VisuNet Control Center

VisuNet vékony kliensek szoftverkezelése

VisuNet távoli monitorok és dobozos vékony kliensek központi kezelése

Nagyobb hatékonyság

Megnövelt hatékonyság

A VisuNet Control Center lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan kezelhessék a vékony klienseket egy központi pontról anélkül, hogy veszélyes területekre vagy tiszta helyiségekbe kellene lépniük. 
Egyszerűsített karbantartás

Egyszerűsített karbantartás

A Control Center segítségével a rendszergazdák távolról is karbantarthatják a Pepperl+Fuchs vékony klienseket, telepíthetik a firmware-frissítéseket, és távoli parancsokat, például újraindítást vagy leállítást alkalmazhatnak.
Távoli támogatás

Távoli támogatás

Meghibásodások esetén – távoli támogatás nyújtása érdekében –, a rendszergazdák egyszerűen csatlakozhatnak a munkamenet árnyékolása révén.
Firmware-hez igazítva

Firmware-re optimalizálva

A VisuNet Control Center a VisuNet RM Shell szoftverrel működik, a Pepperl+Fuchs firmware-re optimalizálva.
A VisuNet Control Center topológiája

Kiegészítő szoftver a VisuNet RM Shellhez

A VisuNet Control Center egy kiegészítő eszköz a VisuNet RM Shell felhasználói számára. Lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy a VisuNet RM Shell segítségével egy központi helyről hatékonyan kezelhessék az összes HMI-rendszert. A távoli monitorok vagy a dobozos vékony kliensek beállításához és karbantartásához nem kell veszélyes területekre vagy tiszta helyiségekbe belépni, így idő és pénz takarítható meg.

A VisuNet Control Center felhasználói bármilyen RM Shell 4 vagy 5 típusú távoli monitorhoz csatlakozhatnak, figyelemmel kísérhetik az eszköz állapotát és a képernyő tartalmát, sőt akár távolról is vezérelhetik a készüléket. Ha a kezelőnek támogatásra van szüksége, a munkamenet árnyékolása funkció lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy az adott távoli monitorokhoz csatlakozzanak, és támogatást nyújtsanak saját munkaállomásaikról. Ez a központi felügyeleti pont leegyszerűsíti a támogatást, kíméli az erőforrásokat és növeli a vékony kliensek elérhetőségét.

Telepítési hatékonyság

A múltban a rendszergazdáknak helyi szinten kellett kezelniük és karbantartaniuk a távoli monitorokat. A innovatív VisuNet Control Center szoftverrel és VisuNet RM Shell-lel az eszközök távolról és egyidejűleg konfigurálhatók. Ez sok időt és értékes erőforrást takarít meg.

Számos varázsló teszi könnyebbé a vékony kliensek kezelését a VisuNet Control Center segítségével. A Clone Device Wizard (Eszköz klónozása varázsló) segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen átvihetnek konfigurációkat egy eszközről több más eszközre a területre történő belépés vagy az összes eszközhöz történő csatlakozás nélkül. A felhasználók időt takaríthatnak meg a firmware-frissítések több vékony kliensre történő egyidejű telepítésével. Ha egyszerre több eszközt kell leállítani vagy újraindítani, a leállítási és újraindítási varázslókkal ez gyorsan és egyszerűen elvégezhető. 

Telepítési hatékonyság

A Clone Device Wizard (Eszköz klónozása varázsló) segítségével a felhasználó egy vékony kliensről gyorsan és egyszerűen átvihet beállításokat több más eszközre a területre történő belépés vagy az összes eszközhöz történő csatlakozás nélkül. A videó bemutatja a varázsló használatát és a vékony kliensek hatékonyabb kezelésének módját. 

A VisuNet Control Center egy firmware-frissítési varázslóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a firmware-frissítések egyidejű telepítését több vékony kliensre. A videó lépésről lépésre bemutatja a varázsló használatát.

A VisuNet Control Center és a VisuNet RM Shell 5 vékonykliens szoftver lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy saját tanúsítványaik alapján munkamenet-árnyékoló kapcsolatot létesítsenek. A videó azt mutatja be, hogyan kell néhány lépésben telepíteni a tanúsítványt.

Használja ki frissítési szolgáltatásunkat!

A Pepperl+Fuchs VisuNet Control Center vagy RM Shell 5 firmware felhasználójaként élhet az e-mail szolgáltatásunk nyújtotta előnyökkel. Azonnal értesítjük Önt, amint rendelkezésre áll egy új szoftverfrissítés.

A működéssel és biztonsággal kapcsolatos frissítéseket külön csoportba soroljuk. A biztonsági rések gyors megszüntetése érdekében javasolt a biztonsági frissítések azonnali telepítése. A működéssel kapcsolatos frissítések javítják és bővítik a meglévő funkciókat, és igény szerint telepíthetők.

A VisuNet Control Center fő előnyei

Hatékony, központosított távoli konfiguráció
Egyszerű és egyszerűsített karbantartás
Felügyelet és távoli támogatás
VisuNet RM Shell 5 kiegészítői

Kapcsolat

Kérdése van a VisuNet Control Center központtal kapcsolatban, vagy további információkra van szüksége? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és küldjön nekünk üzenetet.