Az innováció előmozdítása.
A rugalmasság elérése.
Az egyszerűség javítása.

UMB800

Rozsdamentes acél ultrahangos érzékelő

Jellemzők

Ultrakompakt rozsdamentes acél érzékelő

Ultrakompakt rozsdamentes acél érzékelő

18 mm átmérőjével és mindössze 55 mm hosszával az UMB800 a kategóriájában a legkompaktabb ultrahangos érzékelő. A ház rozsdamentes acélból (1,4404/316L) készült, és minden összetevője megfelel az FDA előírásainak. A nagy érzékelési tartomány és a rendkívül kompakt kialakítás új automatizálási lehetőségeket nyit meg a higiénikus és egyéb, magas szinten szabályozott alkalmazásokban.
EHEDG és ECOLAB tanúsítvány

EHEDG és ECOLAB tanúsítvány

Az EHEDG és ECOLAB tanúsítvánnyal rendelkező érzékelő és speciális kialakítású rögzítőkarimája megfelel az élelmiszeriparban és a gyógyszeriparban termékkel érintkező zónákban való használatra vonatkozó követelményeknek. Az integráció rendkívül egyszerű: nincs szükség a tisztítási folyamatok módosítására, amikor az érzékelőt egy meglévő rendszerbe szerelik be.
Resistant against chemicals and detergents

Insensitive against chemicals and detergents

The robust all stainless steel design of the UMB800 ultrasonic sensor withstands contact with aggressive chemicals and detergents with ease. This ruggedness enables easy cleaning procedures with short cleaning cycles and increases overall machine availability.
IP68/IP69K, ellenállás a lemosással és gőztisztítással szemben

Ellenállás a magas hőmérsékletnek és a lemosásnak

Az UMB800 ultrahangos érzékelő IP68/IP69K védettségi szinttel rendelkezik, így ellenáll a nagynyomású gőztisztításnak. Emellett ellenáll a jelentős hőmérséklet-ingadozásoknak, és akár 85 °C folyamatos üzemi hőmérsékleten is működőképes marad.

Kifejezetten a szigorú követelményekhez kifejlesztett kialakítás

Mindössze 70 mm holttér 
Akár 800 mm érzékelési tartomány
Megbízható, színfüggetlen mérés
EHEDG tanúsítvánnyal rendelkező érzékelő és rögzítőkarima
Rendkívül egyszerű, szerszám nélküli összeszerelés
Gyors és egyszerű tisztítás 

UMB800 - designed for high requirements

A higiéniai alkalmazásokban használt automatizálási alkatrészekre vonatkozó előírások szigorúak. Az UMB800 ultrahangos érzékelők különleges kialakítása az élelmiszer- és italgyártás, valamint a gyógyszeripar minden jellemző igényét kielégíti

UMB800 felhasználási esetek

Élelmiszerek megbízható érzékelése és biztonságos becsomagolása automatizált gépeken

Ha az élelmiszert automatizált géppel csomagolják, minden csomagot a megfelelő mennyiséggel kell feltölteni, mielőtt a műanyag hőformázott tálcát lezárnák. Az UMB800 ultrahangos érzékelő a színtől, a felülettől és a nedvesség mennyiségétől függetlenül észleli a terméket. A nagy érzékelési tartomány és a megbízható kapcsolás lehetővé teszi a különböző töltési szintekkel történő csomagolást, amelyek mind ellenőrizhetők. Az érzékelő higiénikus kialakítása segít elkerülni az élelmiszer szennyeződését.

Az UMB800 ultrahangos érzékelő érzékeli az élelmiszereket

Folyamatbiztonság tabletták, kapszulák és granulátumok adagolása során

Mielőtt bliszterbe csomagolná vagy palackokba töltené, az ömlesztett gyógyszeripari termékek ideiglenesen a gép tartályában kerülnek tárolásra, hogy a csomagolási folyamat során a folyamatos ellátás biztosított legyen. A minimális töltési mennyiség érzékelési pontja ugyanolyan fontos, mint a tartály túltöltésének megakadályozása. Az UMB800 lehetővé teszi a töltési szintek és a határszintek érzékelését és mérését közvetlenül a tartályokban.

Ultrahangos érzékelő gyógyszeripari alkalmazásban

Kíváncsi az ultrahangos érzékelők felhasználási eseteire? Töltse le műszaki útmutatónkat

Töltse le most az ultrahangos érzékelők műszaki útmutatóját

A Pepperl+Fuchs most ingyenes letölthető médiafájlként elérhetővé tette a „Műszaki útmutató ultrahangos érzékelőkhöz” c. dokumentumot. Az útmutató több mint 30 év szakértelmét foglalja magában az ultrahangos érzékelő technológia területén. Kezdők és szakértők számára egyaránt hasznos. Bónuszként az útmutató beágyazott animációkat tartalmaz. Töltse le ingyen, és jusson hozzá hasznos ismeretekhez, tanácsokhoz terepi munkáival kapcsolatban.

Bevonatolási folyamatok felügyelete

A fém alkatrészek bevonatolása vagy festése előtt az olaj- és zsírmaradványokat el kell távolítani a felületről. Erre savas merülőfürdőben kerül sor. Itt két ultrahangos érzékelő figyeli a fém alkatrészek jelenlétét a merítőtartályba merülés előtt és után. Ha egy alkatrész lemaradt, a folyamat azonnal leállítható. A tartály töltöttségi szintje az ultrahangos érzékelő segítségével megbízható módon szabályozható. A minimális töltöttségi szint elérésekor az UMB800 és a hozzá tartozó jel elindítja a sav automatikus feltöltését. A maximális töltöttségi szint elérésekor az ultrahangos érzékelő leállítja a savadagolást.

UMB800 ultrahangos érzékelő vegyipari alkalmazásra

Nézze meg az UMB800-at működés közben

Kapcsolat