A biztonság maximalizálása.

Az átláthatóság megteremtése.

A hatékonyság növelése.

VisuNet RM Shell 5 vékony kliens kezelői állomásokhoz

VisuNet RM Shell 5 – Smart HMI-megoldások az Ipar 4.0 számára

Távoli felügyelet

A VisuNet RM Shell 5 Control Centerrel lehetővé teszi a VisuNet távoli monitorok hatékony kezelését: a konfigurációtól a karbantartásig – minden egy központi pontról végezhető el.

Hatékony profilkezelés

Anélkül, hogy elhagynák központi munkaállomásukat, a rendszergazdák hozzáférhetnek a VisuNet távoli monitorokhoz, és új profilokat hozhatnak létre. A profil létrehozása után gyorsan és egyszerűen átvihető tetszőleges számú távoli monitorra.

Biztonságos és megbízható

A beépített tűzfal, az USB-zárolás és a jelszóval védett felhasználói szerepek a legmagasabb biztonsági szabványoknak felelnek meg. Az RM Shell 5 másik új funkciója a más gyártók vírusirtó programjainak támogatása, mint például a McAfee Endpoint Security®.

Rugalmasság

A Windows® rendszerhozzáféréssel az RM Shell 5 kibővített rendszergazdai funkciókat kínál. A rendszergazdák önállóan telepíthetik a szükséges alkalmazásokat és kezelhetik a felhasználói hozzáférési jogokat. Emellett a speciális beállítások lehetővé teszik számukra, hogy az alkalmazások igényei alapján módosíthassák a firmware-t.

A jövőbeli igények kielégítése

With the introduction of VisuNet RM Shell 5, Pepperl+Fuchs presents the next generation firmware for VisuNet Remote Monitors that meets the demands of tomorrow in every detail. Using standard Ethernet technology, the smart HMI system communicates with the process control system or the MES, enabling the process plant to be controlled and monitored conveniently.
A VisuNetRM Shell 5 vékony ügyfélkezelői munkaállomásokra telepítve a folyamatvezérlő rendszerrel vagy a MES-sel szabványos Ethernet-technológia segítségével kommunikál. Ez az intelligens HMI-rendszer egyesíti a hardvert és a szoftvert a folyamatok és üzemek kényelmes felügyeletéhez és vezérléséhez. Láthatóvá teszi az alkalmazásokat veszélyes területeken, miközben azok nem robbanásveszélyes területen lévő állomásokon futnak. A VisuNet RM Shell 5 modern virtualizált és hagyományos munkaállomás-alapú folyamatvezérlő rendszerekkel egyaránt kompatibilis.
Új operációs rendszer

Az RM Shell 5 a Windows® 10 IOT Enterprise Microsoft® operációs rendszeren alapul, és támogatja a legújabb távoli protokollokat (ilyen például az RDP10, a VNC és a NetC@P). A hosszú távú karbantartási csatorna (LTSC) segítségével a Windows hosszú távon teszi elérhetővé a biztonsági frissítéseket.A VisuNet RM Shell 5 kezdőképernyője

A VisuNet RM Shell 5 egyszerű, intuitív felhasználói felülettel rendelkezik. Minden helyi távoli protokoll megjelenik a kezdőképernyőn.

Innovatív VisuNet Control Center szoftver

A VisuNet Control Center az RM Shell 5 egyik kiemelt funkciója. Lehetővé teszi a VisuNet távoli monitorok hatékony, központosított kezelését.

Marc Seißler, a HMI-termékek termékportfólió-menedzsere lépésről lépésre bemutatja, hogyan kell VisuNet távoli monitort konfigurálni a VisuNet Control Center segítségével.

 

Egyszerűsített profilkezelés 

A Control Centerben egyszerű új profilokat létrehozni. A rendszergazdák csatlakozhatnak a VisuNet távoli monitorhoz, és új profilt hozhatnak létre anélkül, hogy elhagynák a központi munkaállomást. A profil ezután kényelmesen átvihető tetszőleges számú távoli monitorra.

Hatékony felhasználói támogatás

Hiba esetén a munkamenet árnyékolása funkció lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy a meghibásodott távoli monitorokhoz csatlakozzanak és saját munkaállomásaikról nyújtsanak támogatást. Ez a központi adminisztrációs pont erőforrásokat takarít meg, és növeli az üzem rendelkezésre állását. 

Control Center útközben is

Az ecom Windows® alapú mobileszközei menet közben is elérhetővé teszik a Control Centert. A veszélyes helyre vonatkozó tanúsítvánnyal rendelkező Pad-Ex® 01 sorozatú táblagépekkel a rendszergazdák távoli monitorokhoz is csatlakozhatnak, és bárhonnan helyszíni támogatást nyújthatnak. Ez növeli a rugalmasságot és a hatékonyságot üzelmeltetés és szolgáltatás közben.

Biztonságos, megbízható, rugalmas

Beépített biztonsági mechanizmusok

Az RM Shell 5 a legmagasabb szintű biztonsági szabványokat biztosítja. A beépített tűzfal és az USB-rögzítés csökkenti a rosszindulatú programok és vírusok kockázatát. Az egységes írási szűrő megvédi a meghajtót a rosszindulatú programoktól. Az RM Shell 5 mostantól lehetővé teszi víruskereső programok,például a McAfee Endpoint Security telepítését a rosszindulatú programok elleni további védelem érdekében. A hozzáférési jogokat jelszóval védett felhasználói szerepek (kezelő, mérnök, rendszergazda) vezérlik.

 

Megbízható kapcsolat

A VisuNet RM Shell 5 speciális funkciói mindig megbízható kapcsolatot biztosítanak a gazdagéppel. Beállíthatja például a VisuNet távoli monitort, hogy az indítás után automatikusan létrehozza a kapcsolatot a folyamatvezérlő rendszerrel. Ha a gazdagép meghibásodik, az RM Shell 5 önállóan képes létrehozni egy előre meghatározott biztonsági mentési kapcsolatot, biztosítva a hibamentes információmegjelenítést.

Nagyobb rugalmasság

A kibővített rendszergazdai funkciók még nagyobb rugalmasságot biztosítanak az RM Shell 5 felhasználók számára. A rendszergazdák telepíthetik az összes szükséges alkalmazást, beleértve a víruskereső szoftvereket és a tartozékok illesztőprogramjait is. A rendszergazda határozza meg, hogy mely felhasználók férhetnek hozzá az egyes alkalmazásokhoz. A Windows ® Vezérlőpultspeciális beállításainak módosításával a rendszergazdák az alkalmazás követelményeinek megfelelően módosíthatják a firmware-t.

 

VisuNet RM Shell 5 főbb előnyei

Microsoft® Windows 10 IoT Enterprise LTSC-n alapul
Kényelmes távoli felügyelet a VisuNet Control Center segítségével a nagyobb hatékonyság érdekében
Beépített biztonsági mechanizmusok a kockázatok csökkentésére
A rendszerhozzáférés szabályozása jelszóval védett felhasználói szerepkörök használatával
A kibővített rendszergazdai képességek lehetővé teszik az egyéni követelményekhez való alkalmazkodást

Kapcsolat

Kérdése van a VisuNet Control Center központtal kapcsolatban, vagy további információkra van szüksége? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.