Serviceline
Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Kezelői munkaállomások

VisuNet – okos megoldások

A VisuNet kezelői munkaállomások robusztusak és áramvonalasak. A kínálatunkban szereplő HMI-k nagyon speciális piacokat szolgálnak ki innovatív termékekkel, amelyeket a robbanásveszélyes és ipari folyamatberendezések piac szükségleteinek kielégítésére fejlesztettünk ki.

A kőolajpiacra szánt vizualizációs termékeink fel- és kihasználásra készülnek. VisuNet IND HMI-k a kőolajfeltárás területén mindenhol megtalálhatók, így az olajfúrókon, a felszíni fúrásoknál, az irányleképezéseknél, valamint a szolgáltatások területén és a kitörésgátlóknál (BOP).

A finomítókban és a lefelé irányuló feldolgozásban az általunk gyártott HMI-ket a folyamatfelügyelet és -vezérlés területén alkalmazzák. A VisuNet IND kezelői munkaállomások jelentik a szénhidrogén-tároló és elszámolási mérőrendszerek központjait – a vasúti kocsik és tankerek feltöltése, fojtórendszer- és nyomásfelügyelet, illetve -szabályozás területén töltenek be fontos szerepet. A kőolajtartály-telepeket alkotó elemekben is megtalálhatók, és könnyűszerrel ellenállnak a napsütés, eső és por romboló hatásainak.

A folyamatspektrum másik végén találhatók a szabályozott iparágak, így a gyógyszeripar és a vegyipar. VisuNet GXP és GMP használatára számos szabályozott iparág robbanásveszélyes területein sor kerül és a folyamatok és a gyártási tételek ellenőrzése során, valamint a higiénikus tisztahelyiségekben.

A felügyeleti és ellenőrzési feladatok decentralizációja irányába mutató trend azt célozza, hogy minimálisra csökkentse a berendezések durva körülményeknek való kitettségét, és a folyamatszabályozás jobb elérhetőségével enyhítse a kockázatokat. A VisuNet kezelői munkaállomások a távoli vizualizáció kulcselemei, fejlesztésük során a nagy igénybe vételt jelentő, rugalmatlan környezetek tűrésére helyeztük a hangsúlyt. A VisuNet platform kivitele olyan, hogy nagy mértékben adaptálható, így a gyárban található kezelői munkaállomások megjelenése megegyező, de a funkciója eltérő lehet.