Robbanásveszélyes területek digitalizálása.
A kapcsolat biztosítása.
A mobilitás fokozása.


Gyújtószikramentes, középkategóriás mobiltelefon Zóna 1/21 és Div. 1 területekre – Ex-Handy 10

Fedezze fel az új lehetőségeket

A Pepperl+Fuchs ecom márkájának új, Ex-Handy 10 készüléke az alkalmazások széles köréhez használható telefonok következő generációja. A nagy teljesítményű, strapabíró megoldás zord ipari környezetekhez készült. Többféle tanúsítvánnyal és többszörös frekvenciasávval rendelkezik a Zóna 1/21, 2/22 és Div. 1/2 veszélyes területeken történő használathoz, szerte a világon.

Az Ex-Handy 10 teljes mértékben WEA 2.0-kompatibilis, továbbá támogatja a WEA 3.0 funkciókat/funkcionalitást is, kivéve a fejlett geotagging-alapú helycímkézést (kizárólag az USA piac esetében). A 4G/LTE funkciótelefon kifejezetten azon felhasználók igényeinek kielégítésére készült, akik egy kifinomult mobiltelefont keresnek nagyteljesítményű akkumulátorral, illetve billentyűzeten és érintőképernyőn keresztül is lehetséges működtetéssel. A kommunikációtól kezdve az egyedül dolgozó munkatárs védelméig– az új Ex-Handy 10 utat nyit a jövőbeli IIoT alkalmazások előtt.

Jellemzők

Rendkívül strapabíró por- és vízálló, IP68 és MIL-STD-810G besorolású ház
Nagy felbontású, karcálló Gorilla® Glass kijelző
Globális engedély a Zóna 1/21 és a Div. 1, valamint a Zóna 2/22 és Div. 2 területeken
A legerősebb akkumulátor a piacon (4400 mAh)
-20 °C és +60 °C közötti hőmérsékleten használható
2 GB RAM és 16 GB ROM; SD-kártyával akár 128 GB-ig bővíthető

Előnyök

Időtálló kommunikáció

Az új generációs funkciótelefon Android 9 operációs rendszerrel működik, így tökéletes Ipar 4.0-űttörő a veszélyes területeken történő alkalmazások terén. A gyújtószikramentes 4G/LTE Ex-Handy 10 támogatja a magán-LTE és Wi-Fi hálózatokat, továbbá optimális hálózati lefedettséget biztosít alacsony hálózati látencia és kiváló adatátviteli sebesség mellett.

Praktikus kialakítás

A strapabíró és könnyen kezelhető Ex-Handy 10 alkalmas 4G kommunikációra zord környezetben, továbbá a nyomógombos és az érintőképernyős használatot is lehetővé teszi. A -20 °C és +60 °C közötti környezeti hőmérsékleten való használatra tervezett készülék IP68 besorolású por- és vízálló borítással és nagy felbontású, karcálló Gorilla® Glass kijelzővel rendelkezik. 

Testre szabható megoldás

A Pepperl+Fuchs ecom márkája teljes körű megoldásokat kínál, amellyel biztosítja, hogy az Ex-Handy 10 az egyéni ügyfelek igényeihez igazítható legyen. Akár egyedi szoftverre, mobilkészülék-kezelési eszközökre vagy az egyedül dolgozók védelmére van szüksége, az alkalmazások széles köréhez nyújtunk ideális megoldást. 

Csúcstechnológia

A Zóna 2/Div. 2, valamint a Zóna 1/Div. 1 területek globális szabályozási és veszélyes területekre vonatkozó engedélyeknek köszönhetően az Ex-Handy 10 megfelel az ipari alkalmazások legmagasabb igényeinek is. A fejlett, újratölthető akkumulátor és energiagazdálkodás hosszú üzemidőt tesz lehetővé.

Fedezze fel az Ex-Handy 10 előnyeit

A Pepperl+Fuchs ecom márkáj új Zóna 1/Div. 1 területeken való használatra tanúsított Ex-Handy 10 középkategóriás mobiltelefonjátrobbanásveszélyes területekre és zord ipari környezetekben történő használatra tervezték. Az Ex-Handy 10 biztonságos és hatékony használatának köszönhetően megfelel a jelenlegi és jövőbeli kommunikációs igényeknek, valamint az Ipar 4.0 és a Dolgok ipari internete által támasztott követelményeknek.

Teljesen házon belül kifejlesztett, új középkategóriás mobilnemzedék, mely kifinomult technológián alapul és megfelelő tartozékokat kínál a felhasználók számára egyetlen forrásból, beleértve az RSM-Ex 01 gyújtószikramentes távoli hangszóró-mikrofont. Nem számít, hol van a világon, a Pepperl+Fuchs globális támogatási hálózatának munkatársai rendelkezésére állnak, hogy válaszoljanak a kérdéseire.

360°-os nézet—Fedezze fel az Ex-Handy 10 készüléket Zóna 1/Div. 1 területekhez

Digitális termékek és szolgáltatásokA digitális termékek és szolgáltatások mellett a Pepperl+Fuchs ecom márkája központosított platformot biztosít a projektmenedzserek, az informatikusok és a felhasználók számára. A szolgáltatások körébe tartozik az alkalmazástechnikai tanácsadás, az ügyfélspecifikus előbeállítás, a mobileszköz üzembehelyezése, valamint a a mobilkészülék-kezelés.

Ezzel az eszközzel a felhasználók megtekinthetik a termék szoftverét, beállításait, és távoli firmware-rel kezelhetik azokat. Továbbá lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsan reagáljanak az egyedi alkalmazások változó követelményeire a szükséges beállítások elvégzésével. Ezzel időt, erőforrásokat és költségeket takarít meg, miközben az állandó folyamat és az eszközök kiváló minősége is biztosított.

A videó megtekintésével többet is megtudhat a használatra kész szolgáltatásokról, melyek minden készülék esetében szavatolják a minőséget és a biztonságot.

Mobil munkatárs koncepció

In addition to digital products and services, the Pepperl+Fuchs brand ecom provides a central platform for project managers, IT specialists, and users. Services range from application engineering consulting, customer-specific pre-configuration, and mobile device commissioning to mobile device management. With this tool, users can view their products’ software and configurations and manage them using a remote firmware solution. It also enables customers to react quickly to the changing requirements of their individual applications by carrying out necessary adjustments. This saves time, resources, and costs, while a constant process and a high quality of all devices is ensured.

Hatékonyság, bárhol: A mobil munkatárs koncepció

A hálózatra kapcsolt mobil munkatársra épülő megoldás döntő fontosságú az alkalmazások mobileszközök segítségével történő sikeres digitalizálása szempontjából.

A robusztus és nagy teljesítményű Ex-Handy 10 úgy készült, hogy valós időben összekapcsolja a munkatársat és a vezérlőszobát. Ezen túlmenően alkalmazásspecifikus és automatikus, egyedül dolgozó munkatársat védő funkciókat lehet létrehozni és integrálni a vállalat saját informatikai infrastruktúrájába, hogy biztosítsa a munkavállalók terepi biztonságát.

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van az Ex-Handy 10 eszközzel és annak tartozékaival kapcsolatban, vagy további információkra van szüksége? Örömmel segítünk! Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, küldjön üzenetet nekünk és kérjen személyes konzultációt szakértőink egyikével.