Globalizing operation.
Facilitating integration.
Streamlining data flow.

F190 en F192

RFID UHF lees-/schrijfkoppen

Topprestaties voor mondiale inzetbaarheid

Gereed voor mondiaal gebruik

Gereed voor mondiaal gebruik

De F190 en F192 RFID UHF lees-/schrijfkoppen bieden duidelijke voordelen voor bedrijven die wereldwijd actief zijn. Beide series zijn beschikbaar in de respectievelijke frequentiebereiken van Europa, Azië en Amerika en maken een eenvoudige integratie in logistieke en productieprocessen mogelijk. Onze RFID-technologie is grensoverschrijdend!
Hoge compatibiliteit voor een eenvoudige systeemintegratietest

Hoge compatibiliteit voor een eenvoudige systeemintegratie

Wij bieden kant-en-klare functieblokken aan voor een snelle aansluiting op de meestgebruikte PLC's. Voorgeprogrammeerde, landspecifieke parameters maken de programmering en installatie nog eenvoudiger. Compatibiliteit met uw IDENTControl-systeem laat een eenvoudige uitbreiding van bestaande systemen toe. Systeemintegratie zonder problemen.
Meer flexibiliteit door schakelbare antennepolarisatie

Meer flexibiliteit door schakelbare antennepolarisatie

De UHF lees-/schrijfkoppen beschikken over een ingebouwde antenne met schakelbare polarisatie. U kunt deze gemakkelijk aanpassen aan een specifieke toepassing zonder dat u hiervoor enige hardware hoeft te vervangen. Schakel over van lineaire naar verticale/horizontale polarisatie en gebruik beide lees-/schrijfkoppen naargelang uw vereisten. Profiteer van de veelzijdigheid!
Snelle informatievergaring dankzij multitag-scanning

Snelle informatievergaring dankzij multitag-scanning

De F190 en F192 RFID UHF lees-/schrijfkoppen maken een betrouwbare detectie van verschillende RFID-transponders tegelijk mogelijk – met slechts één enkele scan. Deze multitag-scanfunctie versnelt de informatieoverdracht en verkort de verwerkingstijd van veel verschillende processen in de productie en de logistiek. Verhoog uw efficiëntie en productiviteit!

360° - Explore the Mid-Range Version F190

Kwalitatief hoogstaande technologie praktisch toegepast

Schakelbare antennepolarisatie voor veilige processen

Beide lees-/schrijfkoppen laten toe de polarisatie te wijzigen naargelang de toepassing. Toepassingen waar de tagoriëntatie steeds hetzelfde of gekend is, lenen zich uitstekend voor lineaire polarisatie. U kunt bovendien de antennepolarisatie op de tag afstemmen en het stroomniveau verlagen. Voor toepassingen waarbij de oriëntatie van de tag niet gekend is of varieert, is circulaire polarisatie de beste keuze. Een betrouwbare detectie is in dergelijke gevallen onafhankelijk van de tagoriëntatie, zoals bijvoorbeeld bij het identificeren van ongesorteerde ladingen.

RFID UHF antennepolarisatie

Robuuste RFID-technologie voor zware industriële omgevingen

De F190- en F192-series lees-/schrijfkoppen zijn uitermate geschikt voor installatie in zware industriële omgevingen. Hun robuuste behuizing en ingegoten elektronica beschermen beide series op betrouwbare wijze tegen alle mogelijke vormen van slijtage, met inbegrip van hoge temperaturen. Eventuele plaatsbeperkingen vormen niet langer een obstakel dankzij het ontwerp van de F190 en F192: de UHF-antenne werd ingebouwd in de compacte behuizing. Dit elimineert de nood aan bijkomende componenten en laat tegelijkertijd een eenvoudige installatie in krappe ruimtes toe.

Robuuste RFID-technologie voor zware industriële omgevingen

Toepassingsvoorbeelden

Toepassingen in material handling

Efficiëntie is de topprioriteit in material handling. Goederen moeten snel, veilig en foutloos naar hun bestemming worden doorgestuurd. Voor toepassingen waar installatieruimte beperkt is en een leesbereik van 1 à 2 m voldoet, is de F190 ideaal. Door gegevens samen te bundelen kan de informatie van maximum 40 tags in één keer naar de leeskop worden verzonden.

F190 RFID UHF lees-/schrijfkop met lineaire polarisatie
De F192 met zijn indrukwekkende capaciteiten werd aan de productfamilie toegevoegd om het leesbereik van 2 m uit te breiden. Met een bereik van maximum 6 m is deze UHF lees-/schrijfkop dan ook uitermate geschikt voor toepassingen waarbij lange afstanden moeten worden overbrugd. Hij is bovendien in staat om tot 200 tags tegelijk te lezen of te beschrijven, wat een ultrasnelle verwerking en aanzienlijke productiviteitstoename toelaat in material handling en intralogistieke processen.

F192 UHF lees-/schrijfkop voor multitag-scanning

Toepassingen in de automotive industrie

De automobielproductie kan worden bestuurd via transponders die op containers of rechtstreeks op voertuigen zijn bevestigd. Naast het lezen van het voertuigidentificatienummer laat de schrijffunctie toe informatie op de tags te wijzigen voor navolgende productiefasen. Zelfs in uitdagende werkomstandigheden, zoals dit vaak het geval is bij de uiteindelijke montage, maken beide UHF lees-/schrijfkoppen indruk door hun verregaande betrouwbaarheid en flexibiliteit.

F190 RFID UHF lees-/schrijfkop in de automobielproductie
Dankzij zijn compact ontwerp is de F190 ideaal voor gebruik op middellange afstanden, zoals bij chassislogistiek of eindmontage, terwijl de F192 met zijn zeer groot leesbereik zich beter leent voor lange afstanden, zoals bij proefbanken of halpoorten. Beide UHF lees-/schrijfkoppen laten toe het leesbereik te finetunen om de eventuele interferentie van nabijgelegen processen te elimineren, wat een vlotte productiestroom garandeert.

RFID UHF lees-/schrijfkop op de productielijn

Contact

Stuur ons een e-mail als u meer informatie wenst over de F190 en F192 RFID UHF lees-/schrijfkoppen en RFID-technologie.