Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

De HiC2441 is een krachtige, universele galvanische scheiding die op onafhankelijke wijze I/O-vereisten detecteert en zich automatisch aanpast aan het vereiste signaaltype (digitale input, digitale output, analoge input, analoge output)—wat een nieuwe vrijheid van apparaatsgebondenheid in je proces- of veiligheidsin-/uitgangen en schakelkasten biedt.


Een enkele, multifunctionele I/O-module die verschillende, traditionele modules vervangt

Als enige galvanische scheiding die verschillende, traditionele I/O-modules vervangt, vereenvoudigt de HiC2441 de engineering en configuratie van je procesbesturingsinfrastructuur aanzienlijk. Rangeerkasten zijn bijgevolg overbodig. Parameterwijzigingen die vroeger dagen in beslag namen, kunnen nu in enkele minuten worden afgehandeld. De wijzigingen gebeuren eenvoudig op softwareniveau via de universele ingangskaart van het Distributed Control System (DCS). Zo zijn zelfs ad-hocwijzigingen aan je procesautomatiseringsprojecteisen succesvol. Bovendien wordt de ruimte die door reserveonderdelen wordt ingenomen aanzienlijk beperkt gezien deze enkele module universeel kan worden opgeslagen, onafhankelijk van het signaaltype.

Of je nu werkt met een vaste deadline voor je project of last-minutewijzigingen in systeemvereisten—de HiC2441 is een snelle en probleemloze oplossing voor alle soorten uitdagingen op het gebied van installatie, indienstname en onderhoud.