Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Persberichten 2018

Persmap SPS IPC Drives (Afdeling Procesautomatisering, Engels) Persmap SPS IPC Drives (Afdeling Procesautomatisering, Engels)

Deze persmap bevat artikelen over de PROFINET-gateway die apparaat- en procesgegevens naadloos integreert; de featurephone- en tabletseries; en het nieuwe Ex pzc/Type Z-purgesysteem van de Bebco EPS® 7500-serie.

(november 2018)

Persmap SPS IPC Drives (Afdeling Fabrieksautomatisering, Engels) Persmap SPS IPC Drives (Afdeling Fabrieksautomatisering, Engels)

Deze persmap bevat artikelen over hoe IO-Link op weg is dé mondiale standaard voor Industrie 4.0 te worden; over de R200 en R201 optische sensoren; het 2D PXV-positioneringssysteem; de ondersteuning van onderhoudsprocessen met RFID; en Industrie 4.0-technologieën in een “Solutions Park”.

(november 2018)

SAP en Pepperl+Fuchs versterken hun IoT-samenwerking in de procesindustrie SAP en Pepperl+Fuchs versterken hun IoT-samenwerking in de procesindustrie

SAP en Pepperl+Fuchs zijn van plan hun IoT-samenwerking in de procesindustrie te versterken. Dit kondigden de twee bedrijven aan op de ACHEMA-beurs in Frankfurt. De samenwerking omvat de gecoördineerde ontwikkeling van gezamenlijke oplossingen, alsook de verkoop en implementatie ervan.

(juni 2018)

Persmap ACHEMA 2018 (Afdeling Procesautomatisering, Engels) Persmap ACHEMA 2018 (Afdeling Procesautomatisering, Engels)

Deze perskit bevat persberichten over conditiemonitoring en gepland onderhoud met innovatieve Industrie 4.0-toepassingen; een vernieuwende behuizingsreeks in glasvezelversterkt polyester (GRP) voor elektrische explosiebeveiliging; het uitgebreide en geactualiseerde modulaire VisuNet-monitorsysteem; mobiele realtime oplossingen ontwikkeld door ecom; veiligheidsrelais met diagnostiekfunctionaliteit; en de toekomstgerichte PROFINET-gateway interface.

(juni 2018)

Persmap SPS ACHEMA 2018 (Afdeling Fabrieksautomatisering, Engels) Persmap SPS ACHEMA 2018 (Afdeling Fabrieksautomatisering, Engels)

Deze perskit bevat artikels over klepstandtoezicht met de F31K2; een aangepast kabelbeschermingssysteem en de F25, de compacte, open oplossing voor klepstandmelding op kleine klepstandstellers en manuele regelventielen.

(juni 2018)

Persmap HANNOVER MESSE 2018 (Afdeling Procesautomatisering, Engels) Persmap HANNOVER MESSE 2018 (Afdeling Procesautomatisering, Engels)

Deze perskit bevat artikelen over de nieuwe veiligheidsrelais van het K-systeem met diagnostiekfunctionaliteit, lijnfouttransparantie en dubbele redundantie; over de robuuste, industriële Tab-Ex 02®-tablet van Pepperl+Fuchs’ merk ecom; en over de configuratie- en leveringsopties voor terminal boxes en lokale besturingseenheden.

(april 2018, Press-Kit-HMI-2018-PF-PA-ENG)

Persmap HANNOVER MESSE 2018 (Afdeling Fabrieksautomatisering, Engels) Persmap HANNOVER MESSE 2018 (Afdeling Fabrieksautomatisering, Engels)

Deze perskit omvat artikelen over nieuwe optische sensoren voor lange scanbereiken; absolute positioneringssystemen voor veiligheidstoepassingen; I4.0-oplossingen voor standaard productieprocessen; nieuwe RFID-lees-/schrijfkoppen met IO-Link; en IO-Link van Pepperl+Fuchs in het algemeen.

(april 2018, Press-Kit-HMI2018-PF-FA-ENG)

Pers- en Mediacentrum

Download Pepperl+Fuchs' bedrijfsprofiel en hogedefinitieafbeeldingen van haar hoofdkantoor en productportfolio’s. Gratis gebruik voor redactiekantoren en journalisten.

e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer u