Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Multibeam-veiligheidssensoren met uitgebreid detectieveld en IP67-bescherming

2018-03-20

Multiple-Beam Safety Light Barriers
Haal voordeel uit de nieuwe SLCS- en SLCT-series multibeam-veiligheidssensoren.

De hoogste kwaliteitsnormen en een betrouwbare bescherming van personeel en machines—dat is waar Pepperl+Fuchs‘ multibeam-veiligheidssensoren voor staan. De veiligheidssensoren creëren een tweedimensionale detectiezone van maximaal 2.400 mm, die, naargelang de toepassing, de vingers, handen of lichamen van gebruikers beschermt. Dit biedt meer flexibiliteit voor allerlei toepassingen—en bovendien beschikken de nieuwe SLCS- en SLCT-series als standaard over IP67-bescherming tegen zware industriële omgevingsomstandigheden en een uitgebreid detectiebereik tot 20 m.


Volledige veiligheid in elke toepassing

Waar bewegende machineprocessen een gevaar kunnen vormen, kunnen onze multibeam-veiligheidssensoren bijdragen tot de personeelsveiligheid. Van verpakkingsmachines en drukpersen tot horizontale en verticale transportsystemen in material handling - deze veiligheidssensoren creëren een veilige zone voor personeel, verhinderen toegang tot de gevarenzone en beveiligen de werkplaats. Ons productassortiment optische veiligheidssensoren werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan alle functionele veiligheidsvereisten. Het helpt je bij het beschermen van je investering en het vrijwaren van maximale installatiebeschikbaarheid.Multibeam-veiligheidssensoren als veiligheidsinrichting op een industriële opslagplaats.

Snelle en eenvoudige montage

Een dunne behuizing en zwaluwstaartverbindingen laten toe de SLCS- en SLCT-series multibeam-veiligheidssensoren in drie richtingen te monteren. En talrijke montage-accessoires bieden handige oplossingen voor een brede waaier van toepassingen op machines of op de fabrieksvloer.


Voordelen van de SLCS- en SLCT-series multibeam-veiligheidssensoren

  • Betrouwbare detectie met uitgebreid bereik tot 20 m
  • IP67-bescherming voor maximale beschikbaarheid in zware industriële omgevingsomstandigheden
  • Ingebouwde signaalverwerking in een plaatsbesparend behuizingsconcept
  • Driezijdige, flexibele installatie
  • Eenvoudige installatie dankzij M12-steekverbinding
  • Talrijke accessoires voor een grote variëteit aan toepassingen
  • Groot temperatuurbereik van -35 °C tot +60 °C

e-news

Abonneer je op onze nieuwsbrief om updates en interessante informatie uit de automatiseringswereld te ontvangen.

Abonneer je

Lees de meest recente editie van e-news:

  • Industriële sensoren
  • Explosiebeveiliging
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Ontdek ons online magazine! U vindt er tal van interessante succesverhalen, toepassingsrapporten, interviews en regionaal nieuws.