Maximális rugalmasság és hatékonyság

UCC*-50GK ultrahangos érzékelő sorozat

Előnyök

Folyamat ikon

Egyszerű integráció PLC nélkül

Az UCC*-50GK ultrahangos érzékelő PLC nélkül is alkalmazásba integrálható. UART, LIN-bus vagy PWM segítségével könnyen az adott műszaki környezetbe építhető.
Vezeték nélküli ikon

Alacsony energiaigény a vezeték nélküli működés érdekében

Az energiatakarékos móddal felszerelt és akkumulátorüzemhez optimalizált UCC*-50GK ultrahangos érzékelőt a vezeték nélküli kommunikációhoz fejlesztették ki, ahol a hosszabb működési idő elengedhetetlen.
Eszköz ikon

Sokoldalú, mint egy többfunkciós eszköz

Az UCC*-50GK esetében hangtölcsér és három programozott hangprofil biztosítja a szűk helyeken is megfelelő teljesítményt, így gyakorlatilag bármilyen alkalmazási helyzetben használható a készülék. Élvezze a nagyobb rugalmasságot.
Minőség ikon

Házon belüli, megbízható minőség

Az UCC*-50GK ultrahangos érzékelő fejlesztője és gyártója a Pepperl+Fuchs. Kialakítása tükrözi egyedi szakértelmünket és több évtizedes, alkalmazások terén szerzett tapasztalatunkat.

360°-os nézet

Alkalmazási ötletek ...

Víz- és szennyvízkezelés
Zord kültéri körülmények, nedvesség és szennyeződés: a víz- és szennyvízkezelés komoly kihívást jelent a legtöbb érzékelő számára. Az UCC*-50GK azonban számos felhasználási területen megállja a helyét, hiszen IP66/67 védettséggel és PTFE védőfóliával is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy szennyeződés tapadjon a jelátalakítóra. A homokvermek, derítőkádak és rothasztóterek töltési szintjét ez a tartós érzékelő széles környezeti hőmérséklet-tartományban (-25 °C és +70 °C között) és hőmérséklet-kompenzáció mellett képes érzékelni.
Silók
Az anyagtárolás, az építőipar és a mezőgazdasági műveletek terén az UCC*-50GK többféle előnnyel szolgál. A robusztus és sokoldalú érzékelő ideális a cement-, kavics-, homok- vagy gabonamagot, állati takarmányt és ásványi tápanyagokat tartalmazó silók monitorozására. A három egyedi fénysugár-minta és a széles, akár 4 méteres érzékelési tartomány rugalmas felhasználást biztosít, hogy a silókon belüli szűk helyek ne jelentsenek akadályt. Az agresszív anyagok nem befolyásolják a jelátalakítót, mivel azt egy PTFE védőfólia védi.
Újrafeldolgozás és hulladéktárolók
A műanyag-, üveg-, papír- vagy hulladéktartályoktól a tömörítőkig – az UCC*50-GK intelligensebb és hatékonyabb hulladékkezelési folyamatokat tesz lehetővé. A kompakt, menetes ház lehetővé teszi, hogy az UCC*-50GK könnyen felszerelhető legyen zárt konténerekben is, miközben három külön hangnyaláb biztosítja a pontos érzékelést a szűk helyeken. Ráadásul az energiatakarékos és a készenléti üzemmódok révén a működési idő még hosszabb. Az érzékelők napenergiával és akkumulátorral működő rendszerekhez is használhatók.
Robotokat és kisméretű AGV-ket is kiszolgál
A kisebb, automatikusan irányított járművek (AGV), mint például a takarító- és táplálórobotok UCC*-50GK ultrahangos érzékelőkkel szerelhetők fel, így költséghatékony ütközésérzékelés alakítható ki. Kompakt házméretüknek köszönhetően az érzékelők könnyen integrálhatók az ilyen AGV-k esetén. A takarító- és táplálórobotokat folyamatosan érő szennyeződések nem tudnak megtapadni a PTFE-vel védett jelátalakítón. A széles hőmérséklet-tartomány és az integrált hőmérséklet-kompenzáció beltéri és kültéri használatot egyaránt lehetővé tesznek.
Mi az Ön alkalmazási területe?
Ahogy példáink is mutatják, az UCC*50-GK készülék számos alkalmazási forgatókönyv esetén felhasználható. Használja az ezen az oldalon található űrlapot, és írjon nekünk az ÖN speciális alkalmazási követelményeivel kapcsolatban! További inspiráció az UCC*-50GK alkalmazására az oldal következő részében …

… valósággá válik

Az UCC*-50GK egy kifinomult IoT-érzékelő alapja ...

UCC*-50GK
IoT-érzékelő
UCC*50GK Ultrahangos érzékelő sorozat
Az UCC*-50GK ultrahangos érzékelők számos célra felhasználhatók. Ebben az esetben más hardverösszetevőkkel kombinálták őket, hogy egy valódi IoT-érzékelő jöhessen létre, amely képes a feltöltési szintek és egyéb adatok továbbítására.

… lehetővé teszi az intelligens hulladékkezelést Heidelberg városában

                                                                                                                                                         

Intelligens hulladékkezelés Heidelbergben

Az UCC*-50GK sorozatra épülő IoT-érzékelőt most a németországi Heidelberg hagyományokban gazdag városában használják, ahol innovatív, intelligens hulladékkezelő rendszert vezetnek be. A megoldás SAP IoT szoftvert és egy nagy hatótávolságú, széles hálózatot (LoRaWAN) is használ.

A digitális magazinunkban olvasható történet a projekt minden elemét bemutatja.

Olvassa el a történetet

Ingyenes mintadoboz!

Mintadoboz

Ha szeretne kézzel fogható bizonyítékot kapni az UCC*-50GK ultrahangos érzékelők előnyeit illetően, van egy különleges és korlátozott ideig elérhető ajánlatunk az Ön számára: az első 200, kapcsolatfelvételi űrlapot kitöltő érdeklődő ingyenmintadobozt kap tőlünk! A doboz egy darab UCC*-50GK ultrahangos érzékelőt és beállítási információkat tartalmaz.

Figyelem: Jogi szempontok miatt az ingyenes mintadobozokat kizárólag kereskedelmi vásárlók igényelhetik, magánszemélyek nem. Továbbá szervezeti szempontok miatt a bemutató dobozok csak olyan országokból igényelhetők, amelyeket a Pepperl+Fuchs csoport közvetlenül, nem pedig közvetítőkön vagy forgalmazókon keresztül szolgál ki.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Gyors üzembehelyezési útmutató

Kapcsolási rajz UCC*50GK ultrahangos érzékelőhöz

Az UCC*-50GK ultrahangos érzékelő felhasználási területe a távolságmérés. Ultrahangos impulzusokkal méri a közeli objektumokhoz viszonyított távolságot, és információt küld a három érzékelőkimenet, az UART, a PWM és a LIN busz egyikének segítségével.

Rövid útmutatásaink segítségével áttekintheti, hogyan integrálhatja az érzékelőt az alkalmazásaiba. Alapvető működtetési tanácsokat tartalmaz.
 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!