Uralni a kihívásokat.
Kommunikációs csatornák nyitása.
A rugalmasság újraalkotása.

R10x és R20x sorozatú
standard házak – minden működési elv

Jellemzők

Jövőorientált termékarchitektúra, fotoelektromos érzékelő, fotoelektromos érzékelők, R100, R101, jövőorientált termékarchitektúra

Modern termékkialakítás

Minden sorozat több fotoelektromos érzékelőcsaládot egyesít innovatív technológiákkal egyetlen, ipari szabványnak megfelelő házban. Az R100, R101 és R103 sorozat ideális kis hatótávolságú alkalmazásokhoz, az új R200 és R201 sorozat pedig tökéletes a nagyobb hatótávolságú érzékeléshez. Tapasztalja meg az újfajta rugalmasságot és az integrációs lehetőségeket még a kishelyű alkalmazások esetében is!
fotoelektromos érzékelő, fotoelektromos érzékelők, R100, R101, innovatív technológiák, Multi Pixel Technology, DuraBeam lézeres technológia

Innovatív technológiák

A Pepperl+Fuchs fotoelektromos érzékelői a szembiztos DuraBeam lézeres technológiával és a bevált Multi Pixel Technology alkalmazásával maximális megbízhatóságot és pontosságot biztosítanak. Az IO-linken keresztül történő folyamatos kommunikáció biztosítja, hogy az érzékelők intelligens megoldásait teljes mértékben kihasználják, és így számos sokoldalú lehetőség elérhető. Készüljön fel a jövőre!
Kompakt házkialakítás, fotoelektromos érzékelő, fotoelektromos érzékelők, R100, R101, helytakarékos ház

Kompakt házkialakítás

Minden R10x és R20x érzékelő több szerelési alaprajzot kínál egyetlen, szabványos házban. Az új, nagyobb hatótávolságú érzékeléshez gyártott R20x érzékelők forgatható csatlakozókkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a rugalmas telepítést még szűk helyeken is. Használja ki az egyszerű telepíthetőséget!
Intuitív működési elv, fotoelektromos érzékelő, fotoelektromos érzékelők, R100, R101, intuitív működési elv

Intuitív felhasználói felület

Mind az öt modell üzembe helyezése egyszerű és intuitív. A vezérlési és megjelenítési koncepció minden érzékelő esetében azonos: egy gombból, egy potenciométerből és jól látható LED-ekből áll. A felhasználói felületen kívül az IO-Link is használható a konfiguráláshoz. Takarítson meg időt és pénzt az üzembe helyezés során!

R10x és R20x sorozat a maximális teljesítményért

A kompakt R100, R101 és R103 sorozat a kis hatótávolságú alkalmazások mestere, míg az új, közepes méretű R200 és R201 sorozat tökéletes a nagyobb hatótávolságú érzékeléshez. Ez a videó mindkét sorozat különlegességeit, valamint az új R20x sorozat mintaalkalmazásait mutatja be.

Rugalmasság újraértelmezve – egy teljes körű megoldás minden házban

R10x és R20x sorozatú fotoelektromos érzékelők

Az R10x és az R20x sorozat számos, hatékony technológiájú fotoelektromos érzékelőcsaládot kombinálegyetlen háztípusban. Ezek mindössze a rögzítési módban és a ház kialakításában térnek el. Miután meghatározta, hogyan szeretné felszerelni az érzékelőt, kiválaszthatja a szükséges funkciókat az adott feladat alapján. Ez az átfogó megoldásrendkívüli rugalmasságot és többféle alkalmazási lehetőséget kínál.

360°– Fedezze fel az R100, R101, R103, R200 és R201 típusokat

  • Technical data
  • R100 series
  • Housing dimensions: 11 x 21.5 x 44.5 mm
  • Connection: Various possibilities e.g. with plug M8
  • Mounting: Rear M3 mounting and 25.4 mm front side M3 mounting to the side
Requires Goolge Chrome, Firefox, Safari, Opera, and Internet Explorer version 9 Beta
 
 
R100

The R100, R101, R103, R200 and R201 series are available with the following functionalities:

*available in R100 and R101

Multi Pixel Technology – Mérhető siker

Multi Pixel Technology – Mérhető siker

A Pepperl+Fuchs Multi Pixel Technology(MPT) megoldása rendkívül megbízható és interferenciamentes távolságmérést tesz lehetővé a kis hatótávolságú alkalmazások esetén. Ez a technológia a jól bevált háromszögelés elvet ötvözi a hagyományos távolságérzékelők mérő funkciójával...

Ezzel a geometriai módszerrel a – LED-es vagy lézeres – kibocsátó fényt vetít a céltárgyra, amely visszaveri azt. A visszavert fénysugarat ezt követően az érzékelő fényérzékeny vevője többpixeles elrendezésben érzékeli. A fénypont vevőn elfoglalt helyzetétől függően a tárgy és az érzékelő közötti távolságot geometriai háromszögeléssel számítjuk ki. Ez intelligens szoftveres algoritmusokkal történik.

Ez lehetővé teszi az R10x és R20x érzékelőkmérését és switchelését, hogy pontosan mérhessék a tárgy helyzetét és világosan megkülönböztethessék azt a háttértől.

DuraBeam – Két technológia legjava

DuraBeam lézertechnológia

A lézeres érzékelők rendkívül pontosak, ugyanakkor kevésbé strapabíróak és alacsonyabb hőmérséklet-tartománnyal rendelkeznek, mint a LED-érzékelők. A Pepperl+Fuchs a két technológiai megoldás legjavát kínálja: egyesíti a LED-érzékelők és a lézeres érzékelők erősségeit a saját, hatékony DuraBeam lézeres technológián keresztül.

Az R10x és R20x sorozatú lézeres érzékelők hosszabb élettartamúak, és új lehetőségeket biztosítanak a felhasználónak akár 60 °C-os környezeti hőmérsékleten is.

A DuraBeam egy speciális sugárnyaláb-profilt is használ, amely egy éles kontúrú, kör alakú fénypontot tükröz folyamatosan a tárgyon. A szembiztos DuraBeam lézeres technológiával felszerelt érzékelők ideálisak a kis tárgyak rendkívül pontos érzékeléséhez és távolságméréséhez.

Smart Sensor Profile: Úttörő az IO-Link szabványosításában

 

A Smart Sensor Profile egy szabvány, amelynek célja, hogy az összes IO-Link érzékelőgyártó ugyanazokkal az alapvető funkciókkal dolgozzon. Ez magában foglalja a beállításokhoz, paraméterekhez, folyamatadatokhoz és diagnosztikához való hozzáférést.

Minden érzékelő, amely egy adott Smart Sensor Profile-szabványt követ, ugyanúgy jeleníti meg és értékeli a folyamatadatokat. Ez lehetővé teszi a funkcióblokkok használatát az egyszerű vezérlés-integrációhoz. A meglévő felhasználói programok újra felhasználhatóak, így leegyszerűsödik a programozás.

A Pepperl+Fuchs az első gyártók közé tartozik, akik az IO-Link konzorcium által kiadott legújabb, 2. verziójú Smart Sensor Profile-t alkalmazzák. Ez a szabvány a jövőbeli Pepperl+Fuchs termékekben is alkalmazásra kerül. Irányítsa gyorsan és egyszerűen az üzemi automatizálási folyamatokat!

SmartBridge Technology a Pepperl+Fuchs-tól

Kapcsolat

Milyen előnyökkel jár az R10x és R20x fotoelektromos érzékelők az én üzemem esetében? Melyek az egyedi igényeimnek megfelelő érzékelőváltozatok? Örömmel válaszolunk ezekre, és minden egyéb kérdésére is. Egyszerűen csak kérjen időpontot!