelefon megfelel az ipari használat összes követelményének, és hozzáférhetővé teszi a különböző alkalmazásokat a nagyobb termelékenység, átláthatóság és biztonság érdekében. Az első ATEX/IECEx tanúsított Zóna 1 okostelefon, amely megfelel az Android Enterprise Recommended szabványnak. A programozható gombok kifejezetten a felhasználóra szabhatóak.
Sokoldalú alkalmazások világszerte

Sokoldalú alkalmazások világszerte

A gyújtószikramentes Smart-Ex 02 sorozatot a piaci és jövőbeni követelmények alapján fejlesztették ki. Támogat 21 LTE frekvenciasávot és rendelkezik minden vonatkozó jóváhagyással és tanúsítvánnyal a globális használatra a nagy igénybevételű ipari környezetekben és robbanásveszélyes területeken (Zóna 1/21, 2/22 és Div. 1). Sokoldalú mobil alkalmazások megvalósítása a világ minden táján!
Szakértők által nyújtott szerviz és támogatás

Szakértők által nyújtott szerviz és támogatás

Globális hálózattal és több mint 30 éves robbanásvédelmi tapasztalattal szakértőink mindig a közelben vannak, készen arra, hogy megalapozott ismeretekkel támogassák Önt. A Smart-Ex 02 telefont házon belül fejlesztettük ki, hiszen saját szoftverfejlesztőink és alkalmazásfejlesztő csoportjaink külső partnerektől függetlenek. Használja ki a személyre szabott szolgáltatást és a gyorsabb válaszidőket!

360° - Fedezze fel a Smart-EX 02 okostelefont

Nagyobb rugalmasság és produktivitás

A Smart-Ex® 02 okostelefon egy teljesen új fejlesztés, amely teljes egészében a piac igényeire szabott.
Ergonomikus kialakítása és intuitív felhasználói felülete optimális felhasználói élményt nyújt. A hangerő-szabályozó és a fényképezőgép zárkioldó gombjainak elhelyezkedése
biztosítja a Smart-EX® 02 egyszerű használatát. A felhasználó által programozható gombok az ügyféligények szerint konfigurálhatók.

Digitális termékek és szolgáltatások


A Digitális termékek és szolgáltatások megoldás kombinálja az automatikus előkészítést, a mobilkészülék-kezelést és a készülékanalitikát. Továbbá használható önálló vállalkozásmobilitás-kezelési rendszerként is, amennyiben szükséges.

A vásárló kérésére az ecom mobilkészülékei előre megadott, egyedi beállításokkal is kiküldésre kerülhetnek a gyárból: ilyenek lehetnek a biztonsági beállítások, az alkalmazások és a vezeték nélküli felépítés. Ez lehetővé teszi, hogy az eszközök a kézbesítést követően a világ bármely pontján telepíthetőek legyenek. A készülékek kezelése az ecom online felületen történik, és távolról bármikor frissíthetőek működés közben anélkül, hogy azokat a helyi IT-szakembereknek vagy a központi irodába el kellene küldeni.

Továbbá a felület elemzi a korábbi adatokat a veszélyes szoftveres események, telepítések, vagy más, a biztonság szempontjából kritikus folyamatok kiszűrése érdekében. Az események statisztikai szempontú gyűjtésével megállapíthatóak az összefüggések és feltárhatóak a gyenge pontok például a szoftverhibák, a földrajzi adatok és a Wi-Fi-lefedettség között.

A videó megtekintésével többet is megtudhat a használatra kész szolgáltatásokról, melyek minden készülék esetében szavatolják a minőséget és a biztonságot.

Mobil munkatárs koncepció

A Smart-Ex 02 gyújtószikramentes okostelefon ideális kiegészítőjeként, a Pepperl+Fuchs tökéletesen összehangolt perifériákat, tartozékokat és szoftvermegoldásokat kínál. Minden mobil munkatárs megoldás ötvözi a kompromisszumok nélküli biztonságot a legmagasabb szintű funkcionalitással – beleértve a globális használathoz szükséges jóváhagyásokat és tanúsítványokat.

A mobil munkatárs koncepció lehetővé teszi a mobil dolgozók, a vezérlőhelyiség és a back-end rendszerek közötti következetes hálózatban való (együtt)működést. A helyszínen lévő felhasználók rögzíthetik a helyben levő adatokat és a helyre vonatkozó adatokat, és valós időben megoszthatják másokkal.

Ezek az együttműködések teljesen új, innovatív alkalmazásokat és összehangolt megoldásokat eredményeznek, amelyek az Ipar 4.0 koncepcióhoz elengedhetetlen versenyelőnyt biztosítják ügyfeleinknek.

Mobil munkatárs koncepció

Android Enterprise Recommended ajánlás

Annak érdekében, hogy az (ipar-) vállalatok könnyebben megtalálják a megfelelő okostelefonokat, a Google 2018 óta Android Enterprise Recommended ajánlást kínál.

Az ellenőrzött ajánlással rendelkező eszközök és szolgáltatások megfelelnek a Google által képzett és támogatott partnerek üzleti követelményeinek. A szabvány értelmében a Google következetes eszközrendszer-kezelést, -felügyeletet és -karbantartást biztosít, így biztosítva idő- és támogatásiköltség-megtakarítást a felhasználók számára. A 90 napon belül biztosított rendszeres biztonsági javítások biztosítják, hogy az Android készülékek mindig naprakészek legyenek.

Android Enterprise Recommended logó

Kapcsolat

Kérdése van a Smart-Ex 02 gyújtószikramentes okostelefonnal kapcsolatban? Szeretne több információt kapni? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.