Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Az IO-Link megnyitja az utat a digitális hálózatépítés előtt


Az IO-link problémamentes kommunikációt és digitális adatátvitelt tesz lehetővé a vezérlés szintjétől egészen az érzékelők szintjéig. Az automatizálási technológiában az Ipar 4.0-nak utat nyitó IO-Link segítségével teljesen kihasználhatók az intelligens eszközök képességei. A nemzetközileg szabványosított interfész minden fázisban értéket biztosít, az üzemtervezéstől, a telepítésen és a működtetésen át a karbantartásig, jelentősen csökkentve a költségeket és javítva a hatékonyságot.

A szabványosított eszközleíró fájlok (IODD-k) és a szoftvereszközökkel történő paraméterezés az IO-Link érzékelők és működtetőelemek kényelmes konfigurálását és integrációját biztosítják. Az intelligens és átlátható paraméterkezelés növeli az alkalmazás rugalmasságát és minimálisra csökkenti az állásidőt. A paraméterek gyorsan és könnyen beállíthatók, még összetett termelési módosítások és tételváltozások esetén is. Az érzékelők szintjéig leérő átláthatóság révén a felhasználók előtt számos paraméterezési lehetőség és eszközdiagnosztikai funkció nyílik meg, amelyek által bevezethetik a megelőző karbantartást.

A Pepperl+Fuchs végponttól végpontig terjedő IO-Link rendszermegoldást kínál, amely IO-Link érzékelők széles választékát, valamint integrált IO-Link masterrel rendelkező Ethernet IO modult tartalmaz. Ez a kombináció megkönnyíti a problémamentes kommunikációt a terepen található IO-Link eszközök szintje, valamint a felügyeletet és vezérlést ellátó magasabb szintű rendszerek szintje között. Kommunikációs szabványként az IO-Link csökkenti az eltérő interfészek, és így a szükséges vezérlőbemenetek számát is. Hosszú távon ez csökkenti a tervezési és adminisztrációs költségeket, ugyanakkor növeli a rugalmasságot.

Készítse fel üzemét a jövőre: profitáljon a legalsó szintig átlátható adatcseréből és a minden szinten elérhető fenntartható költségcsökkentésből. Mivel az IO-Link nemzetközileg szabványosított (IEC 61131-9), így befektetése hosszú távon biztosított.IO-Link rendszermegoldások a Pepperl+Fuchs-tól

Nemzetközileg szabványosított, forgalmazókon átívelő nyitott interfészként az IO-Link szerves részét képezi a Pepperl+Fuchs Sensorik4.0® megoldásainak. Tudjon meg többet az intelligens kommunikációs technológiáról ...