Megoldásaink egyediek, mint Ön.

Testreszabott megoldások

Egyedi, mint Ön

Ahogy a gyártóüzemek egyre automatizáltabbakká, a feldolgozó üzemek pedig egyre összetettebbé válnak, ügyfeleink feladatai és kihívásai úgy változnak. Automatizálási szakértőként szeretnénk Önnel együtt előkészíteni az utat a digitális jövő előtt – olyan megoldásokkal, melyek annyira egyediek, mint Ön.

A Pepperl+Fuchs szakértői személyre szabott megoldásokat terveznek, fejlesztenek és valósítanak meg, amelyek mind a gyártásautomatizálás, mind a folyamatipar területén ügyfeleink igényeihez és alkalmazásaihoz igazodnak. Mert minden ügyfél és minden projekt egyedi. Minden lépésre gondot fordítunk, az első elképzeléstől a használatra kész megoldásig. Így lehetővé válik az, hogy Ön az üzletre koncentrálhasson, az automatizálási feladatokat pedig szakemberre bízhassa.

Nem számít, hogy egyedi kivitelre, új szerelési lehetőségre vagy különálló alkatrészek és szoftverek teljes csomagjára van szüksége, az automatizálás és a műszaki tudás iránti szenvedélyünknek köszönhetően megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Mert számunkra a megoldások technikailag csak akkor tökéletesek, ha teljes mértékben megoldják a problémát.

Az Ön igényei szerint
Az adott alkalmazás igényeitől függően a Pepperl+Fuchs egyedi megoldásai széles választékban elérhetőek a kisebb módosításoktól és speciálisan kifejlesztett termékektől a teljes, integrációt és tanúsítványokat is tartalmazó csomagokig. Függetlenül attól, hogy mennyire átfogóak az adott módosítások és konkrét fejlesztések, megoldásaink mindig egyéni tanácsadáson és az ügyfelekkel való rendszeres kommunikáción alapulnak. Ez a gyártás- és folyamatautomatizálásra egyaránt vonatkozik. Az Önnek nyújtott megoldás alapja az Ön által tervezett alkalmazás megértése és a mi, automatizálásban szerzett szakértelmünk ötvözése.
Egyedi megoldások gyártásautomatizálás esetén
A Pepperl+Fuchs gyártásautomatizálási részlege termékek széles választékát kínálja számos ipari ágazat számára. Ha van egy olyan termékünk, amely szinte tökéletesen illeszkedik az Ön alkalmazásához, úgy módosítjuk, hogy pontosan megfeleljen az Ön igényeinek – legyen szó kábelhosszról, csatlakozási típusról vagy más, kisebb módosításról. Ha az alap portfóliónk termékei nem megfelelőek az Ön feladatához, akkor egy meglévő technológiákon alapuló, testreszabott megoldás kidolgozására fogunk törekedni Önnel karöltve. Ez a megoldás magában foglalhatja a kialakítás, a beszerelés, a hardverek és a szoftverek finomhangolását. Ha a testreszabott megoldást közvetlenül be kell építeni a rendszerbe, a Pepperl+Fuchs szakemberei kifejlesztik a megfelelő eszközöket és gondoskodnak a folyamatintegrálásról, az ERP-rendszerhez való csatlakozásról és a vezérlőrendszer programozásáról.
Tekintse meg az egyik, közösen kialakított megoldásunkról készített videónkat.
Egyedi megoldások folyamatipari szereplők számára
A Pepperl+Fuchs folyamatautomatizálási részlege több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik az elektromos robbanásvédelem területén. Amennyiben mindezt átfogó technológiai tudással kombináljuk, elmondhatjuk, hogy szakértőinknek minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy a legkülönfélébb követelményeknek megfeleljenek és kifejleszthessék azt a megoldást, amelyre az Ön alkalmazása esetén van szükség – még veszélyes helyeken és zord környezetben is. A Pepperl+Fuchs a világ minden táján megoldástervező központokat (SECeket) hozott létre, amelyek folyamatautomatizálást segítő, személyre szabott megoldásokkal foglalkoznak. A tervezés és kivitelezés során szakértőink mindenre gondot fordítanak az Ön javára: A javaslat és a kezdeti megoldás felvázolásától a tervezésig és a teljes megoldás kialakításán át mindent elvégeznek, ideértve a tanúsítást is. Mindig szoros együttműködésben dolgozunk Önnel.
Videónkból többet is megtudhat megoldástervező központjainkról.

Történet: Minden a látótérben

R2000 GUB burkolatban

Mindegy, hogy tartálykamionról vagy vasúti tartálykocsiról van szó: A vegyi anyagokat óvatosan kell szállítani, hiszen a termékek több mint 40 százaléka veszélyes. A veszélyes áruk nagy számú fuvarozása ellenére a járművek és a vasúti kocsik veszélyes anyagokkal való feltöltésének eljárása nem mindig ugyanaz, hiszen a gázok, folyadékok és granulátumok eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezenkívül gyakran fennáll a robbanásveszély. Ez azt jelenti, hogy kreatív megoldásokra van szükség a szükséges biztonsági szint eléréséhez. A Pepperl+Fuchs kifejlesztett egy egyedi megoldást, amely biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a betöltést.

Történet: A következő Kanban-szint

Bosch Connected Industry: A következő Kanban-szint

A Kanban-rendszerek nélkülözhetetlenek a gyártóüzemekben, ráadásul számos előnyt kínálnak. Mindazonáltal a hibalehetőségekkel járó kézi munkafolyamatok és az alacsony digitalizációs szint azt jelenti, hogy van még hova fejlődni. A Bosch Connected Industry (BCI), a Pepperl+Fuchs és a Neoception összefogott és közösen kifejlesztett egy olyan teljes körű megoldást, amely a Kanban rekeszeket az Ipar 4.0 kívánalmaihoz igazítja, és egyaránt alkalmas zöldmezős projektekhez és utólagos beszerelésekhez.

Nagy teljesítményű hálózat

A Pepperl+Fuchs csoport ügyfelei nem csupán az elektromos robbanásvédelemmel és ipari érzékelőtechnológiával kapcsolatos, kiterjedt tudás és ismeret nyújtotta előnyökből profitálhatnak. A tervezett termékfejlesztésekkel, testre szabott rendszerekkel, intelligens automatizálási rendszerekkel a légiközlekedési ágazat számára, valamint egyedi folyamatelemzésekkel és IoT-megoldásokkal az ügyfelek egy hatékony szakértői hálózathoz is hozzáférhetnek.

A Neoception start-up például innovatív szoftvermegoldásokat és ipari IoT-szolgáltatásokat fejleszt, amelyek az ügyfelek üzleti folyamataihoz és igényeihez vannak igazítva. Az ügyfélspecifikus elemzések segítségével a csapat segít növelni a gyárak és folyamatok hatékonyságát, illetve rejtett erőforrásokat felszínre hozni.

Nagy teljesítményű hálózat

Mindig az Ön sajátos követelményeire összpontosítunk. A Pepperl+Fuchs csoporthoz tartozó vállalatokat az automatizálás és az úttörő technológia iránti szenvedély mozgatja, így elkötelezettek az iránt, hogy most és a jövőben is Önnel együttműködve dolgozzanak.

Állítson minket kihívás elé!

Kérdése vagy megoldásra váró feladata van? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Örömmel várjuk, hogy kapcsolatba lépjen velünk.