Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Konfigurálja saját VisuNet FLX rendszerét!

A maximális rugalmasság érdekében „egy eszköz minden típushoz” kialakítás

A VisuNet FLX, ahogy a neve is sugallja, a Pepperl+Fuchs rendkívül rugalmas kezelői munkaállomásainak és felügyeleti rendszereinek átfogó választéka az ATEX/IEC Ex Zóna 2/22 és Divízió 2 (globális tanúsítványok függőben) és nem robbanásveszélyes területek számára. Az új platformot a petrolkémiai, vegyipari és gyógyszeripari követelményekre szabták. A teljesen moduláris kialakításnak köszönhetően a HMI-megoldások a funkciók maximalizálására konfigurálhatók, és a platform a helyszínen gyorsan és egyszerűen testre szabható.

Három alapkonfiguráció áll rendelkezésre – többnyire a vékonykliens-technológián alapulva –, amelyeket a perifériás eszközök folyamatosan bővülő választéka egészít ki:

  • HMI-rendszer
  • Panel PC
  • Box PC

A beállítási lehetőségek és rendszerkialakítások széles választékának köszönhetően a felhasználók fejlett technológiájú, precízen megalkotott HMI-megoldásokat használhatnak alacsony beruházási költség mellett. A vékonykliens-egységek, kijelzőegységek és tápegységek egyszerűen bővíthetőek és cserélhetőek a helyszínen, így minimálisra szoríthatóak a költséges leállások. A számos függőben lévő tanúsítványnak (pl. ATEX, IECEx, NEC500) és a széles körű Pepperl+Fuchs-partnerhálózatnak köszönhetően a VisuNet FLX sorozat rugalmasan méretezhető és folyamatosan bővülő platformot kínál a HMI-megoldásokhoz, melyek szerte a világon használhatóak.

Válasszon az előre konfigurált FLX-megoldások széles választékából, amelyek gyorsan elérhetők, vagy hagyja, hogy a globális megoldástervező központjaink (SEC) FLX-alapú, teljesen testre szabott megoldást tervezzenek.


VisuNet FLX Platform

Fedezze fel az új VisuNet FLX platformot a rendkívül rugalmas kezelői munkaállomásokért és felügyeleti rendszerekért.