Serviceline
Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Panelre szerelhető megoldások

VisuNet – okos megoldások

A VisuNet ipari monitorok és panelszámítógépek folyamatvezérlésre szolgálnak. Az ipari monitorok mindegyikét a merev biztonsági és mechanikai tűréshatároknak való megfelelésre tervezzük. Függetlenül attól, hogy az alkalmazási terület korrózióval és szennyeződéssel jár-e, illetve robbanásveszélyes helynek minősül, nálunk megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást.

Egyre több vezérlési feladat kerül át a vezérlőhelyiségből a gyártócsarnokban levő kezelői munkaállomásokra, és ezzel együtt egy második elszakadás is megfigyelhető, nevezetesen, a saját kezelői munkaállomásokról való áttérés valami másra. Az áttérés nagyrészt a PC-alapú HMI megoldásoknak köszönhető, amelyek nagyobb rugalmasságot és egyszerű hálózatba kapcsolást kínálnak.

A vizualizáció és ellenőrzés decentralizációja irányába mutató trend azt célozza, hogy minimálisra csökkentse a berendezések durva körülményeknek való kitettségét, és a folyamatszabályozás jobb elérhetőségével enyhítse a kockázatokat.  A VisuNet ipari monitorok és panelszámítógépek a távoli vizualizáció fontos elemei, mert tűrik a nagy igénybe vételt jelentő, rugalmatlan környezeteket. A forró vagy hideg, poros, piszkos, nedves és szennyeződéssel járó környezetek nem jelentenek veszélyt a VisuNet ipari kivitel ellenálló képességére.