Versenyelőny biztosítása.
A jövő alakítása.
A mobilitás felfedezése.

Táblagépek ipari és veszélyes területekre

A vállalati határokon átívelő mobilitás

Tab-Ex® 02 és Tab-Ex® Pro táblagép-sorozat

„A mobilitás felfedezése” – a digitális alkalmazások mobilitásfejlesztésének úttörőjeként a Pepperl+Fuchs márkája, az ecom pontosan ezt képviseli. Az első, veszélyes területen is alkalmazható táblagép sorozat által képviselt filozófia most még jövőorientáltabb. A jól bevált funkciókon túl a Tab-Ex® 02 8 hüvelykes és a Tab-Ex® Pro 10 hüvelykes táblagépek innovatív jellemzőket is kínálnak, mint például a kiterjesztett valóság, ami nagyban elősegíti az Ipar 4.0 és IIoT alkalmazások egyszerű bevezetését.

A Pepperl+Fuchs ipari érzékelőinek és Ex berendezéseinek átfogó portfóliója az ecom mobileszközökkel kapcsolatos szakértelmével kombinálva kifinomult megoldásokat kínál a mobil munkatársak számára. Ezek az együttműködések új, innovatív alkalmazásokat és összehangolt megoldásokat eredményeznek, melyek az Ipar 4.0 esetében alapvető versenyelőnyt biztosítanak ügyfeleinknek.

Tab-Ex® 02 előnyök

A legújabb Samsung Galaxy Tab Active 2 táblagépen alapuló robbanásvédett, 8 hüvelykes táblagép
Elérhető strapabíró kivitelben a nagy igénybevételű környezetben való használathoz vagy gyújtószikramentes kivitelben a világ bármely területén történő felhasználáshoz a 2. zónában/ 2. divízióban (ATEX, IECEx, CSA/NEC), és az 1. zónában/ 1. divízióban
Innovatív technológia a jelen és a jövő IIoT alkalmazásaihoz
Nagyobb folyamathatékonyság és átláthatóság a mobilmegoldásokat kínáló digitalizált alkalmazásoknak köszönhetően

Tab-Ex® Pro – Hordozható és asztali felhasználás egyetlen eszközben

Samsung DeX üzemmód

A Samsung DeX üzemmód segítségével képernyőhöz és billentyűzethez csatlakoztatva a Tab-Ex® Pro akár asztali számítógépként is használható. A vállalatok számára költséghatékony alternatíva a hagyományos asztali számítógépek kiváltására, hiszen a felhasználók így egy teljes értékű asztali géphez is jutnak.

Tab-Ex® Pro előnyök

A világ első 10 hüvelykes Android táblagépe a Samsung Galaxy Tab ActivePro alapján készült, 2/22-es zónában és 2-es divízióban történő használatra
Strapabíró, ugyanakkor vékony és könnyű táblagép
Táblagépként és asztali számítógépként is használható (Samsung DeX üzemmód)
Programozható (vészhelyzeti) gombok az egyedül dolgozók kiemelt védelme érdekében

Előnyök

táblagép ikon

A mobilitás felfedezése

A már bizonyított termékjellemzők mellett a Tab-Ex® 02 és a Tab-Ex® Pro számos innovatív funkcióval rendelkezik, amelyek a digitális alkalmazásokat a vállalat fizikai határain túl is elérhetővé teszik. Ez számtalan Ipar 4.0 alkalmazás alapjául szolgál.
biztonság ikon

Első a biztonság

Legyen szó a zord és kemény, ipari környezeti felhasználásra készült vagy a globális használatra szánt Ex modellről, mindkét táblagép-generáció kiemelkedő teljesítményt és kompromisszummentes biztonságot nyújt a veszélyes területeken.
Internet ikon

IIoT-re felkészítve

A hatékony szoftver és a magasabb szintű rendszerekhez való csatlakoztathatóság kombinációja ideális előfeltétele az összetett alkalmazások kialakításának, ami megnyitja az utat az IIoT-alkalmazások előtt is.
felhasználói ikon

Mobil munkatárs koncepció

A 8 és 10 hüvelykes táblagépek egyszerűbbé teszik a mobil munkatársak mindennapjait azáltal, hogy bárhol és bármikor lehetővé teszik az adatok, digitális fotók és videók élő streamelését. A Tab-Ex® Pro programozható (vészhelyzeti) gombokkal is rendelkezik, amelyek segítenek az egyedül dolgozók védelmének javításában.

Felhasználási esetek

A hordozható megoldások javítják a hatékonyságot működés közben
A kiterjesztett valósággal kapcsolatos alkalmazások integrációja és a magasabb szintű információs rendszerekhez való kapcsolódás a virtuális és valós folyamatadatokat ötvözi, illetve átláthatóvá teszi a rendszert. Mindez nem csak az eszköz állapotáról és a folyamatadatokról nyújt tájékoztatást, hanem a megfelelő rendszerberendezéseket is képes azonosítani a meghibásodások megelőzése érdekében. Legyen szó üzemen belüli navigációról vagy karbantartásról – a folyamatok biztonságosabbá, felhasználóbarátabbá és hatékonyabbá válnak.
Karbantartás az Ipar 4.0-nak megfelelően
A folyamatok és a kapcsolódó információk már nem egyszerűen csak láthatóak, hanem azonnal, közvetlenül a kijelzőn jelennek meg – bármiféle navigáció és külön keresgélés nélkül. Így lehetővé válik a valós idejű karbantartás. A felhasználók a karbantartási ciklusokhoz és a vonatkozó dokumentációhoz a helyszínen hozzáférhetnek. A prediktív karbantartás is lehetséges, mivel a mért értékek eltéréseit a rendszer automatikusan rögzíti.
A sikeres karbantartáskezelés minimalizálja a leállási időt
A rendszerleállítási és -indítási eljárások érzékeny és idő szempontjából kritikus folyamatokat, illetve számos összehangolt tevékenységet foglalnak magukban. A Tab-Ex® 02 és a Tab-Ex® Pro a kiterjesztett valóság alapú alkalmazásokhoz kínál támogatást: a hibamentes leállítási és indítási eljárások szabványosított támogatással gyorsan és hatékonyan elvégezhetőek.
Valós idejű eszközlokalizálás és nyomon követés
A növekvő komplexitás miatt egyre fontosabb az eszközkezelés, különösen a több telephellyel és számos értékesítési képviselővel rendelkező vállalatok esetében. A megfelelő alkalmazásokat kombinálva a szervezetek sokat nyerhetnek a hatékonyság és a termelékenység növelésével.

Tab-Ex® 02 - a megoldás mobil dolgozók számára

A Pepperl+Fuchs márka, az ecom új Tab-Ex® 02 ATEX 1. zónához készült táblagépetöbbféle alkalmazással rendelkezik, mint például munkarendelés-kezelés, prediktív karbantartás és kiterjesztett valóság veszélyes területeken, illetve zord környezetben. A Tab-Ex 02 biztonságosan és hatékonyan teljesíti az Ipar 4.0 és az ipari dolgok internete (IIoT) jelenlegi és jövőbeli kommunikációs követelményeit, még mobil alkalmazásoknál és veszélyes területeken is.

Megnövelt feldolgozási teljesítmény, nagyobb biztonság, optimalizált képminőség és egyszerűbb működés: az új Tab-Ex® 02 sorozat számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek tágítják a mobilitás lehetőségét a meglévő és a jövőbeli alkalmazásokban egyaránt. Típusok mostoha környezetbe és 2. zónához/ 2. divízióhoz, illetve 1. zónához/ 1. divízóhoz is elérhető.

 

A hálózatra kapcsolt mobil munkatársra épülő összekapcsolt megoldás döntő fontosságú az alkalmazások mobileszközök segítségével történő sikeres digitalizálása szempontjából. Az ecom teljes körű megoldásokat kínál, beleértve a szoftvermegoldásokat, a telepítést és az SLA-ket (szolgáltatási szintű megállapodásokat), valamint egy kiterjedt alkalmazáskönyvtárat annak biztosítására, hogy az ilyen koncepciók megvalósítása a lehető legegyszerűbben, legmegbízhatóbban és a lehető legbiztonságosabban történjen.

Tab-Ex® Pro – 10 hüvelykes Android táblagép 2/22-es zónához és 2-es divízióhoz

Nagy, 10 hüvelykes multi-touch kijelzőjével a Tab-Ex® Pro ideális olyan, nagy igénybevételű alkalmazásokhoz, amelyek során webalapú tartalmakhoz, például tervrajzokhoz kell hozzáférni,
vagy amelyek nagyméretű kijelzőt igényelnek. Ha szükséges, a táblagép a Samsung DeX funkció segítségével nagyméretű képernyőhöz és billentyűzethez is csatlakoztatható.

360° – Tab-Ex® 02 DZ2 és DZ1, és Tab-Ex® Pro DZ2 felfedezése

Műszaki adatok – Tab-Ex® 02 és Tab-Ex® Pro

Click on the appropriate tablet version to see its features.

  • Tab-Ex® 02
  • Tab-Ex® Pro
Tab-Ex® 02 Tab-Ex® Pro
Certification Zone 1/21, Zone 2/22 Div.1/Div. 2 and DZ2 for mining
Operating system Android™ 9
Processor Exynos 7 Octa, 1.6GHz Octa-Core (Cortex®-A53)
Display 1280x800 pixels (WXGA), 8" (20,32 cm)
Dimensions and weight Tab-Ex® 02 DZ1: 162,1 x 256,0 x 33,3 mm,
1250 g
Tab-Ex® 02 DZ2: 127,6 x 214,7 x 9,9mm,
575 g (Wi-Fi) / 579 g (LTE)
Operating temperature Tab-Ex® 02 DZ1: -20 °C ... +50 °C
Tab-Ex® 02 DZ2: -20 °C ... +55 °C
IP rating Tab-Ex® 02 DZ1: IP64 / IP65
Tab-Ex® 02 DZ2: IP64 / IP68
Battery 4,450 mAh battery for up to 11 operating hours
Camera (rear and front) Rear: 8 MP with flash; front: 5 MP
optional: non-camera version

Sophisticated Features

Samsung DeX Function

Samsung DeX Mode

Mobile and Desktop Experience with Only One Device

With the Samsung Desktop Experience (DeX) function, the Tab-Ex® 03 and Tab-Ex® Pro can be used as desktop PCs. Simply drag and drop files from the tablet's DeX window to a compatible desktop PC with a larger screen, mouse and keyboard. This offers companies a cost-effective alternative to desktop-only PCs, allowing them to take full advantage of both designs! 

Samsung KNOX

Security Standard

High Security Standard for Your Mobile Devices

The KNOX mobile security solution is integrated into Samsung mobile devices to protect confidential data and processes. Using the KNOX platform, IT administrators can easily and reliably secure, deploy and manage corporate-owned mobile devices. This ensures that all business requirements are met throughout the device lifecycle, and that confidential data is protected against malware or phishing attacks at all times. Corporate information can only be accessed by an authorized person―which means even if a device is lost, all data remains protected.

Digitális termékek és szolgáltatások


A Digitális termékek és szolgáltatások megoldás kombinálja az automatikus előkészítést, a mobilkészülék-kezelést és a készülékanalitikát. Továbbá használható önálló vállalkozásmobilitás-kezelési rendszerként is, amennyiben szükséges.

A vásárló kérésére az ecom mobilkészülékei előre megadott, egyedi beállításokkal is kiküldésre kerülhetnek a gyárból: ilyenek lehetnek a biztonsági beállítások, az alkalmazások és a vezeték nélküli felépítés. Ez lehetővé teszi, hogy az eszközök a kézbesítést követően a világ bármely pontján telepíthetőek legyenek. A készülékek kezelése az ecom online felületen történik, és távolról bármikor frissíthetőek működés közben anélkül, hogy azokat a helyi IT-szakembereknek vagy a központi irodába el kellene küldeni.

Továbbá a felület elemzi a korábbi adatokat a veszélyes szoftveres események, telepítések, vagy más, a biztonság szempontjából kritikus folyamatok kiszűrése érdekében. Az események statisztikai szempontú gyűjtésével megállapíthatóak az összefüggések és feltárhatóak a gyenge pontok például a szoftverhibák, a földrajzi adatok és a Wi-Fi-lefedettség között.

A videó megtekintésével többet is megtudhat a használatra kész szolgáltatásokról, melyek minden készülék esetében szavatolják a minőséget és a biztonságot.

Kapcsolat

Kérdése van a Tab-Ex® 02 vagy a Tab-Ex® Pro alkalmazással kapcsolatban? Szeretne több információt kapni? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.