Digitalizing hazardous areas.
Enabling connectivity.
Enhancing mobility.


Intrinsiekveilige featurephone voor Zone 1/21 en Div. 1—Ex-Handy 10

Een wereld van nieuwe mogelijkheden

De nieuwe Ex-Handy 10 van het Pepperl+Fuchs merk ecom is de volgende generatie featurephones voor een uitgebreide selectie van toepassingen. De performante, robuuste oplossing is bestand tegen zware industriële omgevingsomstandigheden en beschikt over uitgebreide certificaten en meervoudige frequentiebanden voor gebruik in Ex-omgevingen geclassificeerd als Zone 1/21, 2/22 en Div. 1/2overal ter wereld.

De Ex-Handy 10 is volledig in overeenstemming met WEA 2.0-normen en ondersteunt ook WEA 3.0- features/functionaliteiten, met uitzondering van geotagging (enkel voor de Noord-Amerikaanse markt). De 4G/LTE-featurephone is speciaal afgestemd op de behoeften van gebruikers die op zoek zijn naar een gesofistikeerde, mobiele telefoon met een krachtige batterij die zowel bediening via toetsen als via touchscreen ondersteunt. Van pure communicatie tot Lone Worker Protection—de nieuwe Ex-Handy 10 baant de weg voor toekomstige IIoT-toepassingen.

Features

Uiterst robuuste, stof- en waterdichte behuizing met IP68- en MIL-STD-810G-classificatie
Display met hoge resolutie vervaardigd uit krasbestendig Gorilla® Glass
Wereldwijde certificaties voor Zone 1/21 en Div. 1, alsook Zone 2/22 en Div. 2
Krachtigste batterij op de markt (4400 mAh)
Bestand tegen omgevingstemperaturen van -20 °C tot +60 °C
2 GB RAM en 16 GB ROM; kan worden uitgebreid tot max. 128 GB met SD-kaart

Voordelen

Toekomstzekere communicatie

De nieuwe featurephonegeneratie gebruikt het Android 9-besturingssysteem—de perfecte pionier voor innovatieve Industrie 4.0-toepassingen in explosiegevaarlijke omgevingen. De intrinsiekveilige Ex-Handy 10 voor 4G/LTE ondersteunt private LTE- en wifinetwerken, en garandeert een optimaal netwerkbereik met lage netwerklatentie en uitstekende gegevensoverdrachtsnelheden.

Praktisch ontwerp

Robuust en gebruiksvriendelijk. De Ex-Handy 10 is geschikt voor 4G-communicatie in zware industriële omgevingen en kan met toetsen of via een touchscreen worden bediend, Ontworpen voor omgevingstemperaturen van -20 °C tot +60 °C, beschikt het apparaat over een stof- en waterdichte IP68-behuizing en over een scherm met hoge resolutie gemaakt uit krasbestendig Gorilla® Glass. 

Oplossingen op maat

Het Pepperl+Fuchs merk ecom biedt allesomvattende oplossingen om ervoor te zorgen dat de Ex-Handy 10 kan worden afgestemd op de behoeften van individuele klanten. Of je nu een specifieke software, beheersinstrumenten voor mobiele apparatuur of Lone Worker Protection nodig hebt, bij ons vindt je de ideale oplossingen voor een brede waaier van toepassingen. 

Technologie van de hoogste kwaliteit

Dankzij zijn wereldwijde goedkeuringen en certificaten voor gebruik in Zone 2/Div. 2 en Zone 1/Div. 1, voldoet de Ex-Handy 10 aan de meest uitdagende vereisten in industriële toepassingen. Een innovatieve herlaadbare batterij en energiebeheer garanderen een lange gebruiksduur.

Ontdek de voordelen van de Ex-Handy 10

De nieuwe Ex Handy 10-featurephone van het Pepperl+Fuchs merk ecom is gecertificeerd voor gebruik in Zone 1/Div. 1 en werd speciaal ontworpen voor explosiegevaarlijke and zware industriële omgevingen. De Ex-Handy 10 voldoet veilig en doeltreffend aan alle actuele en toekomstige communicatievereisten van Industrie 4.0 en het Industrial Internet of Things (IIoT).

Volledig in-house ontwikkeld, is de nieuwe generatie featurephones gebaseerd op geavanceerde technologieën en biedt ze gebruikers bijhorende accessoires van dezelfde leverancier—zoals de RSM-Ex 01 intrinsiekveilige luidspreker en microfoon. Ongeacht waar ter wereld je je ook bevindt, de medewerkers van Pepperl+Fuchs’ wereldwijd ondersteuningsnetwerk staan steeds klaar om je vragen te beantwoorden.

360° verkenning—Ontdek de Ex-Handy 10 voor Zone 1/Div. 1

Digitale producten en servicesNaast digitale producten en services, biedt het ecom-merk van Pepperl+Fuchs een centraal platform voor projectmanagers, IT-specialisten en gebruikers. Diensten variëren van ondersteuning bij app-engineering, vooraf gedefinieerde instellingen voor specifieke klanten en toepassingen, en hulp bij de indienstname en het beheer van mobiele apparatuur.

Dankzij dit tool kunnen gebruikers hun productsoftware en -configuraties inkijken en deze beheren met behulp van een firmwareoplossing vanaf afstand. Zo kunnen klanten direct inspelen op de veranderende vereisten van hun individuele toepassingen door snel de nodige aanpassingen uit te voeren. Dit spaart tijd, resources en geld, maar zorgt eveneens voor vlotlopende processen en een maximale functionaliteit van de gebruikte apparatuur.

Bekijk de video om meer te leren over de kant-en-klare service die kwaliteit en veiligheid voor alle apparaten garandeert.

Het Mobile Worker-concept

In addition to digital products and services, the Pepperl+Fuchs brand ecom provides a central platform for project managers, IT specialists, and users. Services range from application engineering consulting, customer-specific pre-configuration, and mobile device commissioning to mobile device management. With this tool, users can view their products’ software and configurations and manage them using a remote firmware solution. It also enables customers to react quickly to the changing requirements of their individual applications by carrying out necessary adjustments. This saves time, resources, and costs, while a constant process and a high quality of all devices is ensured.

Efficiëntie gegarandeerd: Het Mobile Worker-concept

Een veelzijdige oplossing op basis van de genetwerkte Mobile Worker is fundamenteel voor de succesvolle digitalisering van toepassingen met behulp van mobiele apparatuur.

De solide en bedrijfszekere Ex-Handy 10 werd speciaal ontworpen om werknemers in realtime met de controlekamer te verbinden. Daarnaast kunnen ook toepassingspecifieke, automatische functionaliteiten zoals ‘Lone Worker Protection‘ worden opgezet en geïntegreerd in de bestaande bedrijfsinfrastructuur om de veiligheid van werknemers op de fabrieksvloer te garanderen.

Contact

Heb je vragen over de Ex-Handy 10 en zijn accessoires, of wil je graag meer informatie? Wij helpen je graag! Vul het contactformulier in om ons een bericht te sturen en maak een afspraak met één van onze experts.